43.My Little Pony

8.1K 316 70
                                    

43.My Little Pony 


Totul a pornit de la un articol. In acesta, era vorba de sase fete. Ele au locuit in acelasi oras si, printr-o coincindenta stranie, au murit in acelasi timp, pe data de 18 ianuarie 1989. Daca o sa cititi descrierea lor, ve-ti vedea o usoara asemanare: 

1.Prima fata este Samantha Gales. Ea avea 15 ani si era abuzata si neglijata de familia sa (o bateau de multe ori, o incuiau in subsol, o lasau sa moara de foame si chiar o puneau sa doarma afara). Aceste abuzuri s-au reflectat in comportamentul ei, avand o stima de sine mica si o nesiguranta in propriile puteri. Ca atare, era ignorata de copii, si din aceasta cauza nu avea prieteni, cu exceptia unor animalute mici. Din pacate, nu a mai suportat respingerii sociala si a abuzurilor constante, asa ca si-a pun capat vieti cu o otrava. (Fluttershy) 

#2. Cea dea doua fata este Janice Walters , populara cu vise de a ajunge un designer la Paris . In timp ce ea parea sa duca o viata ca in basme se pare ca nu era chiar cum credea , familia ei  ascundea mai multe lucruri . Mama sa s-a casatorit cu tatal  doar pentru bani , acesta  s-a afundat in datori pierzandu-si toti bani .  Din aceasta cauza existau certuri zilnice pe tema banilor .  Iar in timpul altei certi , tatal ei pierde controlul volanului si impactul o ucide pe loc  . Rarity ) 

#3. Urmatoarea este Alexandra Matthews . Atleta  liceului care incerca mereu sa fie buna la sport . Ea are aspirati foarte mari pentru a ajunge la o universitate buna pe baza unei buse de sport si chiar pe viitor sa participe la Jocurile Olimpice  .  Aceasta pasiune a facut-o sa-si neglijeze familia , prieteni si chiar propria sanatate . Chiar a luat steroizi ca sa ajunga la o performanta considerabila . Acest consum de droguri a pus capat vieti ei , in timpul unui concurs de alergat , inima ei a cedat iar la cateva zile mai tarziu a murit la spital .  Rainbow Dash ) 

#4.  Jamie Sanders era o fata de la tara care a trait la o ferma . Ea era foarte muncitoare , ajutandu-si familia cu ingrijirea fermei . Ca atare , si-a neglijat studiile si prietenii . A murit intr-un mod macabru , cazand intr-un " tocator de crengi " ( nustiu cum se traduce woodchipper ) . Applejack ) 

#5. Aceasta poate ca este cea mai trista poveste .  Katherine Jackson era o fata adoptata , tatal ei natural a ucis-o pe mama ei naturala cand avea  5 ani . Ea s-a mutat din casa in casa , niciodata avand un camin stabil , si de multe ori parintii adioptivi o luau doar cu scopul de a face bani * criminalii * . Aceste traume au continuat s-o afecteze psihic . Incepea sa auda voci si sa devina hiper-activa . A murit tragic din cauza ca , una din vocile ei i-a spus ca poate zbura de pe acoperisul scoli . Pinkie Pie ) 

#6. Ultima fata era Cynthia Little , un elev model care a inceput sa exceleze pe plan academic inca de la o varsta frageda . Succesul ei a atras interesul unei scoli de prestigiu , care-si doreau sa se inscrie la ei . A studiat zi si noapte pentru aceasta sansa , insa presiunea a fost asa de mare incat a facut-o sa triseze . Consiuliul a prins-o , provocandu-i o mare dezamagire si tristete . Din aceasta cauza s-a spanzurat in camera ei . Twilight Sparkle ) 

Aceste povesti au reprezentat o sursa de inspiratie . Luati in considerare faptul ca  Lauren Faust a fost solicitata de Hasbro sa creeze " My Little Pony - Prietenia este magica " dar ideea ei originala s-a numit Galaxy Girls . De ce a fost asa dispusa sa renunte la prima sa  idee ? Poate pentru ca interesul ei  a fost starnit de aceaste povesti reale . 

Sau o alta teorie spune ca totul se petrece in " capuletele "  lui Pinkie Pie . O fata care traieste intr-un azil de nebuni , care si-a ucis familia iar povestea fetelor reprezinta doar halucinatii . Si etc ca sunt o gramada ...

____________________________________________

Ok , m-am intors . Sunt lenesa ? Da . 

Scuza-ti aceasta intarziere dar va dau ocazia  sa va delectati cu o alta poveste creepysta . 

Astept cateva comentari . In privinta carti sau a autoarei ..orice ... si voi raspunde dar sa zic o simpla chestiuta _ eu scriu de pe diferite site-uri in engleza , nu scriu tot ..exact.. si nu mai stiu site-urile asa ca cheaules . 

Si daca aveti idei de ce as putea cauta , sunt gata sa le aud . 

Multumesc pentru sustinere . Sunteti cei mai draguti prieteni . 

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum