"1. Bölüm Benden kaçamasın"

12.7K 736 28
                                    

Deniz; çok masum dünyanın tam tersi, o kadar kötülüğün içinde ki tek masum olan şey. Kokusu, rengi her şeyi kendine âşık ediyor.

Keşke denizkızı olsaydım ve o masumluğun içinde yaşasaydım. Bu berbat dünyada yaşayacağıma ama maalesef öyle bir şey olmayacak, ben bu berbat yerde yaşamaya devam edeceğim...
Yine annemin baskısına dayanamayıp onun yanına geldim, benim tek masum tanıdığım varlığın yanına...
Olmuyor be deniz ne kadar çabalasam da sonunda ağlayan hep ben oluyorum, annem benim çabalarımı hiç görmüyor. Hep bağırıyor sanki ben ona bir şey yapmışım gibi... Bir anne, kızına hiç mi sevgi göstermez? Ama oluyor işte ben küçüklüğümden beri sevgi görmeyen bir kızım, sanırım hep de öyle olacağım.
İşte yine başlıyoruz. İşte biri düştü artık istesem de durduramam gözyaşlarımı zaten onlarda beni hiç düşünmedi ki hep aktılar sanki aktığında bu berbat hayatım düzeldi de.
Ben düşüncelerimle boğuşurken arkamdan erkeksi bir ses geldi bu kadar etkileyici bir ses ilk kez duymuştum.
"Niye ağlıyorsun?"
Niye merak ediyor ki bunu, daha yüzüne bile bakmadığım aklıma geldi arkamı döndüğümde karşımda 19-20 yaşlarında görünen siyah dağınık saçlı, 1.70 boylarında olan çocuğa baktım. Ne cevap verecektim şimdi canım(!) Annemin baskıları yüzünden dayanamayıp bir zavallı gibi buraya ağlamaya geldiğimi söyleyemezdim.
"Bilme daha iyi." neden böyle saçma bir cümle kurdum ki! Söylediklerimin karşısında çocuk kaşlarını çatmış sinirle bakıyordu, yavaş adımlarla yanıma yaklaşıp bileğimden kavrayıp kendine çekti. Bileğim sızlamaya başlamıştı bile, kulağıma eğilip biraz duraksadıktan sonra
"Sana niye ağlıyorsun dedim." dedi sesi çok sert çıkmıştı, hırlıyor gibiydi. Korkuyordum, şuan altıma bile yapabilirdim o derece, en iyisi hemen buradan gitmem diye düşündüm aceleyle. Bileğimi ondan kurtarıp koşmaya başladım, arkadan
"Benden kaçamasın güzelim" diye bağırdığını duymamak imkânsızdı. Hemen eve gitsem iyi olurdu yoksa bu çocuk bana bir şey yapabilirdi.

"Emir Sert'ten"

Çok sinirliyim o aşalık adam yüzünden annem şuan çok kötü bir durumdaydı, yaşıyordu ama bir ölü gibi. Onu o pislikten kurtardığımdan beri böyleydi ne konuşuyordu nede doğru dürüst yemek yiyordu. O pisliğe daha fazlasını yapmalıydım. Sakinleşmem lazımdı hemen arabama atlayıp sahile sürdüm beni tek sakinleştiren varlığın yanına, denize.
Sahile geldiğimde hemen arabadan inip yürümeye başladım bu arada denizin kokusunu içime çekmeyi unutmamam lazım, şuana kadar aldığım en güzel koku bu olsa gerek.
Sessizce yürürken bir ağlama sesi duydum kim bilir kim ağlıyordu, biraz daha ilerleyince o ağlayan varlığı gördüm. Şaşkınlığımı üzerimden bir türlü atamadım, o kadar çekiciydi ki o sarı saçları güneşin altında ışık saçıyordu. Bu kadın bu gece yatağıma girmesi lazımdı diye düşünmeden edememiştim.
"Niye ağlıyorsun?" Diye sordum sesi kesildi bir anda, şaşırmış olmalıydı. Yavaşça arkasını dönüp yüzüme baktı, o an biraz afalladım bu kadın benim yatağıma girmesi için fazla masum gelmişti birden. Sarı saçları belinin biraz üstündeydi, dudakları ise çok hoş bir pembeliğe sahipti hele ki gözleri mavinin en güzel tonuna sahipti ama ağladığından kızarmıştı gözleri... Ne saçmalıyorum ben alt tarafı bir kadındı. Güzel bir kadın.
"Bilme daha iyi." Dedi yüzüme garip bir şekilde bakarak. Bana nasıl böyle derdi bu kadın, sanırım benim kim olduğumu bilmiyordu! Yavaş adımlarla yanına ilerleyip bileğinden sıkıca tutarak kendime çektim, yüzüne baktığımda korktuğu çok beliydi yavaşça kulağına eğildim. Olamaz! Müthiş bir kokusu vardı sanırım az önce dediğim deniz kokusundan bile güzeldi kokusu. Ne saçmalıyorum ben! Bu kadına bana böyle dememesi gerektiğini göstermem lazımdı.
"Sana niye ağlıyorsun dedim." Sesim sert çıkmıştı tam istediğim gibi. Küçük kadının korktuğu çok beliydi, gözlerinin içine bakıp ne cevap vereceğini beklerken birden bileğini çekip koşmaya başladı, istesem onu yakalardım ama şuan onla uğraşamazdım, şirkette işlerim vardı. Arkasından
"Benden kaçamasın güzelim." Diye bağırdıktan sonra arabaya atlayıp şirkette sürdüm ama o masum kadın bir türlü gözümün önünden gitmek bilmiyordu.

Merhaba arkadaşlar bu bölümde başkarakterleri birbiriyle tanıştığı anları ikisinin ağzından yazdım burada pek bir olay olmasa da ileri bölümde gerilimler olacak görüşürüz :))

Multi= Derin Birsen
Şarkı= Toygar Işıklı- Hayat gibi

13.04.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now