Part 47

3.5K 295 6
                                    

Ξιπναω το πρωι με το ξυπνιτιρι . Σημερα ειναι η μεγαλη μερα της εκδρομής . Περνω την βαλίτσα μου και κατεβενω κατω και βλεπω την μαμα και τον μπαμπά να κάθονται και να μας κοιτάνε . Μας δίνουν λευτα και ενα σάντουιτς και μπενουμε στο αυτοκινιτο για να μας πανε στο κέντρο που είχαμε κανονίσει να μας πάρει ολα τα παιδια το πούλμαν για να πάμε Θεσσαλονίκη . Μωλις φτάσαμε η μαμα και ο μπαμπάς μας χερετισαν με δακρια στα ματια και εμεις μπεικαμε μεσα . Καθησα εγω με τον Daniel και ο πετρος με την Λυδια που τσακώνονταν σινεχια για τα χθεσινά !

" αγαπη μου θα περάσουμε τέλεια !!'

" το ξερω " με περνει αγγαλια και σε περιπου μια ωρα είχαμε φτάσει στο αεροδρόμιο . Κάναμε τα απαρετιτα και σε μιση ωρα είμασταν στο αεροπλάνο . Εγω έβαλα τα ακουστικα μπάς και ξεχάστω . ΦΩΒΑΜΕ πολυ τα αεροπλάνα . Και έτσι ο Daniel με ειχε όλη την ωρα αγγαλια . Η αληθεια ειναι οτι δεν κάναμε πολυ ωρα μονο δυο ωραίς . Μολης το αεροπλάνο προζγιοθεικε στην Θεσσαλονίκη πήρα τεραστια χαρα . Κατεβεικαμε και πήγαμε στον χόρο που εχουν τις βαλίτσες μας . Μολης ολοι τις είχαν πάρει μας περίμενε απο έξω πούλμαν και μας οδηγίσε στο ξενοδοχείο που θα μεναμε . Οι καθηγητές ειξεραν οτι θα κανουμε ΒΛΑΚΙΕΣ οπότε δεν μας έδωσαν καν σιμασια . Ο Daniel μπεικε κανονικα στο δωμάτιο μου και ο Πέτρος στο δωμάτιο της Λυδιας οπος το είχαμε κανονίσει. Ταχτοποιω τα πραγμματα μου και πιάνω τον Daniel με την άκρη του ματιού μου να με κοιτάζει . Χαμωγελασα και συνέχεισα . Οι καθιγιτες μας είπαν να ξεκουραστουμε και θα τα πούμε το μεσημέρι που θα πάμε να φάμε . Η αληθεια ειναι πως είμαι πολυ κουρασμένη . Πιρα τις μπιτζαμες μου και κατευθινθικα πρως το μπάνιο του δωματίου ..

" συγγνώμη θα ντιθεις στο μπάνιο ;;"

" ναι ? "

" οχι ? "

" γιατι ? "

" γιατι αυτη ειναι η μικρη τιμόρια σου . Σε αυτο το ταξίδι θα κανουμε οτι κανει ακριβός ενα κανονικό ζευγάρι . Λίπον γουσου ! " μου λεει και γουρλωνω τα ματια μου

" δεν υπαρχει περιπτώση"

" θα σε γδισω εγω ! " μου λεει και ερχετε προς το μερος μου

" οχι εντάξει ! " του λέω και αρχίζω να βγάζω διστακτικα τα ρουχα μου ενω αυτός με κοιτούσε σινεχια κάνοντας με να ντρέπομαι ολο ποιο πολυ . Σε λίγο είχα μινει μονο με τα μαυρα δαντελοτα εσώρουχα Victoria's Secret !! Έβαλα τα μπιτσαμακια μου και βιθιστικα στα σεντόνια. Τοτε βλεπω τον Daniel με μια γκρι φόρμα και απο πανω τπτ ! Ανεβενει ατο κρεβατι ταρακουνοντας το. Και με αγγαλιαζει απο την μέση φέρνοντας με κοντα του !!!

Ωραιιιια οι διακοπές ξεκίνησαν ! Γιουπιιιι

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now