"12. Bölüm Canımı verecek kadar"

4.2K 446 25
                                    

Havuz olayının üstünden tam iki hafta geçmişti. Çimenlerde biraz uzandıktan sonra üstümü değiştirip eve gelmiştim. O günden sonra Emir'le sık sık konuşup mesajlaşıyorduk. Tabi ara sırada da buluşuyorduk. O günde dediğim gibi Emir'e olan sevgim her gün kat kat artıyordu. Şuan da yatakta yatmış, son iki haftada olanları düşünüyorum. Ben düşüncelerim ve hayallerimle birlikteyken birden telefonum titremeye başladı. Baktığımda Emir'in aradığını gördüm hemen beklemeden telefonu açtım.
+Alo?
-Efendim Emir.
+Günaydın.
-Sanada günaydın.
+Bugün seni bir yere götüreceğim.
-Nereye?
+Sürpriz.
-Hadi ama lütfen.
+Hayır, sürpriz dedim, sadece her zaman ki gibi güzel ol ve saat beşte kapının önüne çık o kadar.
-Elbise filan mı giyim yoksa normal mi giyineyim?
+Kafana göre takıl Derin.
-Ya ama olmaz çok mu önemli gittiğimiz yer?
+Bana göre evet.
-Tamam, o zaman elbise giyeceğim hadi kapat ancak hazırlanırım. Dedim gülerek o da güldü.
+Tamam. deyip kapattı. Bende hemen yataktan çıkıp aşağı indim. Duvardaki saatte baktığımda saat 12'di acele etsem iyiydi. Hemen mutfağa gidip sandviç hazırladım kendime yanına da meyve suyu alıp yemeye başladım. Hepsini yediğimde odama çıkıp banyoya girdim hemen dişlerimi fırçaladım sonrada suyu ayarlayıp duşa girdim. 25 dakikada orda oyalanıp çıktım odama gidip pijamalarımı giyip saçımı kurutmaya başladım. Saçım kuruyunca dolabın önüne geçip içinden en uygun 5 elbiseyi alıp yatağıma koydum. Teker teker hepsini denemeye başladım. O sırada biri odamın kapısını çalıp açtı kim olduğuna bakınca Fatma abla(bizim evin yardımcısı) elinde büyük bir kutuyla içeri girdi.
+Derin kızım, bunu sana göndermişler.
-Kim?
+Bilmiyorum demediler.
-Peki, Teşekkürler Fatma abla. dedim o da bana gülümseyip odadan çıktı. Bende hemen kutuyu yatağıma koyup kapağını açtım. İçine bakınca ağzım açık kaldı. Bu bir elbiseydi ve mükemmel ötesiydi. O kadar güzeldi ki hemen üzerime tutup boy aynamın önüne geçtim, harika gözüküyordu. Elbiseyi yatağa bırakıp kutuya baktım içinde bir not vardı.
"Bu elbisenin sana çok yakışacağını düşündüm. Umarım beğenirsin, hadi çabuk giy ve beni bekletme sana çok güzel sürprizlerim var :) Emir Sert "

Yazıyordu kâğıda bakıp gülümsedim sonra elbiseyi alıp giydim üzerimde bile harikaydı. Saçımı biraz dalgalandırıp açık bıraktım hafif makyaj yapıp uğurlu yıldız simgesi olan bilekliğimi taktım. Elbiseme uygun tozpembe çantamı aldım. Ayağıma da topuklu siyah ayakkabılarımı giydim. Parfümümü de sıkınca hazırdım mükemmel olmuştum. Odamdan çıkıp merdivenlerden inince salonda annemle babamın televizyon izlediğini gördüm. Yanlarına doğru yavaşça ilerledim.
- Baba arkadaşımın partisi varda oraya gideceğim biraz geç gelebilirim siz beni merak etmeyin yatın. dedikten sonra dışarı çıktım. Kapının önünde başka bir araba vardı. Bir adam yanıma gelip
+ Efendim ben sizi Emir beyin yanına götüreceğim. dedi bende sorun etmeden arabaya bindim. Adam hiç bilmediğim yerlere sürüyordu acaba Emir ne yaptı? Ay çok heyecanlıyım. Sonunda araba durunca indim ormanlık alan vardı. Karşımda takım elbiseleriyle çok yakışıklı duran bir Emir beklemiyordum. İlk kez onu bu kadar şık görmüştüm sanırım cidden önemli bir geceydi. Hemen Emir'in yanına yürüdüm. Beni süzdükten sonra biraz daha yaklaşıp kulağıma eğildi.
+ hayalimden bile mükemmelsin. Dedi fısıldayarak ben ise sadece gülümsemekle yetindim.
Biraz daha orda dikildikten sonra elimden tutarak beni ormanın içine doğru sürükledi. Biraz daha ilerleyince karşımda öyle bir manzara gördüm ki ağzım açık kalmıştı. Hemen size ne gördüğümü anlatayım. Çam ağaçlarının dizilişinden gökyüzüne bakınca kalp şekli vardı her ağacın dalında fenerler asılıydı, ağaçların tam ortasında büyük bir masa ve üzerinde çeşit çeşit yemekler vardı. Başuçlarında ise 2 tane sandalye vardı. Yerler ise gül yapraklarıyla kaplıydı ve mükemmel bir manzara oluşturuyordu bunların hepsi. Emir elimden tutarak beni masaya götürdü. Sandalyeyi çekip oturmamı bekledi, bende oturunca oda karşımdaki sandalyeye oturdu. Hiçbir şey demeden yemeklere başladık. Tabağımı bitirince Emir'in çoktan tabağını bitirmiş gülümseyerek beni izlediğini gördüm bende ona gülümseyip
- Teşekkür ederim her şey çok güzel. Dedim o da daha fazla gülümseyip
+ Senin için değer. Dedi ben ise kızarıp kafamı aşağı eğdim. Biraz sonra aklıma bir şey gelip kafamı kaldırdım.
- Emir biz niye geldik buraya?
+ Az sonra anlarsın. Deyip ayağa kalktı. Beni de kaldırıp ormanlığın başka bir tarafından götürdü. Oradan geçince karşımıza sahil çıktı. Denizin 2-3 metre ilerisinde iki tane puf koltuk vardı oraya ilerleyip oturduk. O sırada Emir yan taraftan nerden gediğini bilmediğim siyah bir gitar çıkardı. O sırada yan taraftan takım elbiseli bir adam gelip etrafımıza mumlar dizdi ve onları yakıp gitti. Ben şaşkınlıkla olanları izlerken Emir birden bir şarkı çalmaya başladı. (Multimedyadaki şarkıyı açın. ) Dikkatli dinleyince bunun Mustafa Ceceli- Gül rengi olduğunu anladım Emir ise çoktan söylemeye başlamıştı.

"Havasından suyundan aşk damlayan,
Yârim var gül renginde.
Dünyaları verseler kar etmez.
Olmaz ki sen denginde.

Aşkıdır ruhumda yankılanan,
Duyduğum her seste.
O can ki sevdası sonsuzumdur,
Aldığım her nefeste.
Son aşkım ilk yârim can bildiğim.
Vefalı sevdiğimsin.
Derdimi derdinle böldüğümü de,
Ömrümü verdiğimsin."

Emir şarkıyı bitirdiğinde hayranlıkla onu izliyordum müthiş bir sesi vardı bir kez daha onu sevmiştim. Emir gitarı yan tarafa bırakıp gözlerimin içine bakarak
+ Derin. Ben aslında hiç böyle bir adam değildim. Beni sen değiştirdin. O küçük ellerinle hayatıma dokunup beni değiştirdin. Seni seviyorum Derin benim olur musun? dedi ellerimi tutup gözlerimin içine bakarak.
- Olurum. Ölene kadar.
+Ölene kadar. Deyip bana sarıldı bende ona sarılıp müthiş kokusunu içime çektim o da başımı öptü.
+ Seni seviyorum.
- Seni seviyorum. dedim birlikte sarılarak puflara uzanıp gökyüzünü izlemeye başladık. Âşıktım ben bu adama hem de canımı verecek kadar âşıktım.

Yeni bölüm geldi :) romantik bir bölüm oldu aslında bundan sonra bu kadar romantik bölüm pek sık gelmeyecek artık bizi kitabın asıl konusu olan bölümler gelecek görüşürüz :) vote ve yorum unutmayın :)

Multi = Derin Birsen ve giydikleri
Şarkı = Mustafa Ceceli- Gül rengi

29.06.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now