65.Kid Vs Kat/Copil Vs Pisica

3.9K 177 39
                                    

65.Kid Vs Kat/Copil Vs Pisica

#1.Kat nu este un alien

Kat este o pisica normala. Coop este un copil sociopat care se bucura sa tortureze animalele, iar povestea cu alienii e scornita de mintea lui diabolica.

#2.Doamna Burtonburger (mama lui Coop si Millie) este o aparatoare a lumii de extraterestrii in secret.

Decide sa ajute Pamantul de invaziile extraterestrilor, pentru ca si-a dat seama de pericolul urias in care este pus. Ea a trebuit sa-si sacrifice viata de familie, sa-i paraseasca pe Coop, Millie si domnul Burtonburger, si sa-si continue activitatea de spion.

#3.Pisicile

Nu au fost intotdeauna rele, insa este in natura lor sa provoace raul. Deci, Kat este un personaj negativ din natura sa.

#4.Doamna Burtonburger a fost un Munson

Domnul Burtonburger a specificat ca a iubit o Munson, insa acea iubirea era una imposibila. Dupa multe lupte si indecizii, a putut sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie, avandu-i drept fruct ai iubirii pe Coop si Millie, insa din motive necunoscute doamna Burtonburger a disparut.

#5.Doamna Burtonburger nu este de fapt moarta, ci intr-un azil.

Din cauza unui declin emotional, ea isi imagineaza tot felul de chestii. Medicii l-au rugat pe tatal lui Coop sa o interneze din motive de siguranta.

El nu vorbeste niciodata de ea si crede ca si Coop ar fi mostenit nebunia mamei, pentru ca el sustine ca pasnicul lor animal de companie e in realitate un extraterestru care a venit sa stapaneasca planeta.


___________

Mai multe teorii despre Kid Vs Kat. Sunt la intamplare, deci nu au relevanta, poate doar cateva, dar in fine. N-am mai postat pentru ca am avut 4 teze si pentru ca mi s-a stricat calculatorul. Stiu ca nu trebuie sa va povestesc acum despre viata mea complicata de liceanca lenesa, dar meritati o explicatie plauzibila.

Intrebare: Ce note ati luat la teze?

Eu am luat 8 la romana, 10 la franceza, 10 la istorie si la logica trebuie sa ne aduca...ioi. Par o tocilara.


DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum