Part36

3.5K 300 8
                                    

Ξυπνισα το πρωι αγγαλια με την Λυδια . Την σκουντισα και αυτη ξιπνισε . Κατεβεικαμε κατω και κατσαμε στο τραπέζι της κουζίνας για να φάμε πρωινο . Η μαμα μου μας ειπε καλημέρα και κατσαμε να φάμε το ετιμο φαγητο στο στρομενο τραπέζι . Τοτε κατεβεικε ο Πέτρος. Μολης είδε την Λυδια του τα ματια του άνοιξαν διάπλατα και ειπε:

" εδω εισε εσυ ;;"

" ναι εδω κοιμιθικα ! " του λεει και τον άγριο κοιτάζει . Εεε έπρεπε να μου το ειχε πει για τον Daniel

"Οκ " λεει και καθετε στο τραπέζι... Μολης τέλειονουμε το φαγητο μας ανεβενουμε ξανα πανω και αρχίζουμε να ντινομαστε . Σημερα ειναι Κυριακή οπότε τα μαγαζια δεν ειναι ανοικτά. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο . Της έδωσα μερικα ρουχα και ετιμαστικαμε για να πάμε στην παραλια . Κατεβεικαμε κατω για να φύγουμε . Ο μπαμπάς με την μαμα σιζιτουσαν και ο Πέτρος έβλεπε τηλεωραση. Μολης φτάσαμε κατω ολοι γιρισαν και μας κοίταξαν . Ο Πέτρος μας κοίταξε περίεργα ..

" που πάτε ? " ρωτισε ο Πέτρος ενωχλιμενος

" παραλια Πέτρο !!" Λεει τσαχπινικα η Λυδια και ο Πέτρος σφίγγει τα χερια του σε μπουνιες . Νευρακια Πέτρο ? νεύρακια

" Οκ παιδια να προσέχετε !!" Λεει η μαμα μου και εμεις βγενουμε απο το σπιτι . Ακούμε βήματα απο πισω μας και γυρίζουμε να κοιτάξουμε . Ηταν ο Πέτρος . Έπιασε απο το χέρι την Λυδια και την έφερε κοντα του . Φενοταν πολυ θυμωμένος .

" που πας ? "

" δεν ακούς ? "

" ακούω γάμω αλλα που πας μονη σου;;"

" ποοο ρε Πέτρο! Άμα ειθελα να σε κερατοσω θα το είχα κανει πίστεψε με. !!" Του λεει και εγω ειθελα να γελασωω... Τοτε ο Πέτρος βλέπει οτι σφίγγομουν να μην γελασωω..

" επιδη εσείς γάλα κάνατε σκατα σημενει οτι θα τα κάνετε και σε εμάς ? εεεε;;"

" άμα μου το έλεγες νωρίτερα δεν θα γινόντουσαν ολα αυτα ... "

" ναι Οκ ! Τορα πήγενε μονη σου παραλια ! "

" θα θέλες ! " του λεει η Λυδια και αυτός την κοιτάζει

" ααααα Οκ Λυδια " της λεει και μπενει στο σπιτι ξανα χτίποντας δυνατά την πόρτα . Μα τι στο καλο τους εχει πιάσει ολους γαμωτο μου ? τοτε αρχίζουμε να προχοραμε για την παραλια . Τοτε ακούω το τηλεφωνο μου να χτυπάει . Με έπερνε ο Daniel . Τι στο καλο θελει παλι ? δεν το πείρε το μυνημα οτι τέλειοσαμε ? με πληγοσε ! Και με κατέστρεψε σε ενα λεπτο . Ομως ειθελα να το ξεκαθαρίσω και ειθελα να δω και τι θελει να μου πει . Το σικωνω

" το θες παλι ? "

" τι δεν κατάλαβες στο μυνημα ? "

" εσυ τι δεν κατάλαβες οταν σου είπα φυγέ ? "

" που εισε? θέλω να σε δω ? "

" δεν μπορω τορα πάω παραλια "

" ερχομαι !!"

" μονο και σε δω μπροστα μου !!"

" θα έρθω είπα ! " μου λεει και του κληνω το τηλεφωνο στα μούτρα. Αα οχι δεν θα τα πάμε καλα ! Φτάνουμε στην παραλια και καθόμαστε στις ξαπλώστρες ... Κανουμε κηνοποιηση και βάζουμε λάδι για να μαυρισουμε . Ενω πολλα αντρικα βλέμματα πέφτουν πανω μας .

" θα ερθει απο εδω ;;"

" ναι ! Ρε δεν τον εχω ξεπεράσει ! "

" το ξερω ρε μελινα ! Δεν γεινετε σε μια μερα !!"

" είμαι ΕΡΡΩΤΕΥΜΕΝΗ γαμωτο ! " της λέω και βάζω τα γιαλια ήλιου μου . Ενω πινω μια γουλια απο τον καφε μου . Μετα απο λίγο εσθανομε ενα χέρι στον ομο μου . Γιριζω και βλεπω τον Daniel

" τι θες ρε παιδι μου ? "

" εσένα ! "

" δεν με απασχολει "

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now