83.Foster's Home For Imaginary Friends/ Casa Foster #2

2.4K 136 9
                                    

83.Foster's Home For Imaginary Friends/ Casa Foster #2


Frankie este versiunea tanara a doamnei Foster. Daca va uitati la fotografii cu ambele, puteti observa ca vestimentatia lor e similara, doar ca Frankie poarta haine mult mai tineresti si doamna Foster poarta haine corespunzatoare varstei dumneaiei. Probabil, doamna Foster si-a imaginat o versiunea mai tanara a sa pentru a administra casa. Ea, deja, era prea batrana.

De ce ar putea fi Frankie un prieten imaginar? Pai, ea nu a fost niciodata capabila sa-si creeze un prieten imaginar. Doar sta si isi omoara timpul in casa, lucrand si spaland podele. De ce nu si-ar urma studiile? Orice om si-ar dori sa mearga la colegiu. Probabil, nu poate sa paraseasca casa pentru ca creatoarea ei locuieste acolo. 

Insa, de ce ar avea nevoie un prieten imaginar de un carnet de conducere? Asta e putin cam dubios. Poate, nu Frankie, ci doamna Foster e un prieten imaginar. Frankie, devastata de moartea doamnei Foster, si-a imaginat-o pe batrana Foster. Asta ar explica de ce doamna Foster e mereu copilaroasa si energica, in ciuda varstei. 






DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum