"30. Bölüm Aşık oldum"

3.1K 260 22
                                    

Yüzüme konan öpücüklerle hareket edip yatığım yere kafamı daha çok soktum. Ama bu seferde saçlarımda eller dolaşmaya başladı. Sonunda pes edip gözlerimi açtığımda karşımda Emir'in göğsünü gördüm, kaslarına bakmamaya çalışıp kafamı kaldırdığımda bana sırıtarak bakan Emir'le karşılaştım.

"Günaydın." Deyip burnumdan öpünce bende gülümsedim.
"Günaydın." Deyip çenesinden öpüp Emir'in boynuyla kafası arası olan yere kafamı gömüp uyumaya devam etmeye çalıştım.

"Hadi güzelim artık kalkmamız lazım." Dedi Emir saçlarımdan öpüp.
"Ya beş dakika daha." Diye mızmızlandım Emirse bu halime gülerek konuştu.

"Ama annen aradı ve sanırım kızabilir."

Ben birden sıçrayıp "Ne!" diye bağırıp yataktan indim, üzerimde Emir'in tişörtünü görünce elbisemi aramaya başladım. Tekli koltuğun üzerinde görünce koşarak gidip alıp banyoya girdim. Üzerimdeki tişörtü çıkarıp akşamki elbiseyi giydim. Aynaya bakınca makyajımın hafif aktığını gördüm, onu düzeltip saçlarımı da elimle düzeltirken parmağımda ki yüzüğü gözüm takıldı. Çok güzeldi, Emir'in zevkini bir kez daha beğenmiştim. Akşamı hatırlayınca yüzüme gülümseme yayıldı, resmen evlenme teklifi almıştım hem de sevdiğim adamdan. Yüzümdeki gülümsemeyle banyodan çıktığımda Emir çoktan hazırlanmıştı.

"Ne dedi annem?" Diye sordum o da yanıma gelip elimi tutup odadan çıkarken konuşmaya başladı. "Ne zaman eve geleceğini sordu, bende az sonra geleceğini söyledim." Dedi bende onaylama anlamında kafa salladım. Ayakkabılarımı giyince, evden çıkıp Emir'in arabasına bindik. Emniyet Kemerini takıp Emir'e döndüm.

"Teşekkür ederim... Her şey için... " Dedim gülümseyip o da bana bakıp tekrar yola döndü.

"Teşekkür etmene gerek yok... Ben her şeyi seni sevdiğim için yaptım bu arada yarın seni istemeye geleceğiz." Dedi gülümseyip bense kaşlarımı kaldırıp şaşkınlıkla konuştum.

"Ne?" Diye tepki verdim.
"Duydun güzelim seni istemeye geliyoruz." Dedi ve arabayı durdurup kemerini açarak bana doğru döndü ve yüzük olan elimi avcu arasına alarak öptü.
"Artık hepten benim olmanı istiyorum ve buna da artık bir yerden başlamamız gerek."

Bende gülümseyip vedalaştıktan sonra arabadan inip eve ilerledim, kapıyı anahtarımla açıp içeri girince birden karşımda annemi gördüm.

"Günaydın anne."
"Günaydın kızım." Deyip sarılarak beni mutfağa çekti. Mutfakta Berin'in kahvaltı masasında görünce hemen oturup bende yemeye başladım o sırada Berin birden
"Oha!" diye bağırıp üzerime atladı. Sandalye tartıp yere düşünce ikimizde
"Ah!" diye bağırıp kalkmaya çalışırken ben bir yandan da söyleniyordum.
"Of kızım mal mısın ne diye bağırıp üzerime atlıyorsun!" Diye kızıp yere düşen sandalyeyi kaldırdım tam oturacakken Berin bana sarılarak
" Anne! Derinin parmağına bak! Emir evlenme teklifi etmiş!" diye bağırıp benden ayrılarak elimi tutup anneme gösterdi. Annem elimi görünce şaşırsa da o da kalkıp sarıldı.
"Demek akşam bunun için yoktunuz." Dedi bense kıkırdayıp kafa salladım. Berin ve annemin ısrarları sonucu dün akşamı baştan sona anlatım ve Emir'in yarın akşam beni istemeye geleceğini söyleyince Berin'le annem aynı anda çığlık attılar. Berin hemen lafa atladı.

"Eyvah! Nasıl yetiştireceğiz ah be enişte ne aceleci çıktın! Daha kıyafet alıcaz çabuk kalk üstünü değiştir alışverişe çıkalım! Çabuk!"

"Berin haklı, alışverişten sonra yarın için yemek hazırlamamız lazım daha evi temizleyeceğiz çabuk!" Dedi bense bu hallerine gülüp odama çıktım. Üzerimi giyinip aşağı indiğimde Ezgi'yle Berin'in benim hakkımda konuşup çığlık attıklarını gördüm. Onlara göz devirip dışarı çıktım, onlarda çıkınca arabaya bindik.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now