Kaçış

123K 4.9K 354
                                    

Multi bu bölüm bize veda eden Kaan :) Son bir kez görün istedim iyi okumalar . Multide ki fonla okuyun .s

  Kaan'ın bana dediği şey şuydu." Ekrem denen üvey babam aileni öldürmemiş,çekmece de Ahmet Karahanlı adını duydum ailenle onun ilgisi var. Ekrem sadece Ahmet denen adama yardım ediyor. Dikkatli ol."

Sanırım artık her şey için çok geçti. Ahmet denen adamı bulamadan yakalanacaktık üstelik bu genç yaşımız da intikamımızı almadan, hedeflerimize ulaşamadan ölecektik.. Tıpkı ailemiz gibi.Kapının önünde anahtar sesi duyduğumda endişeyle söze başladım.

"Artık Çok geç!"

Ben donmuş bir vaziyette korkuyla kapıya bakarken Rüzgar kolumdan tuttu ve Kaan'a bir şeyler mırıldandı. Etrafım da sesler duyuyor ama bir şey anlayamıyordum. Sanki kendimi kaybetmiş uzay boşluğunda kaybolmuş bir yıldızdım.  Rüzgar'ın beni kanepenin arkasına çömeltmesiyle oraya oturdum ve yanıma da Rüzgar geldi.

Kaan ortalarda görünmüyordu. Acaba Rüzgar ne söylemişti de ortalardan kaybolmuştu çocuk. Kapı uzun uğraşlar sonunda açıldı. Korkudan nefesimi bile tutmuş bir vaziyette koltuğun arkasına sinmiş dualar ediyordum.

"Sakin ol prenses. Seni buradan çıkaracağım. Canım pahaasına bile olsa."

Rüzgar'ın o en sevdiğim aynı zamanda içimin ürpermesine neden olan keskin ela gözlerine doyasıya baktım. Özlemiştim bir gün boyunca..Beni kandırmıştı ama bu aklımdan hiç çıkmıyordu. Bana kendi dayımı öldürtecekti. Hatta belki Kaan'ın dediği gibi beni sevmemişti, sevmiyordu da..

"Ben bir hiçim Rüzgar. Bir hiç için hayatını tehlikeye atma."

Bana yüzünde ilk defa gördüğüm bir duyguyla baktı. Bu fısıltıyla söylediğim sözler yoksa piskomanyaksadistin canını mı yakmıştı! Benim canımın yandığının kaçta kaçıdır acaba? Rüzgar'ı ve onun saçma laflarını düşünmeyi bırakıp koltuğun kenarından başımı sarkıttıp ve kim gelmiş diye baktım. Ayakta zar zor duran bir adam vardı ve Kaan sarhoş olduğunu düşündüğüm adamla konuşuyordu.

-Ekrem baba iyi görün müyorsun? Yatak odana çıkarayım gel.

-Sende annen gibi salaksın! Anlamıyor musun be! Şimdi çıtırım gelecek kaçıl önümden!

Kaan'ın yüz ifadesi çok kötü görünüyordu. Rüzgar ile ailemizin katili karşımızda duruyordu ve sanırım bu pislik adam birde  Kaan'ın annesini aldatmıştı. Kaan çok sinirli görünüyordu sanki her an kötü bir şey yapacak gibi.. Rüzgar'a endişeyle döndüm ve beni izleyen ela gözleriyle buluşunca yanaklarımın kızardığını hissettim. Şimdi liseli ergenler gibi aşk yaşamanın sırası değildi Masal kendine gel! Tamam liseli olabilirsin ama ergen değilsin. Yani belki biraz..

"Ben polisi arıyorum yoksa kötü şeyler olacak baksana Kaan'a"

Tabi Rüzgar Bey bana bakmaktan olayları kaçırmıştı. Yeni jeton düşmüş gibi hemen kafasını salladı ve el çabukluğuyla Kaan'ın bana verdiği telefonla polisin numarasını tuşladım. kısık sesle adresi verdim ve ihbarda bulundum.

-Lan! Sen benim Melek gibi temiz annemi nasıl aldatırsın lan!"

-Kim temizmiş annen mi? Sen de annen de baban da ailecek pislik çukurusunuz be! Babanın bana borcu olduğu için anneni sattı zaten ama o kurtaramadı maalesef. Canıyla ve parasıyla ödedi bunları.

Kaan'ın yüzü sinirden domates gibi olmuştu her an kötü şeyler olabilirdi. Keşke polisleri daha önceden arasaydım. Kaan'ın her hareketine dikkat ediyordum. Çok dikkatli davranması gerekiyordu yoksa.. Elini kemer tarafına soktu ve siyah bir! Bu bir S-Si-Silah...

-Demek öyle ha! Annem senin yüzünden benimle bilşe konuşmuyor be! Asıl sen bir pislik çukurusun ve ben Dünya'yı bir pislikten temizleyeceğim Ekrem!

tetiğin insanın kalbini donduracak kadar tiz yetrine göre tok olan sesi boş odada yankı uyandırdı . Kaan tam ateş edecekken daha fazla buna dadayanamadım ve koltuğun arkasından fırlayıp Kaan'ın yanına gittim. Peşimden hemen Rüzgar geldi ve önüme geçerek beni korumaya çalıştı.

"Kaan yapma! Hayatını mahvetmene değmez. Zaten şimdi polisler gelecek."

Ekrem denen pislik içkili olduğu için sanırım halisünasyon gördüğünü sanıyordu ki gözlerini ovalayıp duruyordu. Kaan donuk bir şekilde elinde ki silahı tecrübeyle tutup karşısındakine odaklanmıştı. Sanki gözleri,kulakları kör,sağır olmuş beni görmüyor duymuyordu.

"Kaan?"

Ekrem birden sinir bozucu deli bir kahkaha attı ve eliyle başını kaşıdı. Bu sırada polis sirenleri duyulmaya başlamıştı. Oh be yetişebilmişlerdi sonunda.

-Bu arada söylemedim değil mi? Annen yani artık Rahmetli annen dememiz gerekiyor sana selamı vardı da.

-Ne! Annemi - a-annemi?

Ekrem yine gülmeye başlayınca tam kulağımın yanında güm diye bir ses patladı. Hayır Ekrem şimdi yerde başından kanlar akan bir şekilde yatıyordu. Bu sefer gülme sırası Kaan'a geçer gibi güldü ve bağırmaya başladı.

"Son gülen iyi güler pislik! hahaha. İntikamımızı aldık..."

Bir yandan gülüyor bir yandan ağlıyordu.. Kaan ağlıyordu. Bu annesini kaybetmiş bir çocuğun ağlama sesiydi. Bu kırılan bir kalbin çıtırtılarıydı ve ben  bu seslerden artık bıkmıştım! Rüzgar Kaan'ın yanına giti ve ona sarılıp bağırdı.

"Aldın kardeşim! İntikamımızı aldın."

Ben donmuş bir vaziyette olayları izliyor ama tepki veremiyordum. Her şey çok ani gelişmişti. Rüzgar Kaan'ın dikkati dağıtmak için intikamdan bahsetmişti. Kaan da annesinden bahsetmiyordu. Sadece sarılıyorlardı.

"Hadi gidelim. Polisler gelecek şimdi."

Rüzgar'ın  dedikleri doğruydu ama Kaan kımıldamıyordu. Ben ise bu olanlardan sonra kımıldamak istiyordum ama yapamıyordum.

"Ben cezamı çekmeliyim. Şimdi siz gidin ve Masal'ın gönlünü al yakışıklı çocuk."

Kaan bana göz kırptı ve Rüzgar'a çabuk gitmemizi söyledi. Bizim yanımızda iyi görünmek istediğini biliyordum ama aslında içi kan ağlıyordu sonuta annesini kaybetmişti. Rüzgar benim bileğimden tutup kapıdan çita hızıyla çıkardı koşarak Rüzgar'ın mini cooperının yanına gittik. Villanın biraz gerisindeydi ama polislerden önce yetişmiştik ve çoktan arabayı çalıştırmıştık. Fakat Kaan'ı orada yalnız bırakmıştık. 

"Kaan'a ne söylersem söyleyeyim bizimle gelmezdi. Zorla getirseydim bile kendi polise teslim olurdu çünkü onun hedefi avukat olmak ve dürüst biri mağlum."

Rüzgar'a yan gözle baktım. Ona hala sinirliydim ama konuşacak halim yoktu. Şimdi sadece uyumak istiyordum.. Birazcık uyku için başımı soğuk cama dayadım ve gözlerimi kapatıp tüm bu olanları kötü bir kabus yapmaya çalıştım en azından denedim...

Kiralık GelinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin