Part 27

3.5K 311 16
                                    

Τον αγγαλιαζω και με φιλαει στο στόμα..

" παιδια εχω μια ιδέα !!" Λεει και μας διακόπτει .. Δεν πήραζει αρκεί να εχει κατι σημαντικό να μας πει !

" για πες ρε μαλακα ! " του λεει ο Daniel

" λίπον αφου τα φέραμε έτσι και ο κολιτος τα ευτιαξε με αδελφάκια λεωω . Αφου εσείς στην εκδρομη θα κοιμοσασταν μαζι και εμεις μαζι . ... Μίπος να αλλαζαμε . Δλδ εγω να κοιμομουν με την Λυδια και εσυ με την αδελφη μου"

" όπα μπορει να μπλεξουμε άσχημα παιδια !!" Λέω εγω αναστατομενη

" φοβάσε μελινακι ;;; " με ρωτάει ο αδελφός μου με αυτήν την σπάστικε ιρονια . Τον κοιτάζω απλα με δολοφονικο βλέμμα αλλα δεν το σιζιταω αλλο

" εσυ τι λες ρε μωρο μου ? "

" δεν ξερω και εγω ΦΩΒΑΜΕ λιγο ! "

" ποοοο πάρτε ενα ρίσκο γαμωτο μου " φωνάζει ο Daniel και τον κοιταω! Μάλιστα ο επαναστάτης . Οκ θα το πάρουμε το ρίσκο !

" Οκ είμαι μεσα ! " λέω εγω

" και εγω είμαι " λεει η Λυδια !

" όραια ! Θα περάσουμε !!" Λεει ο αδελφός μου και ο Daniel με αγγαλιαζει !

Περάσαμε τέλεια πραγματικα ηταν πολυ ωραία . Χερετισα τον Daniel και πήγα στο σπιτι μου . Μπεικα μεσα και είδα την μαμα και τον μπαμπα να κάθονται στον καναπε και να βλέπουν τενεια αγγαλια ! Μολεις κατάλαβενουν την παρουσία μας γειριζουν και μας κοιτάζουν . Στο προσοπο τους ηταν ενα σπάστικο χαραγμένο χαμωγελο . Οκ ! Θα περάσει !

" παιδια ελάτε λίγο εδω ! " βιαστικα να μηλισω γαμωτο μου ! Πηγενουμε κοντα και καθόμαστε στον καναπε

" λίπον μιας και θα φύγετε για Θεσσαλονίκη εφταιμερη . Αποφασίσαμε να σας πάρουμε κηνιτα. " με το που το ακούω αφτο μένω!

" σας πήραμε το iPhone 6 το θεωρισαμε πολυ καλο κηνιτο ! "

" ευχαριστούμε ! Πραγματικα !!" Λέω εγω και τους εγγαλιαζω

" εθχαριστωω " λεει και ο Πέτρος η μαμα μας φέρνει τις apple σακούλες μας και εμεις τις περνουμε και αφου τους ευχαριστήσουμε πολλές φωρες ανεβενουμε πανω . Φτιάχνει ο καθένας το κηνιτο του. Τοτε με περνει τηλ ο Daniel

" έλα ρε αγαπη μου "

" γεια βρε ! "

"Σκευτομε οτι σε λίγες μερες θα κοιμόμαστε αγγαλια ! Και με κανει να είμαι καλα ! Πολυ καλα βασικα ! "

" και εγω ! Αν και ΦΩΒΑΜΕ λιγω ! "

" τι ΦΩΒΑΣΕ ρε δείπλα μου ! ;;"

" ναι θα το αφήσω ασχολίαστο αυτο ! "

" ναι ναι ! "

" ΧΑΧΑΧΑΧΑ γλυκιε μου ! "

" ποο σε αγαπω εσένα ! "

" είδα ομως πως σε κοιτούσαν κάποια κοριτσια στο παρτι !!"

" και εγω είδα πως σε κοιτούσαν κάποια αγωρια ! Τα σαλια τους έτρεχαν "

" ναι ? δεν το προσέξα !!"

" εεεε ! Οκ νευριασα τωρα ! Καληνυχτα !!" Μου λεει και μου κληνει το τηλεφωνο στα μούτρα ! Καλα θα του περάσει που θα παει!
Αλλα δεν μπορω να κοιμιθω και να ειμαστε τσακομενοι δεν το αντέχω ρε φίλε! Τον περνω τηλεφωνο και δεν το σικονει ! θα τον δείρω ! Που ειναι ?
Μου ερχετε μηνιμα απο τον Daniel

" άμα δεν σε δω δεν θα ειναι καλη η νύχτα κατέβα κατω οπος εισε ! Να σε πάρω αγγαλια ! " γελάω διαβάζοντας το μηνιμα ! Η αλιθεια ειναι οτι ο Daniel εχει μηχανάκι . Αν και δεν επιτρέπετε εχει ! Και κανει και κόντρες και ολα ! Και ΦΩΒΑΜΕ μην πάθει και τπτ. Κατεβενω αθόρυβα τις σκάλες και ανοίγω την εξώπορτα ! Η πλάκα ειναι οτι φωραω μπιτζαμακια! Βγενω έξω και βλεπω την μηχανή του . Πλησίαζω και τον βλεπω να καπνίζει ! Καλα ειναι βλαμενος ? γιατι καπνίζει . Τον κοιταω στα ματια ...

" γιατι καπνιζεις γαμωτο μου ;;"

" γιατι με νευριαζεις !!"

" εγω φτεω δηλαδή που σπάζεσε με το παραμικρό ;;"

" παρα μικρο το λες αυτο ? να μην ξερω ποτε σε εχω και ποτε οχι ? να με πνίγουν οι ανασφαλείες? σε αγαπω γαμοτο σε ΛΑΤΡΕΒΩ ! Και ναι ζηλεύω ! Απλα δεν εισε σαν τις αλλες κατάλαβε το !!"

" σε ΛΑΤΡΕΒΩ ! Δεν σε αλλάζω απλα με κανέναν. Οτι κανω το κανω για να σε τσεκαρω σε αγαπάω απλα μην κανεις ΒΛΑΚΙΕΣ " του λέω και του περνω το τσιγάρο απο το χέρι πετώντας το κατω . Με ποιανει απο την μέση και αρχίζει να με φυλάει . Το φίλι μας ειναι παθιασμενο . Όμορφο και δυναμικό . Μολης τέλειονουμε μου λεει καληνιχτα και χάνετε στο σκοτάδι . Εγω ανεβενω στο δωμάτιο μου και κοιμαμε !

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now