9.David

600 33 4
                                    

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2015 xoxo

David heeft net zijn cola op als Sanne weer binnen komt lopen, ze glimlacht naar hem en hij krijgt een warm gevoel van binnen. Ze loopt naar een kast in haar kamer en komt terug met een paar dvd's. "Zullen we een film kijken?" Ze gaat naast hem op her bed zitten en laat de dvd's zien. "Hou je van horror?" Hij grinnikt, hoe bloederiger hoe beter. "Ja, alleen heb ik deze allemaal al gezien." Sanne kijkt sip en hij aait over haar hoofd. "Welke wil jij kijken? Ik vind het niet erg om hem twee keer te kijken." Hij ziet dat ze al een stuk opgewekter kijkt en ze loopt naar haar tv, hij kan niet zien welke ze in de dvd-speler doet en hij wacht af. Ondertussen pakt hij alle kussens van de grond en legt ze comfortabel op het bed en gaat daar onderuitgezakt op liggen. Sanne komt naast haar zitten en hij slaat zijn arm om haar heen, ze doet de tv aan en de titel van Frozen komt in beeld. "Meen je die?" Hij zucht overdreven en hij hoort Sanne lachen, ze geeft hem een kus op z'n wang en start de dvd.

David mag mee-eten en terwijl hij de tafel dekt neuriet hij het nummer Let It Go, die houdt hij waarschijnlijk nog dagenlang in zijn hoofd. Hij loopt naar de keuken waar de moeder van Sanne
-Lydia- het eten aan het klaar maken is. "Kan ik nog iets doen?" Ze geeft hem een schouderklopje en roert daarna door de aardappelen. "Nee lieverd, ga maar wat anders doen, we gaan over een half uur eten." Hij glimlacht naar haar en hij loopt naar de woonkamer waar Sanne op de bank zit, ook zij zingt een liedje van Frozen. Hij sluipt achter haar en pakt dan ineens haar schouders vast. Ze draait zich met een ruk om en slaat hem met een kussen op zijn hoofd. "Eikel." Hij moet heel hard lachen en fluistert in haar oor dat hij ook van haar houdt.

De vader van Sanne vraagt hem de oren van het hoofd, van wie hij er een is, wat voor werk zijn ouders doen, of hij broertjes of zusjes heeft, waar hij woont. Beleeft beantwoordt hij de vragen en ondertussen geniet hij van zijn eten. "Mag ik misschien de jus?" vraagt hij aan Sanne. Ze geef hem de jus aan maar laat hem te vroeg los, de hete jus gaat over het kommetje op zijn broek en hij springt op, de tranen in zijn ogen en hij pakt zijn been vast. Ook Sanne springt vloekend op en pakt haar been vast. Sanne haar ouders kijken verward naar het stel en haar moeder neemt hen beiden mee naar boven en daar zet ze David met zijn been onder de douch. David slaakt een zucht van verlichting als het koude water over zijn been gaat en hij ziet dat Sanne er ook beter uitziet. Na tien minuten komt de moeder van Sanne terug met een broek van de broer van Sanne -die inmiddels uit huis is- Hij trekt zijn broek uit en zijn bovenbeen is rood en branderig. Ook Sanne doet haar broek uit en ook haar been is rood. Haar moeder kijkt hun net grote ogen aan, "Hoe....-" Sanne steekt haar hand op en laat de blauwe plek op haar heup zien een David laat precies dezelfde plek zien. "Als ik bijvoorbeeld een blauwe krijg krijgt Sanne hem ook op precies dezelfde plek, dat geldt voor alles, net zoals de jus kom die over mij heen kwam, Sanne voelt dat ook." Na een lange tijd hebben ze eindelijk hun geheim onthult zo te zien weet Lydia niet wat ze moet doen en haar hersenen draaien volle toeren om dit te verklaren.

Soulmate (voltooid)Where stories live. Discover now