"25. Bölüm Zarf"

3K 294 26
                                    

Saçlarımda gezinen parmaklar ve hafifçe konulan öpücüklerle gözlerimi açtım. Olduğum yere baktım, burası Emir'in odasıydı ve kendisi şuan saçlarımla oynamakla meşguldü. Biraz kendime gelince her şeyi hatırladım. Annemin başkası olduğunu öğrenip gittiğimi. Deniz kenarında Cenk'le karşılaştığımı sonra Emir'in geldiğini beni arabaya bindirdiğini hatırlıyordum... Sanırım arabada uyuya kalmıştım ve şuan gökyüzü aydınlık olduğuna göre sabahtı...

Emir'e baktığımda gülümseyip "İyi misin?" dedi.
"Sanırım." Deyip ona biraz daha sarıldım o da beni kendine çekip alnımdan öptü. "Seni sıkıştırmak istemiyorum ama... Ne oldu? Neden o haldeydin?" dedi. Bense derin bir nefes alıp "Peki... Sen beni eve bıraktığında... Kapıyı açıp girdim, içerde bağrışma sesleri geliyordu biraz daha ilerlediğimde annem(!) ve babamın tartıştığını gördüm... Babamın anneme(!) 'Derin senin kızın olmayabilir ama benim kızım.' dedi... Sonra... Benim onları izlediğimi gördüler... Babam bir şeyler açıklamaya çalışsa da onları dinlemedim ve... Evden çıktım... Yani anlayacağın annem bildiğim kadın benim annem değilmiş..." dedim derin bir nefes alarak Emir'se bana daha sıkı sarıldı.

"Peki... Şimdi ne yapacaksın?"
" Bilmiyorum... Sanırım şirkete gidip babamla konuşacağım en azından gerçek annem kim? Yaşıyor mu? Neden beni bıraktı? Bunlara cevap bulabilirim belki..."

Emir'de beni kendisinden ayırıp dudağıma öpücük kondurdu. "Ben senin hep yanındayım... Her zamanda olacağım." Dedi gülümseyip bende ona gülümsedim bu arada aklıma Cenk geldi Emir'e ondanda bahsetmem gerekiyordu.
"Emir?"
"Efendim?" Dedi yüzümü süzüp saçımla oynarken.
"Sahildeyken yanıma Cenk geldi." Emir dediklerimi duyduktan sonra saçımla oynayan elli durmuş kaşlarını çatarak bana bakıyordu.

"O itin senin yanında ne işi var! Sana bir şey yaptı mı!" Dedi sinirle.

"Hayır bir şey yapmadı sadece konuşup gitti."

"Ne dedi Derin! Çabuk eksiksiz anlat!"

" Şey... Özür diledi beni öldürmeye çalıştığı için... Bir daha bize bulaşmayacakmış birde..." dedim dudağımı ısırarak devam ettim.
"Bana kendisini affettirmek için birşey yapacakmış ve..."

"Ve ne Derin çabuk söyle!" Dedi tıslayarak.
"Şey dedi... Ağlama... Ağlama ki... Canımı yakma dedi." Dedim sonlara doğru sesim fısıltıya dönerken Emir'e baktığımda gözlerinin siyaha döndüğünü gördüm, çenesini sıktığını ve boynundaki damarların belli olduğunu gördüğüm de hemen onu sakinleştirmek için "Neyse." dedim gülmeye çalışarak.
"Hadi kahvaltı edelim sevgilim." Deyip ayağı kalkıp yataktan çıktım bu arada üzerime baktığımda Emir'in tişörtü vardı. Dizimin biraz üzerine geliyordu buna takmamaya çalışarak Emir'in elini tutup çekmeye çalıştım. Başta kalkmasa da sonunda pes edip kalktı ve derin bir nefes verdi.

"Bir daha o herifi gördüğünde konuşmayacaksın, yanından hemen uzaklaşacaksın!" Dedi sinirle bense gülümseyip
"Tamam sevgilim." dedim kollarımı boynuna dolayarak.
"Sen iste yeter ki." Deyip yanağından öptüm o da hafif gevşeyerek diğer yanağını uzattı tam onu öpecekken kafasını çevirip dudağımı öpmeye başladı. Bende sırıtıp karşılık vermeye başladım, sonunda ayrıldığımızda alt kata inip mutfağa gittik. Emir kahvaltılıkları çıkarırken bende omlet yapıyordum tam omleti çevirdiğimde Emir arkadan belime sarıldı. Gülümseyip kafamı ona çevirdiğimde Emir boynumdan öpüp bana daha sıkı sarıldı. Sonunda kahvaltıyı hazırladığımız da oturup yemeye başladık o sırada telefonum çalmaya başladı, ekrana baktığımda Can'ın aradığını gördüm.

"O sen arar mıydın?" Dedim sırıtarak.
"Aa ayıp ettin ben seni enişte yanında diye rahatsız etmemek için aramıyorum böl müyüm sizi diye." Dedi kıkırdayarak.

"Can öldürürüm seni sapık."
"Tamam, tamam." diyerek devam etti. "Ben seni şey için artmıştım... Sevgilimle tanıştıracaktım seni... Emirle beraber gelirsin."

"Bugün mü?"
"Evet, hem tanışırsınız olur mu?"
"Peki... Saat birde Mono Kafe'de." Dedim o da tamam deyince vedalaşıp kapattım. Emir bana bakarken Can'la konuştuğumuz diyalogu anlatım o da onaylayınca masayı topladık beraber. Emir'e dönüp
" ben ne giyeceğim?" dedim üstüme göstererek. Oysa kıkırdayıp
"Bence böyle güzel ama benden başkası seni böyle göremez." deyip beni sürüklemeye başladı bir odaya girdik. Büyük bir duvardan duvara dolap vardı, kapağını açtığında bir sürü kıyafet vardı ağzım açık bakarken konuştum.

"Bir gün lazım olur diye almıştım." Dedi bende sırıtıp onun yanağını öptükten sonra dolaptan kıyafet seçip (multide var) elime alıp, Emir'i dışarı kovup giyindikten sonra saçlarımı elimle düzeltip dışarı çıktım. Emir'de hazırlanınca kapıyı açtık tam çıkacakken yerde sarı bir zarf gördüm. Emir'e baktığımda o da zarfa bakıyordu zarfı yerden aldığımda üzerinde "Derin'e" yazıyordu Emir'e tekrardan baktığımda o da bana bakıyordu... Tekrar zarfa bakıp düşünmeye başladım bu zarfı kim göndermişti ki?

Merhaba arkadaşlar! Yeni bölümü nasıl buldunuz? Sizce zarfı kim gönderdi? Biraz merak edin bakalım:)
Haftaya pazar görüşürüz vote ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Multi= Derin Birsen
Şarkı = Taylor Swift- Wildest dreams

22.11.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Onde histórias criam vida. Descubra agora