Part47

2.7K 286 7
                                    

Τον βλεπω και η καρδια μου πονάει .. Δεν το πιστεύω οτι εγω κατάφερα να τον κανω έτσι . Τον πλισιαζω και αυτός με κοιτάζει . Το βλέμμα του καρφονετε στο δέικο μου ειναι τα τέσσερα δευτερόλεπτα τοσο υπέροχα ! Αυτα τα ματια του που τοσο πολυ λάτρευω. Τον αγαπάω γαμωτο μου ! Δεν αντέχω χωρις αυτόν !!

" δεν εγεινε κατι με τον Νικόλας ! Δεν τον θέλω ! "

" δεν με νοιάζει τα πραγμματα ηταν ξεκάθαρα ! Μην πέφτεις τοσο χαμιλα πια !!"

" δεν εγεινε τπτ ! Με πιρε τηλεφωνο να πάω στην τουαλέτα για να μου πει κατι ! Δεν τον έφερα μπροστα σας γιατι ειξερα οτι θα νευριασεις πολυ"

" δεν με νοιάζει τι λες ρε ! Τζάμπα ξωδευεις το μελάνι σου ! !!" Μου λεει και πήγενει στην ντουλάπα.! Περνει την βαλίτσα του και την κληνει !! Συγγνώμη που θα παει να μινει ?

" μην κανεις ΒΛΑΚΙΕΣ γάμοτο μου !! Εσυ δεν είπες για παντα μαζι ;;" Γυρίζει και μς κοιτάει λες και είπα οτι χιροτερο θα μπορούσα να είχα πει .

" πως μπορείς να ρωτάς κατι ΤΕΤΕΙΟ απο την στιγμη που εσυ τα κατεστρεψες ολα ? "

"Δεν κατέστρεψα τπτ γαμωτο μου ! " λέω και άρχιζω να κλαίω ! Τα δακρια δεν σταματούσαν αλλα δεν ειθελα να ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ! Δεν μπορούσα να το Κανω ! Τοτε εσθανομαι δυο δυνατά χερια να με αγγαλιαζουν . Ηταν ο Daniel " έλα μην κλαις μελινα !!" Μου ψιθυρίζει και εγω σικωνω το κεφάλι μου να τον αντίκρισω . Τα μαλια του είχαν πέσει στο προσοπο του .. Με αφήνει και σινεχιζει αυτο που εκανε πριν να μαζεύει τα ρουχα του.. Τον κοιτάζα όλη την ωρα που ετοιμαζόταν και δεν άντεχα σε αυτήν την εικόνα .

" μην φύγεις δεν εγεινε κατι με τον Νικόλας ! Μην το κανεις αυτο !!"

" άμα δεν εγεινε κατι μελινα δεν θα σας έβρισκα στην τουαλέτα μόνους σας και αυτός να σου λεει Σ'αγαπω ! " τον κοίταξα με γουρλομενα ματια . Δεν ειξερα οτι είχαι άκουσει και αυτο που μου ειπε !! Δεν ειξερα τι να πω

" ναι .. Οκ του άρεσω αλλα δεν με μοιάζει ! Εγω εσένα θέλω !!"

" εγω θέλω να φύγω ! Τελιοσαμε μελινα !!" Μου λεει και ανοίγει την πόρτα και φεύγει . Αφήνοντας με να εχω μινει και να κοιταω το κενο . Δεν είχα καταλάβει η μαλον πιστέψει ολα αυτα που είχαν γινει . Καθισα στο κρεβατι και έπιασα με τα χερια μου το κεφάλι μου . Άρχισα να κλαίω ! Τα διέλυσε ολα ο Νικόλας ! Όλη την ζωη μου. Δεν θα του το σινχωρεσω ποτε αυτο ! Τον μισω ! Και τορα μισω και τον εαυτο μου που τον άφησα να φύγει ...

Daniel pov

Έφυγα απο το δωμάτιο μας . Δεν το πιστεύω αυτο που έκανα ! Την αγαπω τρέλα ! Αλλα οταν άκουσα τον Νικόλας να της λεει σ'αγαπω τρελαθικα ! Γιατι γαμωτο να εινα τοσο εγωιστρια και στρωμένη ; Γιατι να μην την εχω ποτε δικια μου και παντα να φοβαμε μην μου την κανει ; Μα μου την εκανε ! Για πιον ακριβός λόγο να παει να σιναντιθει κρυφα με τον Νικολας τον 'κολλητό' της που μονο ΚΟΛΗΤΟΣ της δεν ηταν . Λίγο να αργούσα και δεν ξερω και εγω τι θα είχαι γινει . Μα τορα τι θα κανω ? χωρις πολυ σκέψη χτιπαω την πόρτα του Πέτρου . Όσο να νε ΚΟΛΗΤΟΣ μου ειναι θα με ΣΤΙΡΙΞΕΙ ! Μου ανοίγει και μου λεει να περάσω άμεσος

" περασε ρε!!"

" ΣΥΓΟΥΡΑ ;"

" θες να σε χαστούκισω ;" Μπενω μεσα και βλεπω την Λυδια να ειναι όρθια και να με κοιτάει με ενα ερωτηματικό ζωγραφισμένο στην έκφραση της .

" τι εγεινε ρε μαλακα ;;"

" χωρισαμε!!"

" τιιιιιιιιιιιιιι; " ρωτάει η Λυδια και με κοιτάει με πολυ περίεργη έκφραση !

" αυτο που ακούσες ! "

" γιατι ρε ΚΟΛΗΤΕ μου τι σου εκανε η αδελφη μου ;;" Του τα είπα ολα σπίθαμη πρως σπίθαμη ! Με πονουσε η όλη ιστορια αλλα έπρεπε να μηλισω να του τα πω ολα

" ρε δεν νωμιζω να ειναι αληθεια η αδελφη μου σε λατρεύει !!"

" ναι ! Έτσι αποδείχτηκε ομως ! Υσος λατρεύε πιο πολυ τον Νικόλας !"

" πας καλα ? είμαι η κολητη της άμα έτρεχε κατι ΜΕΤΑΞΗ τους θα μου το ειχε πει !!"

" εγω σου είπα αυτα που ΕΓΕΙΝΑΝ ! "

" την αγαπας ;;"

" εσυ τι λες ρε Πέτρο ? ένοιτε ! Την λάτρευω ειναι η ζωη μου ! Μα με πληγονει μερικές φορες ! "

" θα ΚΟΙΜΙΘΕΙΣ μαζι μας σημερα !!"

" οχιι Λυδια ! Εσείς είστε μαζι ! Δεν γίνετε "

" έλα μην λες μαλακιες τορα ! Εισαι ΚΟΛΗΤΟΣ μου !!!"

" ένταξη !! Αλλα... Λυδια πάρε τηλεφωνο την μελινα να δεις αν ειναι καλα !! "

" ααα ρε Daniel !! Ένοιτε και θα την πάρω !!"

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now