20

2.5K 144 15
                                    

Take Care Of Me 

Osjećam se neugodno dok stojim pred četiri nova pogleda. Nervoza u trbuhu me ubija dok dodirujem njihove ruke pri upoznavanju. Pristojno se smiješim, svojim najboljim osmijehom kako bih ostavila dobar dojam i nakon što izmijenimo par riječi oni se prebacuju na druge teme sa dečkima. Odmah mi je lakše i sljedeći cilj mi je nekako se maknuti iz ove prostorije jer je unutra naprosto previše muških pogleda. 

Samo što sam se približila vratima unutra uleti Lou. Prestrašila sam je se, ali nisam vrisnula, to je primijetila samo ona. 

''Dečki'' obrati se dečkima iz 5SOS-a ''nastupate za manje od sat vremena! Bacimo se na posao!''  Ona je tako nevjerojatna, zamjeram joj na tomu što joj je uvijek ugodno, društvo joj ne predstavlja nikakvu prepreku. Znala sam da sada ne mogu otići jer sada moramo srediti i njih pa se udaljim od vrata.

Sa frizurama smo bile gotove u kratkom roku pa su se dečki otišli pripremati za pozornicu. Sjedila sam sa Lux tijekom cijelog njihovog nastupa. Naši dečki su se motali po stadionu, pa je tako svatko od njih barem pet puta još došao u hair&makeup prostoriju prije nego što je bio njihov red za izlazak na pozornicu.

Stadion je bio bučniji nego što sam zamišljala. Znala sam da će biti glasno, ali ništa nije toliko glasno nego kada se nađete među tisućama vrištajućih fanova One Directiona. 

Lou je preuzela Lux a ja sam izašla pred pozornicu sa ostatkom zaposlenih. Biti će ovo moj prvi koncert na kojemu ću im biti ovako blizu. Sada znaju za mene, ne moram se truditi da se istaknem u publici. 

Počeo je uvodni video i vriskovi su postali jači i intenzivniji. Gotovo da sam počela vrištati sa njima kolika me radost obuzela. Directioneru nije lako biti tih kada se ovakvo nešto odvija pred tvojim očima. Razmišljala sam o tomu što dečki sada rade. Grle li se posebno, ili su u jednom zagrljaju i daju si međusobnu potporu. Saznati ću to sutra kada će održati svoj drugi po redu koncert na novoj turneji. 

Danas bi trebalo biti spektakularno. Svi imaju velika očekivanja, pa tako i ja, i dok tako stojim u društvu meni još uvijek nepoznatih lica, u pozadini sa tisućama različitih glasova, jedva čekam da se dečki pojave na pozornici i da krenu sa nastupom.

________________________________________________________________________________

Nedugo nakon početka koncerta, tražili su od mene da odem iza pozornice kako bih pomogla dečkima oko nekih stvari kada će dolaziti na promjenu garderobe. 

Stajala sam naslonjena na stol na kojem su stajale bočice sa vodom i slušala dečke kako pjevaju i pričaju fanovima. Obuzela me istovremena ljutnja i tuga što ih više nisam mogla gledati kako nastupaju. Većinom sam bila sama u prostoriji, rijetko kada bi netko došao i nešto pitao ili tražio. Nabavila sam program koncerta i čekala da završe s pjesmom ''Happily'' nakon čega je slijedila stanka od par minuta kako bi se presvukli i popili ili pojeli nešto. 

Bila sam nervozna za vrijeme zadnjih melodija pjesme, ne znam zašto ali bila sam nervozna. Odmaknula sam se od stola i čekala. Bila sam sama i nadala sam se da će još netko od osoblja doći kako bi se neugoda barem malo smanjila. To se nije dogodilo. Neugoda i ja smo bile ostavljene same, jedna sa drugom.

''Ovo je genijalno! Najbolja večer ikada!'' Niallov glas je postajao sve bliži kako su se približavali prostoriji gdje sam stajala sama i čekala kao neka budala, stvarno nisam vidjela svrhu mog prisustva u toj prostoriji. 

Primijetila sam kako svakog posebno čeka složena garderoba na vješalicama. Prepala sam se kad sam shvatila da će se oni preoblačiti pred mojim očima, moram izaći odavde prije toga. 

HairdresserWhere stories live. Discover now