"47. Bölüm Kan"

2.4K 121 8
                                    

Ellerime ve yüzümü yıkadıktan sonra dolaba doğru ilerledim. Karnım artık epey şiştiğinden mecburen dolaptan bir elbise alarak üzerime geçirdim. Üzerimi giyindikten sonra elim yavaşça karnıma gitti. Yüzümü bir gülümseme kaplarken karnımı okşadım. 6 aylık olmuştu bebeğim. Her gün gittikçe büyüyor ve tekmelemesi de artıyordu.

O sırada aklıma mahkemenin gelmesiyle Yüzümdeki gülümseme silinirken hızla arkamı dönerek aynanın karşısına geçtim. Saçlarımı tarayıp açık bırakırken odadan dışarı çıktım.

Evi son kez kontrol ettikten sonra dışarı çıkıp önceden çağırdığım taksiye bindim. Taksiciye adresi söyleyip arkama yaslanırken radyodan şarkı çalmaya başlamıştı. Kulağım o şarkıya kesilirken gözlerim yavaş yavaş doluyordu.

"Herşey ne kadar hızlı herşey ne çok
Oturup ince şeyler düşünmek için vakit yok
En son ne zaman baktın gökyüzüne
Ne zaman geldin göz göze birisiyle"

Yaşlar akmaya başlarken fısıltıyla nakarata eşlik etmeye başladım.

" Ben yine yollara
Düştüm yine zorlara
Hem korkak hem gözü kara
Uçlardan uçlara
Ben yine taşlara
Vurdum deli başımı
Sürüklüyorum kendimi
Tesadüf aşklara..."

Daha fazla dayanamayarak Taksiciye
"Durun!" Dedim, eş zamanlı karnıma sancı girdiğinde kendimi sıktım. Taksici
"Daha gelmedik abla" desede umursamayıp parayı vererek aşağı indim. Taksi uzaklaşırken kaldırıma doğru çıktım. İçime yavaşça temiz havayı çekerken bir yandanda yürümeye başladım, o sırada kolumun çekilmesiyle arkamı döndüm. Emirle göz göze geldiğimizde
"Bırak kolumu" diyerek kolumu çekmeye çalıştım ama Emir

"Derin yalvarırım bunu bize yapma. Hadi beni düşünmüyorsan bebeğimizi düşün " dedi.

Kaşlarımı çatıp kolumu onun boşluğundan yararlanıp hızla çekerek, geri geri yürürken

"O senin bebeğin değil, o sadece benim bebeğim !" Diyerek bağırdım.

Emir kaşlarını çatıp bana doğru gelirken
"Derin o benimde çocuğum. Onunda senin gibi sevgisiz mi büyümesini istiyorsun ? Bırak artık şu inadını, affet be kadın" dedi.

Hızlı hızlı geriye doğru giderken
"Hayır adam, affetmiyeceğim" dedim, tam Emir birşey söyliyecekken başka bir tarafa bakıp hızla bana dönerek
" Derin!" Diye bağırıp bana doğru koşmaya başladı. Şaşkınlıkla ona bakarken gözüme gelen far ışığıyla diğer tarafa doğru kafamı çevirdim. Üzerime hızla araba geliyordu.

Şaşkınlıkla arabaya bakarken hızla gözlerimi yumarken elerimi karnıma doğru götürdüm. O sırada kulaklarıma fren sesi gelirken kendimi saniyeler içinde yerde buldum. Karnıma sancı girerken yavaşça gözlerimi açtım. Nerde olduğuma baktığımda ise yolun biraz uzağında olduğumu fark ettim.

Kafamı arabaya doğru çevirdiğimde Emiri yerde görmemle ağzımdan çığlık kaçmıştı. Yavaş hareketlerle yerde sürünerek Emir'in yanına ilerlemeye çalıştım. Karnıma daha fazla sancı girerken , kafam Emir'in kafasının yanına gelmişti. Elimle Emir'in elini tutup
"Emir, gözlerini" Diye fısıldadım göz yaşları içerisinde.

Emir den hareket gelmediğinde dahada fazla ağlamaya başladım. Karnıma tekrar sancı girerken gözlerim kararmaya başlamıştı. Karnıma doğru baktığımda Bacaklarımın arasından kan aktığını fark ettim. Artık hıçkırıklarım çıkmayacak kadar yorulduğum da kafamı emirin göğsüne yaslayarak karanlığa gömüldüm.

Merhaba arkadaşlar ! Çok yakında final bölümüyle karşınızdayım! Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :) Görüşürüz :)

Multi= Derin SERT
Şarkı = Sertap Erener- Tesadüf aşk


15.05.16
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora