70.Total Drama/Drama Totala

3.9K 197 27
                                    

70.Total Drama/Drama Totala


Mal VS Mike

Se pare ca Mal, si nu Mike, este "proprietarul" sau "controlorul" corpului participatului cu multiple personalitati din Drama Totala. Mal a fost  un baiat cu probleme comportamentele din cauza dramelor familiare. 

Fura, escroca si batea copiii din liceu. Motiv pentru care directiunea s-a hotarat sa-l trimita la o scoala de corectie. (Unde s-a intalnit si cu Duncan, afirmand intr-un episod ca era unul dintre cei mai de temuti batausi din acel loc). Acolo, a ramas acelasi pusti nemilos, insa a vrut la un moment dat sa se schimbe. Asa ca a inceput ore de consiliere. Dupa ceva timp, mintea lui a inceput sa o ia razna. Isi imagina diferite personalitati si le interpreta, ca de exemplu: o gimnasta suedeza, Svetlana (ma rog, cum se scrie).

A fost dus la spital si s-a constatat ca sufera de multipla personalitate. Consilierii, afland acest lucru, au incercat sa-l exploateze pe Mal in avantajul lor. Au vrut sa-l faca mai bun, asa ca l-au creat pe Michael. O fire cuminte, prietenoasa, hazlie. Opusa lui Mal. 

Cu timpul, proprietar pe corpul lui Mal a devenit Mike. Si cum nu mai avea probleme de comportament, Mike fiind bun, consilierii l-au lasat sa-si continue viata. A mers la liceu, s-a distrat, si-a facut noi prieteni, lumea ramanad foarte surprinsa de schimbarea radicala prin care a trecut. Chiar si tonul vocii era schimbat, Mal vorbind mult mai profund si misterios.

Mal a revenit ca o personalitate a lui Mike in timpul show-ului TDI. Si poate aparea doar in anumite momente si circumstante, fiind cunoscut ca personalitatea intunecata a lui Mike.


___N.A.

Am vazut o chestie amuzanta pe site-ul celor de la Bravo, Bravonet. Au postat si ei o chestie cu teorii si reactiile nu au fost tocmai blande si mieroase, ci acide si pline de ura "Mi-ai stricat copilaria..bla, bla,bla". Apai, la cate teorii v-am dat, trebuia sa ard pe rug ca vrajitoarele. Nu-i asa?


DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum