"29. Bölüm Son verir misin ?"

3.1K 270 27
                                    

"Berin ben çıkıyorum." Diye bağırdım, Berin yanıma gelip

"Nereye?" Diye sordu.
"Emir'le gezeceğiz de." Dedim ayakkabımı giyip çantamı elime alarak "Hadi görüşürüz." deyip yanağından öperek dışarı çıktım. Az ilerde Emir'in arabasını görüp oraya yürümeye başladım. Arabanın yanına gelince kapıyı açıp girdim.

"Selam." Deyip gülümseyip ona döndüm.
"Selam güzelim." Deyip yanaşarak tam dudaklarımdan öpecekken

"Emir rujum bozulacak." deyip ondan uzaklaştım o da gözlerini devirip arabayı çalıştırdı.
"Nereye gidiyoruz?" Diye sordum kemeri takıp.
"Piknik yapacağız."

"Peki." Dedim, yarım saat sonra yeşil bir alana gelmiştik aşağı indiğimde Emir de inip bagajdan sepet çıkartı, yere örtüyü serip sepettekileri çıkartırken bir yandan da konuştum.

"Ama uğraşmışsın... Bana söyleseydin ben de hazırlardım." Her şey hazır olunca beraber yere oturduk.

"Olmaz... Bugün her şey benim ellerimden olacak, sana unutamayacağın bir gün yaşatacağım güzelim." Dedi gülümseyip, bende kıkırdayıp yemeklerden yemeye başladım...

********

Yeri toparlamış şimdi arabaya biniyorduk. Kemerimi takınca Emir'e döndüm.

"Şimdi nereye?" Diye sordum merakla.

"Saat kaç?" Telefondan saatte bakıp cevap verdim.
"1:30"
"Az vaktimiz kalmış acele etsek iyi olur." Dedi, bense kaşlarımı kaldırıp
"Neye?" diye sordum.
"Sürpriz güzelim." Oflayıp dışarıyı izlemeye başladım, yarım saat sonra araba durunca inerek nerede olduğumuza baktım. Lunaparkı görünce Emir'e dönüp gülümseyerek konuştum.

"Biraz klişe değil mi?"

"Eğer sonu burada bitseydi klişe olurdu." Deyip elimden tutarak beni çekiştirmeye başladı. Bütün oyuncaklara binmiş hatta Emir'in kazandığı oyundan bir tane ayıcığım bile olmuştu. Emir yine elimi tutup arabaya çekiştirmeye başlayınca merakla sordum.

"Hey! Nereye?"
"Asıl eğlence şimdi başlıyor hadi!" Dedi bende bu çocuksu sevincine kahkaha atıp peşinden gittim. Arabaya binince Emir arabayı sürmeye başladı.
"Saat kaç?" Diye sordu.
" 5:30"
"Oo az kaldı." Dedi gülümseyip bense kaşlarımı kaldırarak
"Emir Sert aklınızda ki plan ne acaba?" dedim hafif gülümseyerek.

"Yakında öğrenirsin güzelim." Dedi ve arabayı park etti. Arabadan inince alışveriş merkezine geldiğimizi anladım.

"Ne yapacağız burada?" Diye sordum.
"Hazırlanacağız." Deyip beni çekiştirmeye başladı. Yürüyen merdivenden çıkınca ilerdeki bir mağazaya girdik. Görevli kadın yanımıza gelerek Emir'e doğru konuştu.
"Emir bey her şey hazır." Dedi Emir de kafa sallayıp beni deneme kabininin oraya sürükledi. Bu arada kadın da gelip on tane filan elbiseyi Emir'e verdi. Emir de aralarından birini bana uzattı.

"Hadi bakalım dene." Tam bir şey soracaktım ki
"Soru sorma güzelim anlarsın yakında." Dedi, bende kafa sallayıp elbiseyi alıp kabine girdim. Elbiseyi üstüme geçirip çıktım, Emir kafasını iki yana sallayıp başka uzattı. Yaklaşık 7-8 elbise denediğim halde emir beğenmiyordu. Sonunda "Yeter Emir beğen birini!" diye bağırdım o da kıkırdayıp başka bir elbise uzattı giyince vücuduma tam oturmuştu ve bunu bayılmıştım (multide var) kabinden çıkıp Emir'e gösterdiğimde ayağı kalktı.

"İşte bu!" Deyip beni içeri gönderdi. Elbiseyi çıkarıp kendi kıyafetlerimi giyip geldim Emir elimden tutup beni başka bir odaya götürdü. Oradaki kadına bir şey deyip çıktı. Kadınsa beni tutup bir koltuğa oturtup saçlarımı yapmaya başladı. Kapı açılıp bir kadın daha girdi ve selam vererek o da makyajımı yapmaya başladı. Sonunda her şey bittiğinde Emir'le konuşan kadın elbiseyi giymem gerektiğini söyledi. Koltuğun üzerinden elbiseyi alıp kabine girip giyindim. Çıkınca boy aynasından kendime baktım, saçlarıma fön çekmişti ve uçları hafif kıvrımlıydı, makyajım ise hafifti ve çok güzel görünüyordum.

Kapıyı açıp dışarı çıktım. Etrafta göz gezdirirken ilerde Emir'in koltuğa oturup telefonla oynadığını gördüm. Biraz daha dikkatli bakınca üzerini değiştirdiğini fark ettim. ( multide giydikleri var)

"Emir?" Diye seslenince kafasını kaldırıp bana baktı ağzı şaşkınlıkla açılırken ağzından bir tek kelime çıkmıştı.

"Oha!" Bu haline gülümseyip ona ilerledim. O hala beni süzerken

"Gitmeyecek miyiz?" diye sordum. Gözlerini vücudumdan çekip boğazını temizleyip ayağa kalkarak elimi tutup ilerlemeye başladı.

"Nasıl olmuşum?" Dedim gülümseyip.

"Ateşli." Dedi gülümseyip göz kırparak, bense utanıp başımı kaçırdım. Arabaya gelince bindik. Emir arabayı çalıştırdı, bense kafamı dışarı çevirip etrafı izlemeye başladım. Araba durduğunda Emir inip kapımı açtı ve beni de indirdi. Bende gülümseyerek elini tutup yanına ilerleyerek yürümeye başladık. Etrafa baktığımda denizin yanında olduğumuzu gördüm. Yerde kumların üzerine yapılan tahta zeminde ki gül yapraklarının üzerinde yürürken iki tarafımızda da meşaleler olduğunu gördüm. Biraz daha ilerleyince Emir durup bana döndü ve
"Dinle." Dedi. O sırada arkadan müzik gelmeye başlamıştı. (şarkıyı açın ) Kafamı çevirdiğimde bir sahne olduğunu gördüm. Dikkatli bakınca Cem Adrian'ı gördüm şaşkınlıkla Emir'e döndüğümde gülümseyip beni kendine doğru çekti ve ellerini belime sardı. Bende ellerimi boynuna sardığımda dans etmeye başladık. Bu sırada Emir'de şarkıyı kulağıma doğru fısıldamaya başladı.

"Bir deniz kıyısında gördü onu gözlerim.
Bir sabah kuytusunda değdi ona ellerim.
Saçları rüzgâr gibi savurur geçer beni.
Taze bir bahar gibi sardı beni sevgilim."

Deyip beni kendine daha çok çekti bende gülümseyip kafamı omzuna yasladım ve kendimi şarkıya bıraktım. Şarkı bitince Cem Adrian başka şarkıya geçerken Emir beni tutup denize doğru çevirip arkamdan sarılıp kulağıma doğru fısıldadı.
"İzle."

Bende dediğini yapıp gözlerimi denize çevirdim. O sırada bir sürü dilek feneri havada uçuşmaya başladı. O kadar güzel bir görüntü vardı ki ağzımdan
"İnanamıyorum." Çıktı. Emirse boynumdan öpüp beni kendine çevirdi ve yere dizinin üstüne çöküp gözlerime bakarak konuşmaya başladı.

"Derinim. Seni ilk burada görmüştüm. İlk deniz gözlerinle burada karşılaştım sevgilim. İlk senin benim olduğunu burada öğrendim.
Senin mavi gözlerinde kaybolurken seni sevdiğimi anladım. Tesadüftü bizim karşılaşmamız ama senle olan tesadüfleri kim istemez ki?" Dedi gülümseyip bende gülümsedim. Kalbim boğazımda atıyordu, gözyaşımın akmasına izin vererek onu dinlemeye devam ettim. O sırada Emir elini cebine sokup siyah bir kutu çıkardı. Kapağını açınca içinde yüzüğü gördüm. (multide var )

"Derinim. Denizde başlayan bu aşka benimle son verir misin?" Dedi gözlerime bakıp bense gülümseyerek gözyaşlarımı sildim.

"Evet!" Diye bağırdım Emir'se daha çok gülümseyip yüzüğü parmağıma takarak ayağı kalktı. Bana sarıldığında bende ona sarılıp boynundan öptüm ve kokusunu içime çektim.

"Seni seviyorum Emir'im." Bana daha sıkı sarılıp

"Seni seviyorum Derin'im." deyip alnımdan öptü ve tekrar sarıldı. Ve biliyor musunuz? Tam şuan ölmek istedim. Onla sonsuz bir mutluluk içindeyken onun kollarında kaybolmak istedim.

Merhaba arkadaşlar! Harika bir bölümle geldim. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Multi = Derinin kıyafeti, Emir Sert ve son olarak yüzük

Şarkı= Cem Adrian- Her aşkın şarkısı var

20.12.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin