kötü kız

144K 5.8K 455
                                    

Multi Kötü kız Masal :D iyi okumalar vote verenler yorum da yapın eleştirilere açığım. Okuduğunuz için sağolun ;)

Gardıropta  bulduğum siyah çorabı, siyahın biraz açık tonundaki şhort ve şapkayı, siyah sıfır kol bluzu ve grimsi ceket ve siyah botları giyerek bugün full siyah giyinerek ilk kötü kız adımımı attım.Evet şimdi geriye ne kalmıştı? Telefon da ne diyordu...He evet güzel bir makyaj. Hemen şifonyerin önüne oturup,koyu bir rimel,eyeliner ve göz kalemi ile kırmızı kop koyu abartılı bir ruj sürdüm! Hala Kötü kız olmanın giyim ve makyajla ne ilgisi var bilmiyordum ama telefonda ki bilgilerden başka yapacak bir şeyim yoktu.

İşte tamamdır. Vay be Masal sen bu kadar güzel miydin? Şifonyerin önünden kalktım ve çekmecede bulduğum siyah gözlükleri cebime koyup aşağı indim.Mutfakta gizem kahvaltıyı hazırlamış hakan ise masayı kurmasına yardım ediyordu. Neşeli gözükmeye çalışarak

"Günaydın harika gözüküyor, yardım edeceğim bir şey var mı?"

İkiside ağızları bir karış açık şekilde bana bakıyorlardı. Bu hallerine gülmemek elde değildi kendimi zor tuttuğumu söyleyebilirdim.Sessizliği ilk bozan Gizen olmuştu.

"Masal bu sen misin? Böyle taş olduğunu biliyordum. Senin ana kuzusu bir bebek olmadığını biliyordum yani hareketlerin zaten öyle değildi de işte giyimin falan neyse harika olmuşsun."

Gizeme gülümsedim ve teşekkür ederek hala ağzı açık olan Hakan'ın fikrini öğrenmek için başımı ona çevirdim.

"Bir anda bu kötü kız gibi giyinmeler de nereden çıktı?"

Hakan çok komik bakıyordu. Sanki bu kız kahin mi ya birden kötü kız oldu Rüzgar duysa ne yapar dediğini gözlerinden okuyordum. Kahin olmasam bile.

"Ailemin intikamı için kötü kız olmam gerektiğini anladım. Artık kötü kızım. Şimdi fazla konuşma ve o uykucu salak piskomanyaksadisti uyandır seni geveze! Buraya intikam için geldik!"

Hakan korkarak mutfaktan çıktığında Gizem'e göz kırptım ve aynı anda güldük. Gizem'in yanına oturup kahvaltıya başladık. Az sonra ayak sesleri duyuldu. Acaba neler olacaktı?

"Sen kim olduğ..."

Al sana masum kız Rüzgar Sancak! Umarım beğenmişsindir hala o masum kız mıyım? Senin yüzünden mi böyle oldum? Salak!

"Ben Masal Soydan'ım ve intikam için buradayım sürekli uyuyacaksan gideyim."

bana gözlerini kısarak baktı ve hızlıca yanıma yürüyerek çenemi yukarı kaldırdı. şu an da gözlerimle o keskin ela gözlere bakıyordum. 

"sen makyaj mı yaptın?"

çok akıllıydı bu çocuk vay be nasıl anladı ama!

"yapamam mı! hem seni ilgilendirmez unutma sadece rol icabı karınım gerçekte ben kimim ki Rüzgar?"

bu soruyu ondan cevap bekleyerek sormuştum. fakat o cevaplamak yerine sinirli şekilde gözlerime bakıyordu. gözlerini benden ayırmadan söze başladı.

"Hakan buradaki durumlar sana emanet, bizi sorarlarsa balayına çıktı deyin telefondan haberleşiriz."

Kolumdan tutarak beniçekiştirmeye başladı. Üstüme daha montumu giymeden bu incecik kıyafetlerle dışarı çıkmıştım. Rüzgar yüzünden!

"Canımı acıtıyorsun bırak beni."

Harika konuşma zaten ya. Mini cooperının kapısını açtı ve beni bir eşyaymışım gibi koltuğa fırlattı. Bu canımı fena acıtmıştı.

Sürücü koltuğuna bindi ve arabay8 çalıştırdı. Şu anda içim içimi yiyordu. Nereye gidiyoruz niye böyle yapıyor konuşmak istiyordum ama kötü kızlar hiç konuşmaz yani zorla konuşurdu.

Yol boyunca camdan dışarı seyrettim. Bu benim ruhumu rahatlatıyor düşünmemi sağlıyordu. yarım saat sonra ormanlık bir alanda durduk.

"İn!"

Hadi canım demesen inmeyecektim zaten. Aslında evet, kötü kızlar söz dinlemez söz dinletirdi. İnmeyecektim.

Sürücü koltuğundan indi ve benim inmediğimi görünce kapımı açtı ve kolumdan zorla dışarı sürükleyerek beni çamurun içine attı.

"Ne yapıyorsun!"

"Asıl sen ne yapıyorsun.. Artık sana ne diyeceğimi bilmiyorum kötü kız mı demeliyim! Huylarını değiştiriyorsun üstelik bu.."

"Üstelik senin yüzünden olmadı değil mi! Ben kötü biri olmayayım diye benimle alay ettin.. Sen nasıl bir ahmaksın Rüzgar? Benim seni sevdiğimi gördün. Üstelik sen kötü değilsin sadece kötü olmak zorundasın. Pekala seninle birlikte intikam bitene kadar kötü olacağız sonrada..."

Lafımı sıcak elleri  kesti. Dudağıma bastırdığı elleri git gide sıkılaşıyordu.

"Sessiz ol biri bizi izliyor."

Ne izlemesi? Sıcak ellerini dudağımdan çekti ve kolumdan tutarak düm düz yürümeye başladı sonra birden koştu ve orada çalıların arasında ki silahlı adamı gördük.

Neden o adama doğru koşmuştu ki daha doğrusu adamın orada olduğunu nasıl bulmuştu ve en önemlisi bize silah tutan bu adamı ne yapacaktık?

"Yaklaşma rüzgar yoksa kızı da seni de vururum."

Rüzgar adama doğru yürüyordu. Adam ise silahı Rüzgar'a turmuş pis pis sırıtıyordu. Of ne yapıyordu bu ya ! Sonunda aralarında hiç mesafe kalmayacak kadar ilerledi ve adamın elindeki silahı almaya çalıştı. Adam hani ateş edecekti? Ben böyle düşünürken birden patlayan silah sesiyle irkildim ve gözlerim dolmaya başladı...

Kiralık GelinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin