Part 13

4.9K 369 18
                                    

Βγενει απο το δωμάτιο και εγω αρχίζω να ντινομαι ! Τι να βάλω ρε παιδι μου ;; Ανοιξα την ντουλάπα και βρεικα ενα τέλειο μαγιο ! Το έβαλα και έβαλα απο πανω ενα σορτσακι. Έφτιαξα την τσαντα μου και κατεβεικα κατω . Ο αδελφός μου με περίμενε . Λογικα ειχε μιλισει στους γωνεις . Βγεικαμε έξω και μπεικαμε σε ενα ταξι . Σε πεντε λεπτα είμασταν στην θαλασσα . Ο Πέτρος πιρε τον καφρο τηλεφωνο και του ειπε που ειναι ... Πήγαμε στις ξαπλώστρες και καθόταν ξαπλωμένος ! Αχχχχ... Σωματαρα εχει το μαναρι μου ! Γειριζει και μας κοιτάει ενω εγω τον κοιτούσα λυγουρεμενη . Ευτιχως που φορούσα γιαλια και δεν φενοταν τι κοιταω αλλιος θα είχα γινει ρεζίλι . Χερετιθικαμε . Ο αδελφός μου έκατσε στην ξαπλώστρα και εμεις οι δυο είχαμε μινει ορθειοι . Έβγαλα τα γιαλια μου και τα έβαλα στο κεφάλι μου .

" γεια ! "

" νομίζω τα είπαμε και πριν " του λέω και πάω να τον προσπέρασω μα με πιάνει απο τον καρπο και με φέρνει κοντα του .

" γιατι μου μηλας έτσι "

" πως να σου μηλαω γαμοτο μου ;"

" ανθρώπινα "

" καλα δεν εχω ωρεξη για τσακομους " του λέω και βάζω την πετσέτα μου στην ξαπλώστρα . Βγάζω το σορτακι μου και ξαπλωνω πανω . Τα ματια του Daniel εκεγαν το κορμι μου . Ο αδελφός μου ερχετε και μου λεει στο αυτι " εισαι τοσο όμορφη ! Σε εχει φάει με τα ματια του . Εγω πάω να κανω κανένα μπάνιο να σας αφήσω λίγο μόνους σας " του κλείνω το μάτι και φεύγει ! Ο Daniel σικονετε και ερχετε δείπλα μου . Με κοιτάει και γλυφει τα χίλια του και μου χαμογελάει πονηρά

" εισαι τοσο.. Σεξι "

" Οκ ευχαριστω "

" ποσο θα σε ειθελα δέικια μου! "

" μονο στα ονοιρα ... Μονο στα ονοιρα .. Μονο στα ονοιρα μπορω να σε αγγίζω .. Να δίνεις χρωμα πανω στο δέικο μου γκρίζο , και καθε αυγή που το σκοτάδι θα παγώνει .... " τραγουδισα ενα τραγούδι του παντελιδη και γελασα πονηρά . Ενω τον είδα να σφίγγει τα χερια του ! Χαχαχαχαχαχα τον αγαπω !
τοτε εσθανομε δυο χερια να με σικονουν . Με περνει ενω εγω του έδινα μικρες μπουνιτσες στο στίθος αλλα αυτός δεν κατάλαβενε τπτ . Με έριξε μεσα στην θαλασσα . Ενω ο αδελφός μου εβγενε .

" εισε βλάκας ! Ειθελα να κανω ηλιοθεραπεία "

" ναι και να σε βλέπουν ολοι ? να μου λιπει ! " του έριξα νερο στο προσοπο και αρχεισα να κολυμπάω γρήγορα πρως τα μεσα και τον άκουσα να λει " αααα ρε μελινα τι μου κανεις !!" Εγω κολιμπουσα μέχρι που κάποια στιγμη ένοιωσα ενα χέρι να με τραβάει απο το πόδι .. Οοου! Με έφερε κοντα του που τα κορμιά μας ηταν ενωμένα
" τωραα εισε δικη μου ! " μου λεει και εγω προσπαθω να ξεφειγω απο την λαβή του .

" ναι καλα ! " δεν πρόλαβα να του πω κατι και τα χίλια μας ενωθείκαν . Δεν μπορούσα να το σταματήσω όσο και να έπρεπε δεν μπορούσα . Μολης το φιλι τέλειοσε χαμωγελασε και μου ειπε :
" εισε δικη μου "

" δεν είμαι κανενός .." Του είπα και σικοθεικα για να φύγω . Άρχισα να περπατάω . Βγεικα έξω ενω πολλα βλέμματα έπεσαν πανω μου κάνοντας με να ντραπω . Πήγα στην ξαπλώστρα και σκουπιστικα με την πετσέτα ενω ο αδελφός μου μου γέλασε πονηρά ! Πάω στο ντουζ. Ανοίγω τον διακόπτη και κρύο νερο αρχίζει να τρέχει στο κορμι μου . Βλεπω τον Daniel να ερχετε προς το μερος μου με νεύρα ! Με πλοισιαζει και ερχετε και αυτός μεσα στο ντουζ μαζι μου .

" είδες πως σε κοίταξαν ? ειθελα να τους σκοτοσω τους μαλακες! "

" τι σε απασχολεί ? αφου δεν ειμαστε μάζει .. "

" δεν είμαι των σχέσεων εγω "

" εεεε και εμένα τι μου το λες ? "

" εεε στο λέω εγω είμαι μονο για μια φάση δεν εχω κανει ποτε σχεση "

" μάλιστα ! "

" αλλα για κάποια που θέλω πολυ ! Θα έκανα ! " μου λεει και μου κλίνει πονηρά το μάτι ! Δεν ξερω πος να το πάρω ! Ος καλο που μου εκλισε το μάτι η ός κακο που δεν μου τα ζιτισε ? δεν ξερω τι να πω ..

" Οκ " του είπα και γύρισα απο την άλλη . Δεν ειθελα να τον βλεπω εσθανομουν άβολα μαζι του . Φοβόμουν οτι νωμιζει οτι είμαι σαν τις αλλες ! Αλλα δεν είμαι γαμοτο ! Σικοθεικα και έφηγα . Πήγα στην ξαπλώστρα και πήρα την πετσέτα μου και σκουπιστικα !

" θέλω να φύγω ! " λέω στον αδελφο μου και σικονετε ορθειος ενω με κοιτάει παραξενα "Οκ " μου λεει και μαζεύουμε τα πραγμματα μας .. Μολης τα είχαμε μαζέψει ερχετε ο Daniel απο το ντουζ

" που πάτε ? "

" φεύγουμε ! Η μελινα θελει να διαβάσει ! "

" Οκ ! Τα λεμε αυριο " ο Πέτρος περπατάει μπροστα μου ενω εγω πισω του .. Τοτε εσθανομε ενα χέρι να με τραβάει απο τον ομο. Ηταν ο Daniel ..

" τι θες γαμωτο " του λέω

" εσένα γάμω το κερατο μου ! "

" απο οτι είπες και εσυ πριν δεν θέλεις σχεσεις ! Θέλεις οτι κάτσει ! Μα εγω δεν είμαι έτσι Daniel . Δεν είμαι μια απο τις πολλές που έχεις στο κρεβατι σου . Λογικα δεν το έχεις καταλάβει ακομα ! Αλλα δεν εχω σκοπο να κάτσω να ασχολιθω μαζι σου ! Εγω είμαι των σχέσεων . Να εχω κατι σοβαρο κατι καλο για εμένα ! Δεν θέλω να φασονομαι με οποίον βρω ! Και να χανω τον χρόνο μου . Εσυ παίζεις μαζι μου οπος και με ολες τις αλλες . Απλα δεν μπορω αλλο αυτήν την κατάσταση ! " του λέω και φεύγω . Δεν περίμενα απάντηση . Δεν με ενοιαζε τι θα ακούσω . Το μονο που ειθελα ηταν να φιγω απο εκει και να πάω στο σπιτι μου . Δεν άντεχα να τον σκευτομε . Να σκευτομε το φιλι του που ηταν οτι ποιο ωραίο . Το αγγυγμα του . Δεν ειθελα να σκευτομε τπτ . Πήγαμε στην στάση και σε λιγω είμασταν στο σπιτι ... Έφαγα βραδινό ανεβείκα πανω. Διάβασα και με πολυ κλάμα κοιμιθικα !

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα