"42. Bölüm Şahit"

2.1K 157 22
                                    


"Derinden devam"

"Saçmalama Cenk!" Dedim bağırıp, sertçe elimi çekerek. Cenkse derin bir nefes alıp
" yanlış anladın Derin... ben senden benim gerçekten eşim olmanı istemiyorum. Formalite icabı bile olsa eşin olmak ve senin yanında bulunmak istiyorum... Çocuğuna babalık yapmak istiyorum." Dedi.

Gözlerimi kaçırıp derin bir nefes aldım. " Cenk ben hâlâ Emiri severken senle Formalite bille olsa evlenmem" dedim.

Cenk kaşlarını çatıp sinirle "onun seni düşündüğünümü sanıyorsun ? Eger seni sevseydi seni bulur götürürdü ama bak yok! O seni benim kadar hiç bir zaman sevmedi !" Dedi bağırarak bense gözlerim dolarken
"Bilmiyorum... ne yapacağımı dair hiç birşey bilmiyorum..." Diye fısıldadım. O sa ellerimi tutup
"Ben biliyorum... Emir den yakın zamanda boşanıp benim olacaksın." Diye fısıldadı...

*** bir hafta sonra***

"Emir Sert'ten

Üzerimde ki ceketin Yakalarını düzeltip Buğra ya döndüm. Heycandan yerinde duramıyor, odanın içinde bir o tarafa bir bu tarafa yürüyüp duruyordu. Onun bu halini gördükçe aklıma kendi düğünüm geliyordu. O gün ne kadar da mutluyduk Derinle.... İkimiz de heycandan yerimiz de duramıyorduk... Peki. Tamam. Ben pek heycanlı olduğumu derine hisetirmesemde aslında çok heycanlı ve mutluydum... Şimdi ise mutluluktan eser bille yoktu..

Gözüm denize kayarken yine eski anılar gözümün önüne geliyordu. Ah mavili kadınım kimbilir şimdi neredeydi...

Ben düşüncelerime dalmışken kapı çaldı. İçeri 1.80 boylarında esmer bir erkek girip Nikah müdürünün geldiğini ve bizi beklediğini söyleyip odadan dışarı çıktı. Bugranın omzuna sıkıp odadan çıkarak düğün salonuna indim. Benim peşimede Buğrayla ezgi geldiğinde herkesle beraber bende onları alkışlamaya başladım. Onlar nikah masasına geçerken , nikah müdürünün şahitleri çağırmasıyla bende masaya ilerleyip köşede ki Sandalyeyi çekerek oturdum. Herkes diğer şahidi beklerken Buğra ezgiye dönüp
" hayatım senin şahidin kimdi ? Bana da söylemedin. Geç mi kaldı ?" Diye sordu. Ezgi ise düğün salonunun kapısına bakıp tekrar buğraya dönerek "Şimdi gelir biraz bekliyelim." Dedi bugranın elini sıkarak. Onların konuşmalarını umursamayıp sandalyeye arkamı yaslayıp gözlerimi yumdum.

Biraz dinlenmeye çalışırken Ezginin sevinç dolu sesi kulaklarıma doldu.
"İşte geliyor" Diyordu. Onları umursamayıp gözlerimi yumaya devam ederken Bugranın sesini duydum.
"Bu gerçek mi ?" Diyordu. Oflayıp gözlerimi açıp dikleşirken özlemle yanıp tutuştuğum o sesi duydum.
"Geç kalmadık ya ?" Diyordu.

Kafamı hızla kaldırıp o tarafa çevirdim. Gözlerim Derinin gözleriyle buluşurken içime mutluluk dağılıyordu. Yüzümü bir gülümseme kaplarken gözüm yavaşça Derinin karnına kaydı. Yüzümde ki gülümseme silinip yerini şaşkınlık alırken öylece kala kalmıştım.

Derin hamile miydi ?

Öylece karnına bakarken gözüme bu sefer eli çarptı. Derinin elinde erkek eli görmemle şaşkınlığım kaybolmuş yerine sinir gelmişti. Kaşlarım çatılırken hızlıca kafamı Derinin yanında ki bedene çevirdim. Sinirden çenemde ki kas seğirirken yumruğumu sıkıyordum.
"Cenk ?" Diye fısıldadım yumruğumu daha çok sıkarak.

Hmm.. değişik bir bölümdü. Şuan aklınızda sorular olduğunu biliyorum ama merak etmeyin bir dahaki bölüm cevaplarını alacaksınız. Bu arada vote ve yorumlarınızı bekliyorum :) İyi okumalar ;) diğer kitapım hissiz göz atmayı unutmayın.

Multi = Derin SERT( düğünde giydikleri)
Şarkı = Ali Khan ft. Shreya Ghoshal - TERİ MERİ


10.04.16
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum