8.Sanne

439 39 1
                                    

De dagen gaan snel voorbij en Sanne en David trekken steeds meer met elkaar op, elke dag uit school en het kon ook niet anders lopen dan dat Sanne gevoelens voor David kreeg. Ze moet steeds denken aan zijn bruine ogen en zijn ondeugende lach, de tinteling bij een aanraking en de geheimzinnige band die zij hebben. Ze voelt zich fijn bij hem en verteld hem ook alles, het voelt vertrouwd alsof ze hem al jaren kent.
Zoals iedere dag fietst David mee met Sanne naar huis, ze weet van zijn relatie met zijn vader en hij wil haar liever niet mee nemen naar zijn huis. Ze begrijpt dat en neemt hem mee naar haar huis waar haar moeder gewoonlijk op hun staat te wachten met thee en koekjes. Alleen deze keer staat de auto er niet en ze herinnert zich dat haar moeder naar oma is. Ze vindt het fijn, alleen zijn met David.
Zenuwachtig probeert ze de sleutel in het slot te doen, ze weet niet wat er straks gaat gebeuren tussen hun twee maar de zenuwen gieren door haar lijf. Ze voelt een tinteling in haar hand en een warme hand die haar hand richting het sleutelgat duwt. Ze kijkt om, recht in zijn ogen en beseft dat ze heel dicht op elkaar staan. Uit haar ooghoek ziet ze zijn hand naar haar gezicht komen, hij legt hem op haar wang en hij glimlach verlegen. Ook zijn andere hand komt naar haar gezicht en Sanne laat haar sleutels vallen. Zijn gezicht komt langzaam richting de hare en ze sluit haar ogen, een warme gloed trekt door haar lichaam wanneer zijn lippen de hare raken en verliefd zoent ze hem teder terug. Na een paar minuten trekt ze zich terug en mompelt," Zullen we even naar binnen gaan?" Hij knikt en ze raapt haar sleutels weer op, meteen de goede sleutel stopt ze in het sleutelgat en ze duwt de deur open. David pakt haar hand vast en trekt haar mee naar boven, de derde deur die ze tegenkomen gaan ze in.
Sanne haar kamer is lichtblauw geverfd, grote ramen met zwarte lange gordijnen laten veel zonlicht binnen. David laat zich op het bed zakken en trekt Sanne naar zich toe, voordat hij wat kan doen drukt ze haar lippen weer op de zijne en ze voelt zijn tong uitnodigend tegen haar lippen, langzaam opent ze haar mond en zijn tong glijdt naar binnen. Ze streelt met haar hand door zijn haar en zijn handen glijden over haar rug, hij pakt haar vast en legt haar op het bed, ze glimlacht. Hij laat haar mond los en die glijdt naar haar nek waar hij allemaal kusjes op geeft. Ze legt haar hand onder zijn kin en trekt zijn hoofd weer omhoog en ze zoent hem vurig. Ze voelt hoe zijn hand onder haar shirt gaat en ze laat het toe, hij streelt haar buik en een zuchtje verlaat haar mond. Op dat zelfde moment hoort ze beneden de voordeur open en dicht gaan en David trekt zijn hand terug, ze blijven nog even liggen maar dan geeft hij haar een kus op haar voorhoofd en hij kruipt van haar af. Ze gaat rechtop zitten, trekt haar shirt recht en haalt een hand door haar haar. Ze gaat naast Davd zitten en streelt met haar hand over zijn wang, hij pakt haar hand vast en geeft er een kus op. "Misschien veel te snel maar ik denk dat ik van je hou." Ze glimlacht en voelt zich dol gelukkig, ze geeft hem een kus op zijn mond. "Ik denk dat ik ook van jou hou." Ze staat op en opent de deur, "Wil je wat drinken?" Hij grijnst, "Lekker." Ze krijgt een knipoog.

Als je dit leest kun je ook gelijk even stemmen (;

Soulmate (voltooid)Where stories live. Discover now