"15. Bölüm İstemiyorum"

3.8K 398 27
                                    

"Buldum denize gidelim." Diye bağırdı Ezgi, Buğra ise oradan atlayarak "Olmaz." dedi ve yine tartışmaya başladılar. Şuan Emir'in evinde Buğra, Ezgi, ben ve Emir oturmuş hafta sonu ne yapacağımızı tartışıyorduk. Daha doğrusu biz Emir'le oturmuş Buğrayla Ezgi'nin kavga etmelerini izliyorduk, aslında şuan Emir'in onları çoktan susturmuş olması lazımdı ama iki gündür çok düşünceliydi. Cenk'i gördüğüm günden sonra Emir durmadan bir şeyler düşünüyordu ne olduğunu sorduğumdaysa geçiştiriyordu... Neyse aslında şu deniz fikri iyiydi hem havalarda ısınmıştı. Neyse ki ertesi gün okul bitiyordu da yaz tatiline giriyorduk.

"Aslında deniz fikri çok iyi." Diye söyledim Emir ise sonunda konuşarak
"Olmaz sizi o girdiğiniz iki parçayla erkeklerin önüne sunamam." dedi kaşlarını çatarak.
"Emir, yanımızda sizde olacaksınız hem hava çok sıcak lütfen." Diyerek yavru köpek bakışları gönderdim, sonunda dayanamamış olacak ki kabul etti.

"Ah, neden sana hayır diyemiyorum ki, tamam gideceğiz ama havuza." dedi.

Ezgiyle çığlık atıp sarıldık, erkeklerse bu halimize göz devirmekle yetindi.

******
Eve gelmiş ve bikinimi alıyordum en iyisi şimdi giyeyim orada uğraşmam deyip giydim. (multide var) Çantayı da hazırladıktan sonra indim ve evden çıktım. Emir arabaya yaslanmış telefonuna bakıyordu ama her neye bakıyorsa çok sinirlendiği belliydi. Kaşlarını çatmış ve telefonu tutmayan eli yumruk halindeydi. Hemen yanına gidip sordum.
"İyi misin Emir ?" Diye sorduğumda beni yeni fark etmiş olacak ki şaşırdı ve kafasını sallayıp arabaya bindi. Bende binince çalıştırıp sürmeye başladı, ona sormak istiyordum ama en iyisi konuyu uzatmamaktı.

*******

Havuza gelmiştik, arabadan inince Ezgi yanıma gelip beni çekiştirmeye başladı. Kabinlere geldiğimizde içeri girdik. Şortumu ve tişörtümü çıkartıp çantaya koydum ve çıktım. Ezgi de çıkınca birlikte havuza doğru yürüdük. O sırada Emirle Buğra çoktan şortlarla şezlonglara uzanmıştılar. Allah'ım Emir'in kaslarına bak ya. Ay bir sıcak oldu burası. Derin kendine gel sakin ol, deyip Emir'in yanında olan şezlonga havluyu sarıp çantayı da üstüne koyarak Ezgiye döndüm. O da bana sırıtarak dönüp bana baktı.
"Üç deyince." Dedi, erkekler anlamamış öylecene bakarken bense kafa salladım.
"1...2...ve...3" Deyip koşarak havuza atladık ve yüzmeye başladık...

Ezgi yorulup havuzdan çıkınca bende suya kendimi bırakıp gözlerimi kapattım. O sırada biri ayağımdan tutu. Hızla gözlerimi açtığımda karşımda sırıtan bir adet Emir vardı. Bende ona gülümseyip doğruldum ve onun yanına gidip ellerimi boynuna doladım. O da ellerini belime sarıp beni iyice kendine çekti.

"Şuan... (yutkunup devam etti ) çok güzelsin ve etraftaki bütün erkekleri öldürmek istiyorum." Dedi hafif sinirle, ben ise kıkırdayıp başımı boynuna gömüp daha sıkı sarılarak omzundan öptüm bu hoşuna gitmiş olacak ki kasları rahatladı ve çenemden tutarak kaldırdı gözlerimiz birleşince içimi huzur kapladı. Onu izlerken o da beni izliyordu. Sonra gözleri dudaklarıma kaydı ve dilini dudağının üzerinden gezdirdi. Bende onun dudağına bakınca içimi bir sıcaklık kaplayıvermişti. Emir beni iyicene kendine çekip bacaklarımı gövdesine doladı ve dudaklarımı öpmeye başladı. Bende sırıtıp elimden geldikçe ona karşılık vermeye başladım.

*******

Denizden gitme vaktimiz gelmişti ve ezgiyle kabine gidip giyindik. Islak saçlarımı da topuz yapıp çıktım kabinden. Çıktığımda bir kızla Emir sırıtarak konuşuyordu ve kız Emir'in kaslarını elliyordu. Ne! Ah! Bu kız canına susamıştı kesin!

Hızlı adımlarla Emir'in yanına gidip kızın Emir'in kaslarına dokunan elini ittirdim.

"Kimsin kızım sen! Sevgilimi niye elliyorsun! " Deyip tam kızın üstüne atlayacaktım ki Emir tutu, bu sırada kızda kaçmıştı. Emire sinirle döndüm.

"Ne diye tutuyorsun ki! Ne güzel kıza dalacaktım! Hem sen niye o kızla konuşup kaslarını eletiyorsun! " Diye bağırdım kaşlarımı çatarak, Emir ise büyük bir sakinlikle kalbimi paramparça edecek o kelimeyi söyledi.

"Sana ne." Dedi, ben ise şaşkınlıktan ağzımdan bir tek kelime çıkıvermişti.
"Ne?" Kaşlarımı çatmayı bırakıp ağzım açık ona bakmaya başladım.

"Seni artık istemiyorum. Senden tiksiniyorum. Seni kullandım ve işim bitti seninle, artık yanımda bile durman midemi bulandırıyor. Git çabuk yanımdan seni görmek istemiyorum." Dedi ve artık emindim kalbim paramparça olmuştu. Her söylediği kelimede kalbimden bir şey sökülüp alınıyordu ve ben yavaş yavaş ölüyordu. Ve artık ölmüştüm, Emir kalbimi paramparça ederek beni öldürmüştü. Gözyaşlarım çoktan akmaya başlamıştı. Hiç bir şey demedim ne diyebilirdim ki? Son kez yüzüne baktım ama hiç bir duygu belli olmuyordu. Arkamı dönüp yürümeye başladım. Her şeyin başladığı yere, acımı alan tek yere yürümeye başladım. Deniz'e...

Merhaba! Arkadaşlar nasılsınız, yeni bölüm geldi umarım beğenirsiniz :)

Multi= Derin ve Ezgi'nin giydikleri, Emir Sert ve Buğra Doğan

Şarkı = Zeynep Casalini- Yas uykusu

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now