Part 4

6.9K 413 30
                                    

" Οκ " είπα και φύγαμε . Μπεικαμε στα H&M και σε αλλα μαγαζια . Μετα απο δυο ωραίς για ψώνια βαρεθεικαμε και πήγαμε στο μαγαζι που καθοντουσαν τα αγόρια . Μπεικαμε μεσα και τους είδαμε να κάθονται σε ενα γωνιακό τραπεζάκι . Κατσαμε μαζι τους ..

" Τέλειοσατε τα ψώνια ;" Με ρωτάει ο αδελφός μου με μια νότα υρονιας .

" ναι λίπον κάτσε Λυδια " της λέω για να αποφύγω τον τσακομο .

" τι ψωνισατε ? " ροταει ο Daniel .

" εγω πήρα ενα φωρεμα και τρία μπλουζακια " λεει η Λυδια .

" εσυ μελινα ; " ενα φωρεμα !

" απο τα Victoria secret ? " ρωτάει ο αδελφός μου με τόση υρονια ! Ένταξη πήρα εσώρουχα τι τον νοιάζει ... Πειράζει που δεν θέλω να τα δείξω γαμωτο μου ??

" ναι εχει και φωρεματα... "

" αφου ειναι φωρεμα δεν θα ντραπεις να μου το δείξεις . " λεει και μου περνει την τσαντα απο τα χερια . Εγω προσπάθεισα να του την πάρω αλλα ματεος κόπος !! Ανοίγει την τσαντα και αρχίζει να βγάζει τα εσώρουχα μου απο μεσα ! Εγω είχα κριφτει στην καρέκλα και προσπαθούσα να κριφτω ! Μα τι μαλακας ! Με εκανε ρεζίλι σε ολο το μαγαζι.. Και η αποκορύφωση ηταν οταν ειπε

" αυτο ειναι φωρεμα ? μπαίνει σκέτο η βάζεις και κατι απο πανω ?" ειθελα να του σπασω τα μούτρα . Η παρέα μας γελούσε ενω μερικα τραπέζια είχαν γιρισει και μας κοιτούσαν ... Πήρα την τσαντα με τα εσώρουχα μου απο τα χερια του και αυτήν που κουβαλάω και έφυγα ! Η όλη κατάσταση με πείραξε παρα πολυ !! Μετα απο τέσσερα λεπτα περπατιμα έκατσα σε ενα παγγακι . Τοτε ακουστικε το τηλεφωνο μου . Ηταν ο Πέτρος. Του το έκλεισα και πήρα τηλεφωνο την μαμα μου .

" έλα γλυκια μου τι εγεινε ? "

" θα έρθεις να με πάρεις ? "

" τι εγεινε ? "

" περνω λεωφορείο " της λέω και κληνω το τηλεφωνο . Πήγα στην στάση και περίμενα να ερθει ενα λεωφορείο . Τα είχα πάρει τοσο άσχημα . Μετα απο δέκα λεπτα ειρθε το λεωφορείο . Μπεικα μεσα και έκατσα σε μια άδεια θέση . Σε μιση ωρα ήμουν στην στάση κοντα στο σπιτι μου . Κατεβεικα και περπατισα μέχρι το σπιτι . Μπεικα μεσα και είδα την μαμα μου να καθετε στην καρέκλα της κουζίνας .. Μολης με βλέπει συκοντε και φανερα νευριασμενη με ρωτάει ..

" γιατι μου εκλεισες το τηλεφωνο ? και που ειναι τα αλλα παιδια ? "

" ο βλάκας ο Πέτρος φτεει για ολα ! "

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now