4

2.3K 127 7
                                    

Give Me Love

''Što hoćeš Zayn?'' Lou ga upita dok on ponovno sjeda na stolicu ispred nje. Nijemo stojim pored sofe i čekam da mi netko nešto kaže. Osjetim povlačenje tkanine moje majice i ugledam malenu Lux kako me privlači sebi. Sjednem pored nje i ona stavi svoju malenu glavu u moje krilo. Prstima joj prolazim kroz kosu dok se ona namješta i ubrzo zaspi. Leđima se naslonim na naslonjač dok mi Lux spava u krilu. Promatram Lou kako radi i Zayna koji se smiješi ekranu svog mobitela. Perrie.

''Kako je uspio prvi doći?!'' Začuje se glas iz hodnika. Srce mi preskoči par otkucaja jer prepoznajem taj glas. Zayn se nasmije pokazujući prema vratima.

''Pazi sada ovo!'' Kaže još uvijek se smijući. Nije prošlo niti pet sekundi vrata su bila otvorena i slika Harrya je ljuto promatrala Zayna. Karirana košulja, prvih par gumbova odkopčano. Crne uske hlače sa dvije rupe, na svakoj nogavici po jedna. Bijele starke? Začuđeno promatram njegove starke jer ovo nisam vidjela mjesecima na njemu. 

''Sada smo bili ondje, kako si uspio prvi doći ovdje?'' Priđe Lou i podigne obrve. Nisam jedina koja ne može podići samo jednu. Zayn se samo smije i sve mi se ovo učini tako dobro. Tako savršeno, tako spokojno. Zaynov smijeh koji para tišinu ove prostorije i Harryev namrgođeni izraz lica iako mu se sa kutova usana probija smiješak. Lou češlja Zaynovu kosu također se smijući. 

''Ti si takav kreten. Slijedećeg puta još ćeš biti u stanu spavati u krevetu a ja ću već biti na ovoj stolici, i onda kada dođeš neću ti se maknuti.'' Ne ozbiljnim glasom progovori dok prstima prolazi kroz svoju neurednu kosu. Svaki pramen je na svojoj strani i lagane kovrče jedva da se primijete. Još uvijek sjedim ne primijećena sa njegove strane, tada se Zayn okrene prema meni. Na licu mu je veliki osmijeh dok gleda malenu Lux kako mi spava u krilu. Nije zbog mene. 

''Naša malena princeza spava. Harry nisi niti primjetio novu ličnost u našem timu. Ovo je nova pomoćn...'' Ne čujem riječi kojima završava svoju rečenicu. Zelene me oči promatraju i to me ubija. Gleda ravno u moje oči. Obuzme me strah i nelagoda dok mu se na licu pojavljuje onaj zavodljivi osmijeh. Vidjela sam taj položaj njegovih usana milijun puta na TV-u. Uvijek bi se tako smiješio u prisutnosti neke žene dobrog izgleda. Ne znam je li mu to navika ili sam bira kada će se tako nasmiješiti, no upravo sada, time me ubija. Natjeram se na osmijeh jer je to jedino dobro u vezi mene i poželim ustati kako bih mu barem pružila ruku da se rukujemo, no malena glavica me sprječava u tome. Polako krene hodati prema meni i kako napravi jedan korak tako mi srce zakuca, ako stane i moje srce će stati. Široka ramena se ocrtavaju pod laganom tkaninom njegove košulje. Na dijelu gdje su mu gumbovi otkopčani nazire dio jedne od njegovih tetovaža. Mišići njegovih ruku su izraženi i sjetim se kako on svaki dan trenira. I ja bih trebala početi. Tek tada mi na um padne moje debljina. Osjećam se užasno jer iz mog sjedećeg položaja zapravo ne može vidjeti moje cijelo tijelo. Da može nikada mi se ne bi nasmiješio na onaj način. Stane ispred mene i pruži mi svoju ruku. Prihvatim je i hladnoća njegove kože prođe kroz moje cijelo tijelo. 

''Harry, drago mi je.'' Glas mu je tako miran i hrapav. Neko vrijeme ga samo promatram dok nam se dlanovi još uvijek dotiču. Predstavi se glupačo! Savjest me podsjeća na ono što sam potpuno zaboravila. 

''Ja sam Becka, drago mi je upoznati te Harry.'' Glas mi drhti od nelagode i ja prva prekinem sa dodirom naših dlanova. Oči mu prelete preko mojeg lica i mojih prsa. Očekujem da me opet pogleda u oči, ali to se ne dogodi. Klekne ispred mene i dlanom prođe po leđima malene Lux slučajno dodirujući moje bedro. Ustane i ode do Zayna sjedajući na stolicu pored njega. Lou dohvati lak za kosu i završi sa Zaynovom frizurom. Njegov uobičajen stil, sviđa mi se. On ustane sa stolice prepuštajući Harryu mjesto pa izađe iz prostorije.

HairdresserWhere stories live. Discover now