18. Sanne

95 10 0
                                    

"Laat me los!" Sanne schopt en slaat om zich heen om haar belagers van haar af te krijgen maar het lukt niet, de mannen zijn te sterk. Op de een of andere manier slaagt ze er toch in om heel hard op de voet van een van de mannen te trappen waardoor zijn greep verslapt waarop zij hem in z'n gezicht stompt. 1:0 voor Sanne. De man grijpt naar zijn neus en de andere lijkt zo verward dat hij niet door heeft dat Sanne er van door rent. Ze kijkt nog even om naar David maar die is zelf in gevecht met een man met een baard en een kaal rond hoofd. Met de mannen achter haar aan rent Sanne door de straten, een zijsteek zorgt ervoor dat . Als ze eindelijk mensen ziet rent ze er naar toe en begint ze te schreeuwen, "help! Help!" Een vrouw komt naar haar toe rennen, "wat is er aan de hand lieverd?" Sanne barst in tranen uit en probeert op adem te komen maar daardoor begint ze te hyperventileren. De vrouw pakt haar schouders vast en probeert haar tot rust te manen maar dat lukt niet. Een ruk aan haar arm laat haar bijna omvallen en ze wordt meegesleurd door de man die ze op zijn neus heeft geslagen. De vrouw pakt haar andere arm vast en zo wordt zij het touw in een touwtrek wedstrijd.

Eindelijk krijgt Sanne haar adem terug en ze kijkt de vrouw smekend aan, "alstublieft, laat me niet los."
Een vlaag woede gaat door de vrouw haar ogen en Sanne ziet haar gezicht verstrakken. Het lijkt alsof de vrouw de Vrouwlijke Hulk is geworden want Samne wordt met een onmenselijke kracht naar de vrouw getrokken en de man moet wel loslaten.

Er komen meer mensen aan gelopen en de man vloekt en rent dan weg. De vrouw slaat haar armen om Sanne heen en stelt zich voor als Marloes.
"Wat is er aan de hand?"

Ze heeft het gevoel alsof ze Marloes wel kan vertrouwen en vertelt het hele verhaal, de magische krachten achterwege latend. Marloes strijkt met haar handen over haar haar en houdt dan haar handen voor haar mond.

"We moeten de politie bellen."

Sanne knikt, "ja dat is een goed idee want Da-...... Nee! David is misschien wel gevangen genomen."

Marloes zet grote ogen op en rent dan naar binnen, we stonden toevallig voor haar huis. Als ze na vijf minuten terug komt hoort Sanne de sirenes al in de verte en binnen een paar minuten staan er twee politie auto's voor de deur.

Nog een keer verteld Sanne het verhaal aan de agenten met dezelfde details achterlatend en ze kijken haar fronsend aan.

"Wiske zeg je?"

De agent pakt zijn portofoon vast en zegt er wat onverstaanbaars in. Een moment later komt er nog een auto aanrijden waar een grote agent uit stapt. Hij komt naar Sanne toe lopen en steekt dan zijn hand uit, "mijn naam is Marksen, John Marksen. Ik ben hier in leiding. Wiske is een oude bekende van ons, ze staat bekend om haar onderzoeken en blijkbaar zijn jullie haar laatste."

Sanne kan haar oren niet geloven en staart hem met open mond aan, "waarom hebben jullie haar niet eerder opgepakt?"

Marksen zucht, "we hebben nog nooit genoeg bewijs gehad maar dankzij jullie nu wel."

Ineens schiet David weer in haar hoofd en ze schudt Marksen aan zijn arm, "David, ze hebben mijn vriendje..."

Marksen schudt zijn arm los en gebaart naar de andere agenten, "we gaan er op af."

*
Nog een hoofdstukje want waarom niet? Dat verdienen jullie wel na al het slechte updaten ;(
Ik ben een nieuw verhaal gestart waar ik zelf heel erg enthousiast over ben maar dat ga ik pas plaatsen als ik met Soulmate klaar ben.
Eigenlijk heb ik 2 verhalen die ik wil
plaatsen waaronder nog eentje met een Soulmate concept :D
please
stem
volg
xoxoxoxoxoxox
ily

Soulmate (voltooid)Where stories live. Discover now