2 part

9.7K 501 3
                                    

Αρχίσαμε διατασεις και το μονο που ήθελα ηταν να αφεθω και να τρεξω . Κάναμε οκτώ γύρους ... Η αληθεια ειναι οτι εχω συνηθίσει να τρέχω στο στίβο που ειναι χίλιες φορές μεγαλύτερο και κανω δέκα γύρους . Οπότε μου ηταν πολυ εύκολο . Μόλις τελείωσε και αυτη η ωρα χτυπισε το κουδούνι για έξω .. Φτιαχτικα λίγο και βγήκα απο το γυμναστήριο . Πήγα στο κυλικείο και πήρα ενα μήλο . Πήγα στην πισω αυλη που σινιθισουμε να καθόμαστε όλη η παρέα . Εκει ηταν ολοι . Έκατσα στο παγκακι και αρχίσαμε να συζητάμε.

" ρε παιδια δεν αντέχω αλλο την γυμναστικη " παραπονέθηκε η Εύα .

" έλεος ρε Εύα για πασαρέλα έρχεσαι στο σχολείο? " την πείραξε ο Νικος

" σκαστε τωρα !! " φώναξε η Λυδια

" παιδια έρχονται ! " ειπε η Αφροδίτη και ολοι γυρίσαμε να κοιτάξουμε . Ηταν η παρέα του αδελφου μου . Κάθησαν στο απέναντι παγγακι και τότε ο έξυπνος ο αδελφός μου γυρίζει και μας λεει :

" τι θέλετε ρε ? " ενω οι άλλοι της παρέας του τον κρατούσαν . Ναι τώρα είμαι σίγουρη οτι θα εχουμε καυγά !

" για μαζέψου " πετάγεται ο Μάνος

" γιατι ρε τι θα μου κανεις ? "

" εισαι πολυ μαλακας " λεει ο νικος και πιάνονται στα χερια ο νικος με τον αδελφο μου και ο Μάνος με τον Θεμη ... Μετα απο αρκετό ξύλο καταφέραμε να τους χωρίσουμε ...

Οι παρέες μαζευτικαν ποιο στενά για να απο φύγουμε μια πιθανή διαφωνία και γενικά να παίξουν ξύλο . Ο Daniel με φώναξε να πάω στην παρέα τους .

Πήγαινω με βαρια καρδια αφου ο αδελφός μου μου ειχε σπάσει τα νεύρα . Πηγαίνω κοντα του και λέω στον Πέτρο :

" τι θες ? " είχα πολλα νεύρα και δεν δίστασα να το δείξω ...

" μην μου μιλας εμένα έτσι καθυστερημένη ... "

"Ηρεμησε ρε Πέτρο ! " ειπε ο Daniel

" τέλειωνε γιατι θέλω να πάω με τα παιδια "

" τους καθηστεριμενους τους φιλους σου εννοείς ? " μου λεει με τετοιο τόνο ειρωνιας που ήθελα να του σπασω τα μούτρα ! Πραγματικα !

" ναι αυτούς εχω επιλέξει και προχωρά στο ψητό γιατι εχουμε και δουλειές "

" μάζεψε τους φιλους σου μαλακισμενη γιατι θα τους μαζεψω εγω και δεν θα εχουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα ... " η παρέα του Πέτρου μας παρατιρουσε συνεχώς. Τοτε ερχεται κοντα μου ο Νίκος . Ο Πέτρος τον κοιτάει και ξεφυσαει ενω τα εχει πάρει στο κρανίο ...

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now