"9. Bölüm Seni İlgilendirmez"

4.5K 514 27
                                    

Bazen birini sevmeye başlarsın gittikçe onla daha çok yakınlaşırsın birden o kişi senin hayatında önemli bir yere sahip olmuştur. Durmadan onu düşünür, her gördüğünde ilk heyecanı yaşarsın, kalbin hızlanır ne düşüneceğine ne cevap vereceğine şaşırırsın. Onun yanındayken sanki zaman durmuş, bütün insanlar yok olmuş ve bir tek ikiniz varmış gibi hissedersin her hareketinde kalbin hızlanır, sen bu kadar mutluyken ansızın hayatına bir yabancı girer ve o hoşlandığın kişiye karşı şüpheler duyar, yavaşça ona karşı güvenin yok olur.

Şuan tam bu durumdayım Cenk'in bana dediklerinden sonra yere yığılmış ağlayarak Emir'i düşünüyordum. Acaba doğru mu Cenk'in dedikleri? Hayır. Hayır Yalan! Emir öyle biri değil, o kötü biri değil. Cenk yalan söylüyor kesin ama. Neden yalan söylesin ki? En önemlisi ben Emir'e bu olanlardan bahsedecek miyim? Ya ona güvenmediğimi düşünürse, ya bana kırılırsa. Hem Emir'e söyleyince ne olacak en iyisi susmak hem abisiyle arasında bir sorun çıkmasını istemem.

Ben bunları düşünürken telefonum çalmaya başladı ekrana baktığımda "Ukala Sert" yazdığını gördüm kendimi toplayıp telefonu açıp bir şey olmamış gibi konuşmaya çalıştım.
- Efendim Emir.
+Nasılsın?
-iyiyim sen?
+Emin misin iyi olduğuna? Dedi Şüpheli bir ses tonuyla
- Evet iyiyim, niye sordun ki?
+Sesin garip geliyordu. Neyse ben sana şey soracaktım. Yarın buluşup bir şeyler yapalım mı? Diye sordu.
-Olur. Saat kaçta?
+ 1 de evden alırım seni.
- tamam. İyi geceler Emir Sert. Dedim gülmeye çalışarak.
+Sanada iyi geceler Derin Birsen. Dedi ve kapattı. Aslında şimdi düşündüm de bu olayı anlatmayım sadece abisiyle arasında olanları öğrenirim, yani buluşmak iyi fikir diye düşünüp ayağa kalktım. Biraz kendime gelince eve gidip zile bastım annem kapıyı açıp
+Sürtügümüz ancak eve gelmiş. dedi sırıtarak.
-Anne. Ben sana ne yaptım, neden bana diğer anneler gibi davranmıyorsun? Ben ne yaptım onu söyle. Dedim ağlamaya başlamıştım çoktan ve ağzımdan bir hıçkırıp çıktı, annem ise konuşmaya başladı.
+ Sen benim hayatımı mahvettin bunu bil yeter! Diye bağırıp odasına gitti. Bende hıçkırarak merdivenlerden çıkıp odama gittim yatağıma uzanıp ağlamaya başladım. Neden bir günümde mükemmel sonlanmıyordu! Ağlaya ağlaya uykuya daldım.
*******
Sabah kafamın ağrısıyla uyandım, akşam ağladığımdan kafama ağrı vurmuştu. Yavaşça yatağımdan çıkıp lavaboya ilerledim, içeri girince aynaya bakıp bir çığlık attım. Bu halimde neydi böyle sarı saçlarım birbirine girmiş, mavi gözlerim kıpkırmızı ve şişmiş tabi bide yüzüm makyajım aktığından kap kara tıpkı bir cadıya benziyorum ve Emir'le böyle buluşamam. Hemen duş kabinine girip duş aldım. Vücuduma bornozu geçirip banyodan çıktım, dolabıma doğru ilerleyip üstüme beyaz iç çamaşırlarımı giydim sonra altıma mor diz üstü eteğimi giydim üstüme de sarı kolsuz göbeğimi acık bırakan tişörtümü giydim. Üstüme de kot ceketimi geçirdim altıma da sarı spor ayakkabı giydim saçlarımı da kurutup düzleştirdim, kalemle rimellide sürüp çantamı aldım. Bugün hafta sonu olduğu için okula gitmeyecektim. Saatte baktığımda 12.30'du. Biraz bir şeyler atıştırıp öyle gitsem iyiydi. Mutfağa ilerleyip ayaküstü bir şeyler atıştırdım. Saate baktığımda 1 olduğunu gördüm, çantamı alıp dışarı çıktım. İleride Emir'in arabasına yaslanmış bana bakarak gülümsediğini gördüm bende ona gülümseyip yanına ilerledim selamlaştıktan sonra arabaya bindik.
-Nereye gidiyoruz? Diye heyecanla sordum.
+Ben sinemaya gideriz diye düşündüm. Dedi gülümseyip bana dönerek.
- Olur. Dedim bende ona sırıtarak. Sinema salonuna gelince arabadan inip salona doğru ilerledik. Film seçmeye başladık. Emir korku filmi istiyordu ben ise komedi. Sonunda Emir beni ikna edip bilet aldı, şimdi merak ettiniz hangi film hemen söyleyivereyim. "Mihrez: Cin padişahı" Böyle bir filme gidilir mi? Allah'ım sen yardım et! Neyse salona girdik film başladı, başlarda korkunç değildi ama ilerilerinde çığlık atıp Emir'in kucağına zıpladım. Evet. Doğru şuan Emir'in kucağında ona kuala gibi sarılmış bir şekildeydim. Emir'de bu halime gülüp bana sarıldı ve
+Korkma ben buradayım. deyip daha sıkı sarıldı ve kokumu içine çekti. Ben ise bu yaptığına kızararak koltuğuma geçip gözlerimi ellerimle kapattım. Emir bu halime gülüp filmi izlemeye devam etti, sonunda film bittiğinde koşarak salondan çıktım. Emir ise arkamdan gülerek geliyordu ona dönüp
- gülmesene ya! Diye bağırdım kızarak o ise bu söylediğime kahkaha atmaya başladı. Bende sinirle salondan çıkıp hızlıca ana yola yürümeye başladım, tam hızla yürürken biri bileğimden çekip kendine cevirdi. Arkamı dönünce Emir'le burun buruna geldik. O kadar yakındı ki konuşsak dudaklarımız birbirine değecekti. Hemen kızarıp gözlerimi aşağı eğdim. Emir'de bu halime sırıtıp beni kendine çekip sarıldı.
+Özür dilerim Derin Birsen ama çok tatlı gözüküyordun gülmeden yapamadım. Dedi beni biraz daha sıkarak.
- Eğer bir daha gülersen bu kadar çabuk affetmem seni haberin olsun. dedim bende onu biraz daha sıkıp sırıtarak. Biraz daha sarılıp kokusunu içime çekerek uzaklaştım. İkimizde gülümseyerek birbirimize baktık ve arabaya doğru ilerleyip bindik. Arabayı evime doğru sürmeye başlayınca dün ki olanlar aklıma geldi. Cenk'in Emir hakkında söyledikleri. Bunlar doğru değil ama Emirle abisi arasında geçenleri merak ediyorum hem sorsam kızmaz dimi?
- Emir. Sana bir şey soracağım.
+ Sor bakalım.
- Emir. abinle aranda ne geçti? Diye sordum, bunu duyunca gülümsemesi bir anda yok oldu yerine çatık kaşlar aldı sinirle bana baktı.
+ Niye soruyorsun! Diye bağırdı.
- Merak ettim. Dedim onun aksine normal bir tonda söyleyerek.
+ Merak etme Derin! Sadece ondan uzak dur yeter! Diye bağırıp direksiyona vurdu.
- Neden? Ne oldu? Niye bana söylemiyorsun? Diye sordum ağlamaklı bir sesle.
+ Seni ilgilendirmez! Diye bağırıp arabayı durdurdu. Baktığımda eve geldiğimi anlayıp arabadan hızla inip ağlayarak Emir'in yanından uzaklaştım. Aslında haklıydı ben onun hiç bir şeyiydim, niye beni ilgilendirsin ki?

Merhaba arkadaşlar! Yeni bölüm geldi. Okuyup vote yapmayı sakın unutmayın iyi okumalar :)

Multi= Emir Sert
Şarkı = Ellie Goulding - Outside

24.05.15
S.K.

TESADÜFEN AŞK(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now