10.Sanne

416 33 4
                                    

Sanne draait zich om naar David, "Ik heb weer wat gevonden." Hij legt zijn laptop op het bed en loopt naar haar toe, ze staat op en gaat op zijn schoot zitten als hij haar plaats heeft ingenomen. Hij gaat met zijn ogen over het beeldscherm en scrolt naar beneden.

Zielsverwanten
Twee mensen verbonden door het leven, twee zielen één gedachte. Twee lichamen één gevoel. Twee levens apart maar toch één samen. Twee mensen verbonden en niet meer te scheiden.
De een gewond de ander ook, de een stuurt zijn gedachten naar de ander en weer terug.
0658191738 bel voor meer info.

"Meer info? Waar slaat dat op?" David legt zijn kin op haar schouder en wrijft met zijn handen over haar armen. "Misschien moeten we bellen." Ze staat op en loopt naar de andere kant van haar kamer en dan weer terug, "Bellen? ben je gek. Misschien is het wel een of andere gestoorde gek."
"Dat kan, maar kijk dan. Deze tekst klopt precies van wat ik er van begrijp en misschien kan die persoon ons helpen." Ook David staat op en pakt haar bij de hand, waarschijnlijk ziet hij dat ze twijfelt want hij aait over haar wang. "Hé, het komt wel goed. We zoeken dit gewoon uit en als het een slecht persoon is dan kappen we ermee goed?" Ze is niet helemaal overtuigd maar waarschijnlijk heeft hij gelijk dus ze knikt. "Goed dan, maar jij belt." Hij glimlacht naar haar en gaat weer voor de computer zitten, hij typt het nummer op zijn telefoon en hij belt. Sanne bijt op haar nagels en weer ijsbeert ze door de kamer, natuurlijk wil ze wel weten wat er aan de hand is maar ze wil niet bij een of andere gek belanden. Als ze David hoort praten houdt ze het niet meer uit en gaat ze op de grond gehurkt naast hem zitten met haar oor bij zijn telefoon. Eerst hoort ze niks maar daarna hoort ze een vrouwenstem op een gedempte toon praten, "-......Ja natuurlijk wil ik meer info geven." Ze verstaat het niet goed en ze fluistert dat naar David, hij steekt zijn hand op. "Dat zou fijn zijn, wij weten namelijk niet wat te doen." Sanne drukt haar oor weer stevig tegen de telefoon aan, "-......wel want ik heb dat zelf ook meegemaakt." Sanne haar wenkbrauwen schieten overeind, heeft zij dat ook meegemaakt? Zijn er meer mensen? Ze glimlacht en gelijk zijn haar twijfels verdwenen, ze gebaart David dat hij door moet praten. "Maak een afspraak," zegt ze zacht tegen hem. Hij praat zonder geluid en gelukkig begrijpt ze het, "weet je het zeker?" Ja, ze weet het heel zeker en hevig knikt ze ja. Hij steekt zijn duim naar haar op en praat dan weer in de telefoon. "Kunnen we misschien een afspraak maken?" Sanne hoort een geluid in de telefoon en David glimlacht. "Dat is helemaal goed, tot dan!" Hij haalt zijn telefoon van zijn oor vandaan en drukt op het rode knopje, hij legt hem weg en draait zich naar Sanne om. "Morgen middag, vier uur in het parkje."
"Huh, het parkje? Woont zij hier in de buurt?"
David haalt zijn schouders op. "Geen idee maar ze noemde de naam van het parkje en zei dat ze er zou zijn."
Weer slaan de twijfels toe bij sanne maar David trekt haar mee naar het bed. "Morgen horen we waarom ik zo verliefd op je ben, maar dat zou ik je zelf ook wel kunnen vertellen." Hij grinnikt en geeft haar een kus. Sanne duwt hem achterover en gaat boven op hem liggen, ze kijkt hem ondeugend aan. "Oja? vertel dan eens." David draait hun zo om dat hij boven ligt en bij elk kusje in haar in haar nek noemt hij wat anders op. "Je bent mooi, je hebt een fantastisch lichaam." Ze moet lachen maar gebaart hem om door te gaan. "Je hebt de mooiste lach die ik ooit heb gezien, je begrijpt me het meest en het is alsof je mijn gedachten kan lezen." Ho, gedachten? ze duwt hem van haar af en loopt weer naar de computer. "Hier staat het; de een stuurt zijn gedachten naar de ander en weer terug." Ze kijkt David weer aan en hij fronst en in haar hoofd hoort ze David, kan jij mijn gedachten lezen?

_______
Nieuw hoofdstuk yay! De schuingedrukte tekst betekent dat diegene de andere zijn gedachten hoort/leest en op dit moment denkt David dat. Tenzij het natuurlijk een tekst is of een nummer maar dat wordt wel aangegeven. Is dat een beetje duidelijk?
Vergeet niet te stemmen!
xo

Deze is voor jou DianneHaaksema (:

Soulmate (voltooid)Where stories live. Discover now