Part17

4.4K 347 11
                                    

" θα ήθελα να σου πω άμα ειθελες ... Να ... Με συνόδευσεις στον χωρο του σχολείου . Να ειμαστε μαζι ! "

" δεν ξερω μπορει να μου ζιτισει και άλλος .. Θα δω .. " του λέω σε στιλ ντιβας .. Αλλα μετα γέλαω για να καταλάβει οτι το κανω για πλάκα !

" άμα σου ζητισει άλλος πες απλα ονομα και το τηλεφωνο του .. Και αφου θα εχει ενα στίχιμα δεν θα μπορει να χωνεψει οπότε αναγκαστικά μαζι μου "

" ένταξη θα σου κανω αυτήν την τιμή ! " του λέω και με αγγαλιαζει. Ειθελα να μηνώ στην αγγαλια του για παντα ! Αλλα αυτο που με πιραζει ειναι οτι δεν μου τα εχει ζητισει ακομα .. Και αφου ειναι ελεύθερος και απο οτι έμαθα 'player' θα κανει οτι θελει .. Με οποία θελει και αυτο με τσακιζει τον θέλω μονο δέικο μου ρε γαμωτο . Αλλα αφου επέλεξα να καω ας καω απο αγαπη ομως! Γιατι αυτός ο θάνατος θα ειναι γλυκος...
Βγεικα απο την αγγαλια του ακούγοντας το κουδούνι για την άλλη ωρα . Είπαμε δεν θα την ξασουμε και αυτήν. Ανεβενουμε πανω και μπενουμε στην ταξη . Ολα τα παιδια μας κοιτούσαν . Και λογικο τι κανουμε οι δυο μας μια ωρα ! Ποοο πουτανα θα με κατεβάζουν πουτανα θα με ανεβάζουν... Αλλα χεστικα να πω και την κρυφή αλήθεια ... Μπενει ο καθηγητής στην ταξη και ξεκινάει το μάθημα . Τοτε το χέρι του Daniel τιλιγετε γίρο απο την μέση μου . Αλλα δεν το απομακρινα . Ήξερα οτι αυτο θα ειναι θεμα χρωνου οπότε ουτε καν προσπάθεισα . Απλα ξεφυσιξα ... Όλη την ωρα είμασταν καπος έτσι . Μολης χτιπισε το κουδούνι κατεβεικαμε κατω και κατσαμε ο καθένας στην παρέα του . Τοτε βλεπω μια κοπελα να πλησιάζει τον Daniel και αυτός να γελάει πονηρά . Όπα ! Τι γεινετε εδω ? την πιάνει απο την μέση και πηγενουν κάπου ποιο στην άκρη οστε να τους βλέπουμε να φασονονται ...
Τα νεύρα μου γαμωτο ! Θα τον δείρω καμοια ωρα ! Γιατι τα κανει αυτα ? δεν καταλαβενει οτι με πληγονει ! Βλακα !

" έλα ψιχρεμια !!!" Μου λεει τραγούδιστα η Λυδια και εγω της Γενω καταφατικά ! Δεν αντέχω να βλεπω αυτο το θέαμα . Τοτε βλεπω ενα αγόρι να με πλησιάζει . Όμορφουλης δεν λέω αλλα σαν τον Daniel ... Κανεις !

" γεια ! "

" γεια... "

" εμμ .. Θα ειθελες να χωρεψουμε μαζι στον χωρο του σχολείου . ? "

" δεν γεινετε εχω κανονίσει ! Συγγνώμη ! "

" καλααα αλλα άμα αλλάξει κατι το τηλεφωνο μου ειναι ◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼"

" ένταξη ! " Του είπα και πήρα το χαρτακι με το τηλεφωνο του . Φεύγει το αγόρι και τοτε εσθανομε ενα χέρι να με τραβάει και να με παει στην γωνία .

" ποιος ηταν αυτός ? "

" τι σε νοιάζει ? εσυ εισουν μπουκομενος τόση ωρα ! "

" σε ρωτισα κατι"

" και εγω δεν θέλω να σου απαντήσω .. Πως μπορείς να ζηλευεις αφου εσυ απο την μια μου λες πως με αγαπας και απο την άλλη φασοσεις οποία βρεις"

" τι σου έδωσε "

" το τηλεφωνο του !!"

" φέρε τορα το χαρτακι "

" ουτε καν .. " μου περνει το χαρτακι απο το χέρι και το κόβει σε πολυ μικρα κομματάκια . Άχχχχ θα τον δείρω ...

" οχι που θα σου την πέφτει κι ολας "

" άντε παράτα μας !!" Του λέω και πάω να φύγω αλλα με τραβάει απο το χέρι και αρχίζει να με φιλαει . Μας έβλεπε όλος ο κοσμος ! Δηλαδή καθόλου μυαλο ? τι παιζει εδω .. Εγω τον απομακρινω απο κοντα μου . Εσθανομουν την γεύση στα χίλια του απο την προηγούμενη κοπελα !

" φιλισες άλλη !"

" ποοοο εκει εμεινες ? "

" που να μηνώ ? δηλαδη άμα εγω φασονα εναν εσυ τι θα έλεγες "

" δεν θα έλεγα κατι μονο θα τον σαπίλα στο ξύλο "

" όπα ρε άντρα ! Αλλα έτσι δεν δείχνεις την αντριλα σου αλλα τον εγωισμο σου ... Αλλα εγω δεν αντέχω αλλο .. "

" το έκανα για να σε ξεχάσω αλλα δεν μπορω ! Εισαι η μονη που δεν μπορω να ξεχάσω . Ολες της αλλες της είχα εσένα δεν ξερω και αυτο με κανει έξω φτερων δεν ξερω τι μου έχεις κανει... "

" μαγιά ? " του λέω και γελάμε και οι δυο ...n

ΤΟ PART ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

emanouelafanourgaki
Konstantina22
AsulHutcher4life
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now