"13. Bölüm Sevdiğim İnsan"

3.9K 439 32
                                    


Gözüme batan güneş ışıklarıyla açtım gözlerimi. Biraz kendime gelince bir bedene sarılı olduğumu fark ettim iyide kim bu? Kafamı hafif kaldırıp kim olduğuna bakınca Emir olduğunu gördüm ve çığlık basıp tokat attım. Emir aniden sıçradı. Birden gözlerini açıp uyku sersemliginden garip bir bakış attı, bende hemen anlatmaya başladım.

-Emir. Şey seni ben yanımda görünce şey oldum şey olunca da işte yanlışlıkla şey ettim. Ben konuşmaya devam edecekken Emir işaret parmağını dudağıma bastırarak susturdu.

+Sorun yok. Dedi gülümseyip parmağını çekerek bende ona gülümsedim. Nedense o gülümseyince yüzümde birden gülümseme alıyor sanki o gülümsediğinde bende gülümsemem gerekiyormuş gibi. Biliyorum daha yeni birbirimizin olduk ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geliyor, onsuz olmazmış gibi.
+Hadi gidelim. Ben acıktım bir yerde kahvaltı eder sonrada seni eve bırakırım tamam mı?
-Tamam. Dedim gülümseyerek. Ayağa kalkıp tam yürüyecektim ki Emir elimi Tutu.

+Bu eller ölene kadar birleşik olsun. Kim ne yaparsa yapsın bu eller yan yana gelince hemen birleşsinler. Bende elini sıkıp yüzüne baktım.

-Ölsek bile bu eller hiç ayrılmayacak. Dedim gülümseyip Emir'de gülümseyip yürümeye başladık. Ormandan da geçip arabaya bindik ve Emir arabayı çalıştırıp sürmeye başladı.

*****

Emir'le beraber bir lokantaya gelmiş kahvaltı ediyorduk. O sırada Ezgi aradı.

+Alo.
-Efendim Ezgi.
+Derin neredesin sen niye okula gelmedin?
-İşim vardı ben sana sonra her şeyi anlatırım.
+Ayrıntısına kadar?
-Tamam. dedim sırıtarak ve kapattım telefonu.

Emir'le biraz daha sohbet edip kalktık. Emir hesabı öderken bende etrafı inceliyordum o sırada sanki Cenk'i görmüş gibi oldum ama sanırım göz yanılması neyse. Emir'le lokantada çıkmış arabaya doğru ilerliyorduk, yanına gelince arabaya binip kemerimizi bağladık. Emir arabayı sürerken bende onu izliyordum. Yeni çıkmaya başlamış sakallı yüzünde çok hoş duruyordu. İyi ki ben bu adamla tanışmıştım iyi ki hayatımdaydı. O sırada eve gelmiştik. Kemeri açıp arabadan ineceğim sırada Emir bileğimden tutup kendine çevirdi. Ona baktığımda bileğimi bırakıp elini cebine attı. Cebinden siyah bir kutu çıkarıp konuşmaya başladı.

+Aslında bunu dün takacaktım ama unuttum şimdi takıyım. Deyip kutuyu açarak bir kolye çıkardı ve devam etti.

+Ben yanında olmasam eğer bu kolyeye bak ve beni hatırla. Bana bir söz vermeni istiyorum.

-Ne sözü?

+Bu kolyeye asla çıkarmayacaksın bize ne olursa olsun çıkarmayacaksın söz mü?

-Söz. Dedim gülümseyerek. Emir'de gülümseyip kolyeye taktı. Kolyeye bakınca muhteşem bir şey olduğunu gördüm. Emir'e dönüp yanağından öptüm o da benim alnımdan öptü.

+Seni seviyorum Derin'im.

-Seni seviyorum Emir'im. Deyip gülümseyip arabadan indim. Emir'e el sallayıp evin bahçesine girdim. Tam anahtarla kapıyı açacaktım ki arkadan alkış sesi gelmeye başladı. Arkamı döndüğümde karşımda Cenk'i görmem bir oldu. Ben ona şaşkınca bakarken o bana biraz daha yaklaştı.

+Vay vay vay Emir'le sevgili olmuşsun.

-Sana ne bundan. Dedim dik dik bakarak, o ise bu halime kahkaha atıp devam etti.

+Ben sana ne demiştim Derin, Emir'den uzak dur. Durmasan hayatın mahvolur demedim mi? Sen ne yaptın onun karanlık dünyasına girdin. Kendi hayatını kendin mahvetmeye yol açtın. Ben seni uyardım en azından güzelliğine yazık olur diye. Bunu sen istedin. EMİRLE CENKIN KARANLIK DÜNYASINA HOŞGELDİN! Hazır ol yakında sende bu dünyanın bir parçası olacaksın. Deyip arkasını dönerek gitti ben ise şaşkınlık la arkasından bakmaya devam ettim...

****

Emir'in ağzından;

Derin'i evine bırakmış sahille gelmiştim ve Derin'i düşünüyordum yıllar sonra ilk kez âşık olmuştum, onu seviyordum âşıktım ona canımı bile verirdim. Ben onun yanındayken zaten başka bir Emir'e dönüşüyordum. Onu mutlu etmek için çabalıyordum o her gülümsediğinde onunla birlikte bende mutlu oluyordum. İyi ki Derin var hayatımda iyi ki. Ben bunları düşünürken arkamdan bir ses geldi.

-Emir! Arkamı döndüğümde bunun Cenk olduğunu gördüm.

+Senin ne işin var! Diye bağırdım.

- Kardeşimi görmek istemiş olamaz mıyım? Dedi gülümseyip.

+Sadede gel! Ne istiyorsun! Diye bağırdım. Cenk'te ciddileşip aramızda dört adım bırakacak kadar yakınlaştı.

-Hatırlıyor musun yıllar önce sana bir söz vermiştim. Sen benim sevdiğim insanı öldürdün bende senin hayatına girecek her insanı senin elinden alacağım diye söz vermiştim hatta Beril'i aldım bile dimi?

Dedi kahkaha atarak ve devam etti.

- Şimdi sıra Derin'de onu da elinden alacağım. Hayatına giren tüm insanları alıcam. Sen benim değer verdiğim insanı öldürdün hem de kim için! Annemiz İçin. Sen benim değer verdiğimi aldın bende alacağım burayada seni uyarmaya geldim. Dikkat et Derin'e bir şey olmasın Emir.

Deyip dönüp gitti. Ben ise şokla ayakta durmuş bekliyordum, hemen aklıma Derin geldi. Aradım ama açmıyordu. Eğer Derin'e bir şey olursa o siktiğimin Cenk'i kesin öldüreceğim tekrar aradım ama yine açmıyordu...

 Eğer Derin'e bir şey olursa o siktiğimin Cenk'i kesin öldüreceğim tekrar aradım ama yine açmıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Arkadaşlar vote ve yorumu unutmayın.

Multi= Emir'in aldığı kolye
Şarkı= Maroon 5- Sugar

14.08.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin