"45. Bölüm Çok geç"

2.2K 136 10
                                    

Bir an duraksasamda sonra yaptıkları aklıma geldiğinde , onu iterek ayağı kalktım.

Bir elim karnıma giderken diğer elimi saçlarıma götürüp geriye atarak
"Git artık. Yakında sevgilim gelicek, seni görmesin." Dedim gözlerimi kaçırıp, emirse kaşlarını çatıp sinirle ayağı kalkarak
"Onunla sevgili olmadığınızı biliyorum derin" dedi bana doğru yaklaşarak. Ben ise kaşlarımı çatıp, gözlerimi gözlerini dikerek
"Nerden çıkardın bunu ?" Dedim, elini kaldırıp yanağıma koyup konuşmaya başladı.
" çünkü sana kendimden daha çok güveniyorum.. Sen herşeyi yaparsın da ama asla sevdiğine ihanet etmezsin." Dedi, gözlerim dolarken
"Madem sevgime bu kadar güveniyordun, beni niye terk ettin be adam ? Söyle! " Diye bağırdım sonlara doğru , onunda gözleri dolarken
"Büyük bir hata yaptım be güzelim... o an kafam o kadar karışıktı ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamadım... " dedi.

Gözyaşlarım yanaklarımdan aşağı akarken fısıldadım.
" hamile olduğumu öğrendiğim de senin yanına gelmeye karar verdim. Bana ne yapmış olursan ol ne de olsa babasıydın, bilmeye hakkın vardı. Gururumu hiçe sayarak yanına geldim ama geldiğimde sizi sarılı halde gördüm ve dayanamadım adam... sanki cam parçaları yutuyordum, biri elini göğüs kafesime sokmuş kalbimi söküyordu. Ve ben o an en iyi çözümün kaçmak olduğunu zannettim." Aklımda ki düşünceleri itiraf ederken, onunda gözünden yaşlar akmaya başlamıştı. Sesi çatalı çıktığı halde konuşmaya başladı.
" senin gittiğin gün, Ezginin evine geldim. Seni alıp eve götürecektim ama geç kalmıştım. Sen çoktan gitmiştin. Kaç ay boyunca seni aradım ama yoktun kadın.. artık herşey çok geçti." Dedi parmağıyla yanağımı okşarken , ikimizinde yaşları durmuyor akıyordu.

Daha fazla dayanamayarak ondan bir kaç adım uzaklaştım. Yanagımda ki eli düşerken bana bakıyordu.

İki elimle karnıma sarılırken
" haklısın artık çok geç emir... herşey bitecek yakında " diyerek arkamı dönüp eve ilerlemeye başladım, emir arkamdan
" bu ne demek oluyor?" Diye bagırdığında, ona doğru dönerek
" Tesadüfen başlayan Aşk'ın sonu geldi demek oluyor." Dedim ve eve ilerleyip içeri girdim.

Banyoya ilerliyerek elimi yüzümü yıkadıktan sonra yatak odasına gidip üzerime rahat bir elbise giydim. Odadan çıkarak evi kontrol edip, kapıyı kilitliyerek önceden çağırdığım taksiye binerek gideceğim yerin adresini verdim.

Araba durduğunda ücreti ödeyip aşağı inerek, kocaman binaya baktım. Doğru mu yoksa yanlış mı yapıyordum , bilmiyordum ama sonucu ne olursa olsun yapacaktım.

Binaya ilerleyip içeri girerek önceden randevu aldığım Ahmet beyin odasının önüne geldim. Kapıyı tıklayıp içeri girdim, hal hatırdan sonra
"Her şey hazır ?" Diye sordum. Ahmet Bey kafa salayıp, önüme kağıtı koyup
" sadece imzanız kaldı." Dedi.

Masanın üzerindeki kalemi alıp, son kez kağıdı inceledim. Gözyaşlarım süzülmeye başlarken ne kadar kalbim imzalama desede zorla imzalayıp, Ahmet beye döndüm.
" Ne zaman eline varır ?" Dediğimde, Ahmet Bey bana bakıp iç çekerek
"İki gün... İki gün içinde elinde olur." Dedi.

*****2 gün sonra*****

"Emir Sert'ten"

Yataktan kalkarak yerdeki tişört ü üzerime geçirip ayağı kalktım. Banyoya ilerleyip yüzümü yıkarken gözüm , gözlerimin altına kaydı. Kızarmıştı uykusuzluktan. Umursamayıp oflayarak banyodan çıktım. Merdivenlere ilerleyip alt kata indim , tam mutfağa ilerlerken kapı çalmasıyla, rotamı kapıya doğru çevirdim. Kapıyı açtığımda karşımda postacı vardı. Gönderilmiş zarfım olduğunu söyleyip bir kağıtı imzalayıp, zarfı bana uzattı.

Postacı uzaklaşırken içeri girip kapıyı kapatarak zarfı açtım. İçinde ki kağıdı çıkarıp okumaya başladım.

Gözümden yaşlar sicim sicim yanaklarıma akarken fısıldadım.
" Derin boşanma davasıaçmış ?"

Arkadaşlar nasıldı bölüm ? Bu aralar biraz aksiyonlu bakalım sonu nasıl olucak ! Haftaya pazar görüşmek üzere ! Vote ve yorumlarınızı sakın unutmayın :)

Multi= Emir Sert ( son sahne )
Şarkı = Keti- ver beni yanlızlığa

01.05.16
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin