Capitol Special #1

1.9K 114 19
                                    

Capitol Special #1: Steven Universe


Teoria 1 - Perla are bulimie.

Nestematele nu au nevoie de mancare, dar pot manca. Amethist o face. Perla de ce nu? Fuge mai mereu de mancare si este cea mai slaba dintre ele.

Poate (doar poate) i-a placut mancarea, insa din incercarea de a ramane cu stapanul ei, isi provoca singura greata, vomitand intotdeaua dupa mese. Devenea din ce in ce mai slaba pentru a-l satisface (o data cu pierderea in greutate, probabil si-a pierdut puterea de a se transforma). 

Din pacate, detinatorul s-a descotorosit de ea si in felul asta s-a intalnit cu Rose Quartz, care a ajutat-o sa scape de problema.



Teoria 2 - Perla a avut o relatie cu Greg.

Perla, dintre toate nestematele, se panicheaza cel mai mult cand un om (Greg) intra in tinutul lor. Ea face tot posibilul sa o tina departe pe Rose de el. 

Intr-una din amintirile lui (in care Perla ii spune ca nu poate fuziona pentru ca este doar un om), acesta se comporta diferit cu celelalte nestemate, avand un respect ciudat pentru Granat si o atitudine copilaroasa cand vine vorba de Amethist. Totusi, cu Perla se comporta destul de natural.

Unii ar putea afirma ca este geloasa pe Greg, insa as zice ca ea este geloasa pe Rose, pentru ca a avut o relatie cu Greg si nu vrea ca ea sa afle.


___N.A.

Teoriile au fost create de catre o utilizatoare a acestui site. Aplauze pentru NicoletaHofman !!

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum