57.Minunata lume a lui Gumball // episod special

5.7K 229 49
                                    

57.Minunata lume a lui Gumball // episod special

In acest capitol vorbim de un episod special din Minunata lume a lui Gumball.  

Totul incepe cu protagonistul de numai 12 ani stand singur cu fata spre un colt mai putin luminat al clasei. Arata deplorabil, iar expresia lui parea trista si furioasa. Era absolut singur, nici macar Darwin nu se afla langa el. Ba chiar, era singur noaptea la scoala, geamurile fiind complet intunecate. Ceea ce ridica un semn de intrebare: De ce ar sta singur noaptea la scoala?

Dupa cateva minute de stat in colt, imaginea se schimba. Acum era acasa, dar cadrul era la fel de tacut si melancolic. Richard, tatal sau -iepurele gigantic, se plimba prin bucatarie, dar nu in costumul lui obisnuit, ci intr-un costum negreu. A mers pana in sufragerie, asezandu-se pe canapea, arata mai deplorabil ca Gumball. A suspinat de cateva ori, parand ca jeleste lipsa cuiva.

Nicole si-a facut si ea aparitia, intrand pe usa casei. La fel ca si Richard, nu purta hainele obisnuite, ci o rochie neagra si o palarie la fel de neagra. S-a asezat langa Richard si au inceput amandoi sa suspine de tristete. Dupa cateva minute bune, scena trista s-a incheiat. Totul s-a mutat la scoala, in biroul directorului Brown. Dar de data asta, nu mai era Gumbal singur, ci Nicole, Richard si directorul Brown. El i-a chemat ca sa-i instiinteze ca Darwin si Anais nu au luat pranzul la cantina scolii. Nicole s-a suparat, adresandu-i cateva cuvinte usturatoare. Dar, directorul Brown i-a spus cateva cuvinte care au potolit-o.

De ce lipseau Darwin si Anais? Ei murisera intr-un mod macabru si parintii si-au iesit din fire cand au vazut trupurile insangerate.

Se pare ca, cu cateva scene inainte, directorul a chemat politia pentru a-i da in cautare pe presupusii fugari. Insa, acest lucru putea sa iasa din calcul pentru ca Darwin era incapabil sa faca ceva rau si Anais era cunoscuta ca o studenta eminenta, chiar daca avea 4 ani. Deci, erau incapabili sa fuga de la scoala.

Dupa cateva cautari indelungate, in scoala si apoi in padurea din apropiere, trupurile lor au fost gasite sau ce au mai ramas din ele. Ma intai au gasit capul lui Anais intr-o cutie, sangele tasnea peste tot si se pare ca inauntru era scris un mesaj unde s-ar afla restul ramasitelor. Acelasi lucru a patit si Darwin. Au fost mutilati amandoi. Cazul lui Anais a fost putin mai fericit. Lui Darwin i s-au scos ochii si intestilele, precum si stomacul. Schena cu cei doi era oribila si ingrozitoare, ramasite disparuta si sange peste tot.

Apoi, ne reintoarcem  in biroul lui Brown care discuta inca cu parintii lui Gumball. Nicole inca tipa si Brown ii explica ca Gumball nu a fost azi la scoala, crezand ca e invoit pe motive ca are dureri stomacale. Nicole devine si mai furioasa, Richard incearca sa o linisteasca spunandu-i ca Gumball a urcat cu Darwin si Anais in autobuz spre scoala, dar se pare ca nu era asa.

Politia s-a intorsc de la padure Elmore, la High Junior. Unde au gasit-o pe domnisoara Simian spanzurata in sala de clasa, scena era la fel de sangeroasa.

Episodul se incheie cu Gumball mort in coltul din prima scena.

Episodul a fost creat de catre, logic, creatorul desenului si l-a realizat doar pentru el si cativa prieteni. Insa, o pustoaica l-a descoperit, nu ma intrebati cum, si l-a vazut.  El l-a creat din cauza unui tip de la vechiul lui post de munca care ura pe toata lumea. Tipul isi pierdu-se copilul, fiind ucis de un criminal in serie nebun. Asta de explica cu scenele macabre si insangerate.

Episodul se numea "The Grieving"- "Doliul". 

_________________________________________

Ei bine, nu chiar o teorie, dar destul de interesant si macabru cum vam obisnuit. 

Pe data viitoare, raze de soare.

Fiecare desen are episoade din astea. Creatorii n-au ce face acasa? Luati-va o nevasta si faceti ca in 50 Shades of Grey... biciul..arr...

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum