76.Teen Titans/ Tinerii Titani

4.2K 200 70
                                    

76.Teen Titans/ Tinerii Titani


#1.Super-eroii adulti sunt morti.

V-ati intrebat vreodata de ce super-eroii adulti nu intervin niciodata in lupta cu raul? Si de ce o banda de pusti trebuie sa salveze intotdeauna lumea? 

O explicatie posibila ar fi ca au murit. Dupa cum stim, ei lupta pentru dreptate, si nu este posibil sa nu intervina cand un maniac ca Slade incearca sa cucereasca Jump city. Prioritatea lor este sa salveze lumea, au in sange lupa cu criminalii si dorinta de a proteja persoanele nevinovate. De aceea tind sa cred ca este adevarata teoria. 

#2.Slade este tatal lui Robin

Primul lucru care m-a inspirat a fost fata din umbra a lui Slade din episodul "Appretice". Avea parul ravasit ca al lui Robin. 

In prima parte a episodului Appretice, Robin a avut un vis unde ii da masca jos lui Slade, dezvaluindu-i adevaratul chip.

Iar in a doua parte, Slade vorbeste tot timpul despre cat sunt ei de asemnatori si cum ar putea sa-i fie ca un tata.

Cand Slade l-a pierdut pe Robin ca ucenic, de ce nu l-a ucis pe loc? In acest mod ar fi avut control absolut asupra orasului.

In partea a doua a episodului "The End", cei doi se lupa corect, iar Slade recunoaste ca au facut o echipa foarte buna.

#3.Raven a fost jeloasa pe Terra, nu invers.

Raven si Terra nu au fost asa diferite. Ambele trebuiau sa-si tina puterile in frau. Raven, spre exemplu, medita zilnic ca sa le tina sub control, iar Terra doar incerca, insa puterile ei o luau mereu razna. Raven a fost neincrezatoare in Terra de la bun inceput, pentru ca stia cat de periculoasa poate fi. Poate Raven a incercat sa discute cu ea in privinta puterilor, dar cum era mereu inconjurata de ceilalti titani, nu a avut ocazia. Mai tarziu, au inceput sa apara resentimente, doarece Terra a avut capacitatea de a-si controla intr-o oare care masura puterile fara niciun ajutor, pe cand Raven inca medita. In timpul unei discutii dintre ele, Terra o intreaba pe Raven daca nu e geloasa, pentru ca ceilalti o plac mai mult pe ea. 

Terra i-a dezamagit pe toti, si in principal pe Beast Boy. Aceasta situatie a cutremurat-o pe Raven, deoarece amandoua erau destinate sa distruga persoanele la care tin.

#4.Chestii:

Intr-adevar, pe Terra nu o cheama Terra, ci Tara.

Beast Boy si Raven nu sunt decat prieteni. Exista speculatii ale fanilor cum ca intre ei ar fi o posibila idila. Dragutul BB ar putea sa o faca pe Raven sa iasa din carapace. Insa nimic nu e adevarat. 


___________________________________________________________

Mi-ati cerut de atatea ori sa fac un capitol cu Tinerii Titani. Eram obsedata de acest desen cand eram mica, iar acum sunt dezamagita sa vad "ce specimen nou" a aparut pe CN. Sper sa va placa...bla, bla, bla



DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum