23

610 53 4
                                    


Into You

Stvarno sam mislila ono što sam rekla. Stvarno sam voljela Harrya i napokon sam to uspjela reći, ne točno tim riječima, ali on je znao. Znao je to iz mog pogleda, načina na koji sam se smiješila kada bi me promatrao svojim zelenim očima bez treptaja, iz načina na koji sam počela disati kada je uhvatio dlan moje ruke i stavio ga u svoj. 

Znala sam da i on voli mene. Znala sam to iz njegova osmijeha kada bi me gledao u oči, po tomu kako je mirno i uravnoteženo disao kada je bio pored mene, po tomu koliko su njegove prethodno izrečene riječi zvučale istinito.

Sjedio je pored mene bez riječi. Samo me promatrao i držao mi ruku. Uživala sam u ovom spokoju nakon dužeg vremena. Uživala sam biti u njegovoj blizini, bez straha što bi mi sada mogao reći da me povrijedi ili digne živce, bez one neugode koju sam dobivala svaki puta kada bi pogledao moje tijelo. On voli moje tijelo, voli me ovakvu kakva jesam.

''Prekrasna si.'' Još uvijek je bilo čudno čuti te riječi iz njegovih usta. Moja unutarnja ja bi se rastopila i željno iščekivala još ovakvih komentara, no ja sam trebala još vremena za ove stvari. Neko tko je do prije par dana još uvijek pokušavao promijeniti svoje tijelo da bi bilo privlačno muškarcima ne može samo tako prihvatiti činjenicu da je to i postigao.

''Harry..'' Blagi glas sišao je sa mojih usana i htjela sam nešto reći no nisam znala točno što, niti kako. ''Ššš...'' nagnuo se nad mene i nježno me poljubio. Usne su mu bile meke i nisam htjela da se ikada odmakne od mene. Zvuk otkucaja mog srca je ubrzao i to se jasno i glasno moglo čuti na aparatu koji je bio pored mog kreveta. Usne su mu se oblikovale u osmijeh i nisam si mogla pomoći a da se i ja ne nasmiješim. Otvorila sam oči i srela njegov blagi pogled.

''Harry što će biti kada menadžment sazna? Ne želim otkaz.'' Ne želim prestati biti u njegovoj blizini, u blizini ostalih dečki. Ne želim prestati raditi sa Lou, igrati se sa malenom Lux. Ne želim izgubiti ono što sam dobila a nisam se tomu niti nadala, ne želim da ova posljednja tri mjeseca padnu u vodu nakon što sam svom mukom skrivala da sam Directioner samo da bih ostala ovdje.

''Neće biti nikakvog otkaza Becka. Mislim da sam im ja više potreban nego otkaz djevojci koja nije niša skrivila zaljubljujući se u člana benda iako joj je to bilo zabranjeno. Ja volim kršiti pravila i drago mi je da sam ja taj član benda u kojeg si se zaljubila.'' Sve što je rekao u posljednjih sat vremena čini se kao isprika za sve loše stvari koje mi je rekao ili učinio u protekla tri mjeseca. Koliko god se to činilo ludo, djeluje i trudim se svim silama zaboraviti kroz kakvo sam emocionalno mučenje prošla sa njime.

Zaljubila sam se, to sam znala odmah prvi mjesec mog rada za njih. Voljela sam ja njih i prije svega ovoga, no to je ljubav koju uspoređujemo sa ljubavi prema obitelji, jer to je ono što mi na kraju i jesmo, jedna velika obitelj, One Direction i mi Directioneri. No ljubav koju djevojka osjeća prema dečku je nešto osobno i više od obiteljske ljubavi. Zaljubila sam se prvo u njegovu pojavu. Očarao me svojim kretanjem i svojim glasom. Zaljubila sam se u njegov pogled, te zelene oči koje su me činile toliko nervoznom svaki puta kada bi me pogledao. Njegovo ponašanje u tom razdoblju i nije bilo nešto što bi privuklo djevojku poput mene, no on je u svom tom sarkazmu i bezobrazlogu znao biti zavodljiv i nježan. Harry nije ono što sve djevojke zamišljaju da jest, opasan dečko sa tetovažama bez srca, on je puno više od toga i u to sam se zaljubila, u njegovu ranjivost i osjećajnost, u Harrya koji iskreno voli.

''Imaš sreće Harry, to skoro nisi bio ti.'' Nasmiješila sam se i znatiželja se smjestila na njegovo lice. Bilo je tako smiješno promatrati ga dok je razmišljao tko je drugi mogao biti te ''sreće'' da se ja zaljubim u njega.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 06, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HairdresserWhere stories live. Discover now