14. Sanne

226 13 0
                                    

A/N Hallo lieve lezers,
waarschijnlijk zitten er onzekere types onder jullie. Ik was vroeger ook erg onzeker maar door nieuwe vrienden is dat verandert. Een van die vrienden heeft een blog gestart. Het is een erg goede blog, geen makeup en mode blog maar maar eentje die je aan het nadenken zet. Deze blog raad ik iedereen aan, onzeker of niet. Neem een kijkje :)

www.sannevlaming.wordpress.com

(Ja, mijn personage Sanne is naar deze Sanne vernoemd.)

David:
Als ze de deur open horen gaan draaien allebei hun hoofden naar de binnenkomende mannen, ze hebben weer zonnebrillen op, vreemd. "Doe je handen achter je rug." Blaft een van de mannen, waarschijnlijk de baas van het drietal. De twee andere lopen naar Sane en David toe en binden hun handen vast met een stuk touw. "Auw!" Sanne kijkt boos naar de man achter haar en tot David zijn ergenis lacht de man, het is de man die zij dat ze stil moesten zijn eerder die dag. De aanvoerder heeft een teken en achter hem aan lopen ze de gang op. Het blijkt dat ze in een soort villa zijn, een groot herenhuis want het is gigantisch hier binnen. David vraagt zich weer af waarom ze hier zijn, hij is nog best rustig gebleven. Hij zoekt Sanne, hij kijkt naar haar gezicht en het huilen staat haar nader dan her lachen. Hij kent die blik, ze gaat zo uit haar vel springen. Uiteindelijk komen ze aan bij twee dikke deuren die van binnen worden geopend. David voelt een duw tegen zijn rug en hij wordt weer gedwongen om te lopen, aan de andere kant van de kamer ziet hij haar zitten, Wiske.

Sanne:
Met afschuw kijkt Sanne naar Wiske, hoe kon ze. Ze vertrouwden haar volledig en ze heeft hen verraden. "Waarom zijn we hier?" Wiske staat en beweegt zich soepel richting haar, ze is tien jaar jonger dan ze eerst was toen ze haar ontmoetten. Wiske glimlacht, "we hebben jullie nodig."

"Kon je het dan niet gewoon vragen? Inplaats van ons mee te nemen?"
Wiske glimlacht weer en Sanne krijgt de neiging om die van haar gezicht te slaan maar dan hoort ze David in haar hoofd

rustig Sanne, blijf rustig

"Waarom heb je ons nodig?" David blijft gelukkig wel rustig . Wiske maakt een beweging en de mannen waardoor Sanne en David worden vastgehouden maken de de touwen los en lopen weg. "Ten eerste, ga rustig zitten."

"Vertel ons liever wat er aan de hand is."
Wiske steekt haar handen op, "oke dan." Zelf gaat ze wel zitten en Sanne wordt steeds onrustiger, waarom wil ze het niet vertellen? "Alles wat ik jullie heb verteld is waar, over dat jullie een een lange tijd na jullie dood weer opnieuw komen en dat jullie samen een hele speciale band hebben. Wij willen verder onderzoek naar jullie doen."

"Dus we worden labratten?" Sanne wordt langzaam rood en David pakt haar hand vast.

ik ben bij je

"Wat willen jullie met ons doen? David is gaan zitten en hij trekt Sanne op zijn schoot. Wiske druk op een knopje onder haar bureau en de deur gaat open. vier gewapende mannen komen binnen gelopen en pakken David en Sanne weer vast, "laat ons los." Wiske loopt naar Sanne toe en knijpt in haar wang, "sorry mop, de wetenschap heeft jullie nodig."
Ze worden meegevoerd terug naar de kamer waar ze eerder verbleven en de deur wordt achter hun op slot gedaan, ze zitten vast. Alweer.
Sanne begint te schreeuwen en rent naar de deur, daar slaat ze hard op totdat ze zich huilend op de grond laat vallen. "Ik wil naar huis." Met tranen in zijn ogen heeft David haar bekeken en hij loopt naar haar toe, pakt haar hand en trekt haar recht op. "Ik laat ze jou geen pijn doen." Sanne kijkt hem aan, "ik ben bang David." David geeft haar een kus op haar voorhoofd, "ik ook."

David is in slaap gevallen op de bank en Sanne loopt rond de kamer, op zoek naar alles wat maar kan helpen om hun te bevrijden. Ze moet het vinden, met haar handen gaat ze langs de muren en drukt op verschillende plekken. Ineens drukt ze haar hand een eindje in de muur en er schuift een stukje muur naar rechts, een klein kamertje komt te voorschijn. Sanne draait zich om naar David, zal ze hem wakker maken? Nee, dit kan ze zelf. Ze loopt het kamertje en en ziet een bureau staan en een boekenkast met heel veel verschillende soorten boeken. Op het bureau ligt een dik boek genaamd Zielsverwanten. Nieuwsgierig maakt ze het boek open en leest de eerste paar regels;
Twee mensen, gekoppeld door het lot en nooit meer uit elkaar te halen. Hun krachten zijn het sterkst bij elkaar, verloren zonder elkaar.

Soulmate (voltooid)Where stories live. Discover now