Part45

3.5K 294 4
                                    

Έκατσα στο θρανίο και σε λόγο ειρθε και ο Daniel . Μπεικε και ο καθιγιτης και αρχησαμε το μάθημα . Ολοι ήμασταν σαν 'φυτά' .. Μωλις χτυπισε το κουδούνι για διάλειμμα τρεξαμε πρως τα έξω . Λες και κεγοταν η ταξη . Πήγαμε στο κυλικείο και πήρα ενα σάντουιτς .
-------------------------------------------------------------------------
Στο τέλος της 7ης ώρας μπεικαμε στα λεωφορεία . Έκατσα με την Λυδια γιατι θα ερχόταν σπιτι μου να με βοηθήσει με τα πραγματα για την Θεσσαλονίκη! Μωλις φτάσαμε στην στάση χερετισα τον Daniel και βγεικαμε . Ο Πέτρος θα πήγενε στον Daniel οπότε δεν θα μας ενοχλούσε . Μπεικαμε στο σπιτι και η μαμα μου ειχε ετιμασει παστοτσιο . Το φάγαμε και μπεικαμε άμεσος στο ψητό . Βγάλαμε την μεγαλη βαλίτσα και αρχίσαμε να φτιάχνουμε σκυλακια και να τα βάζουμε μεσα . Σε τρις ωραίς είχαμε τέλειοσει το βασανιστιριο... κατεβικαμε κατω και πιραμε φρούτο . Ανεβικαμε ξανα πανω και βάλαμε να δουμε μια τενια... Μετα απο λίγη ωρα η Λυδια έφυγε . Τοτε άκουσα τον ήχο του μυνιματος στο κηνιτο μου .

" αγαπη μου. Ειμαι στα mikel με τον Πέτρο και τορα θα φύγει θέλεις να έρθεις ? " το κοιταω λιγω και αρχίζω να ντινομαι. Μόλις είμαι ετιμη του γράφω μήνυμα

" ερχομαι . " γράφω και στην μαμα μήνυμα οτι θα πάω για καφε . Περπατά μέχρι την στάση και περιμένω το λεωφορείο . Σε δυο λεπτα ειχε ερθει . Μπενω μεσα και καθόμε σε μια θέση . Σε πεντε λεπτα είμασταν έξω απο τα mikel . Μπεικα μεσα και είδα τα παιδια .

" γειαααα " τους λέω και ο Daniel με κοιτάει απο πανω με χέρι κατο και μετα χτυπάει το χέρι του στο τραπεζάκι . Εγω σικωνω τους ομους μου και κάθομαι στην καρέκλα .

" τι κανέναι ? "

" καλα ειμαστε !!" Λεει ο αδελφός μου .. Ο Daniel δεν μηλουσε .. Καλα Daniel ερχετε ο σερβιτόρος και μου περνει την παραγγελία . Ο Daniel δεν ήθελε να μου μηλισει .... Ok του γράφω μήνυμα !

" γιατι δεν μου μηλας ;;"

" ασε με και πήγενε σπιτι !!"

" πας καλα μωρε ? "

" σου είπα κατι ! "

" και εγω σου είπα πρωτη να μου πεις τι έχεις ! "

" κοιτα τι φωρας !!"

" τι φωραω ? "

" κοντη μπλουζα και σορτσακι !!"

" και που ειναι το πρόβλημα ;;;"

" στο οτι σε βλέπουν ολοι !! Θέλω να βλεπω μονο εγω το σομα σου !! Κανεις άλλος !!"

" μα...είμαι δικια σου !! Κανενός αλλου ! "

" αλήθεια το λες ;;"

" ναι ρε βλαμενο μου!!"

" λοβ γου !!"

" μι του !!" Κληνουμε τα τηλέφωνα και με περνει αγγαλια . Τοτε ερχετε ο καφές μου. Τον περνω και πινω μια γουλια.

" ετιμαστικατε ? για αυριο ;;" Ρωτάει ο αδελφός μου

" εγω και η Λυδια ετιμαζετε τορα ! Κάτσε να την πάρω τηλ .." Πληκτρολογω τον αριθμο της και σε λίγο ακούω την φόνουλα της .. Βάζω σε ανοικτή ακρόαση

" έλα μελινακι μου ! "

" τι κανεις παιδι μου ομωρφο ? τέλειοσες ? "

" ναι με πείρε τηλεφωνο ο Μάρκος για να βρεθούμε . Δεν ξερω τι θελει .. !!" Οχχ αυτο δεν έπρεπε να το ακούσει ο Πέτρος... Μολης το ακουει γουρλονει τα ματια του ..

" εισε σε ανοικτή ακρόαση είναι εδω και ο Πέτρος να ξες"

" Οκ λίπον τι να κανω ;;"

" εεεμ κολ μας ειναι ! Μπορει να ειναι κατι σοβαρο ! "

" σωστά θα παωωωω "

" μην τόλμησεις !!" Πετάγεται ο Πέτρος !!!

" ποοο ρε Πέτρο με τις ζηλιες σου !!"

" ερχομαι απο εκει ! " φωνάζει ο Πέτρος και κληνω το τηλεφωνο! Μετα απο ενα δευτερόλεπτο ο Πέτρος ειχε γινει καπνός .

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now