Part27

4.3K 325 6
                                    

Μπενουμε στο λεωφορείο ενω εγω με τον Daniel φιλιομαστε όλη την ωρα . Δεν ξερω γιατι αλλα Οκ ! Μολης ερχετε η ωρα να τον αποχερετισω τον αγγαλιαζω και του λέω " γεια ! " βγενω έξω και είμαι αναγκασμένη να περπατισω όλη την διαδρομη με το ζευγαρακι της Αγίας Παρασκευής μπροστα μου . Μετα απο δέκα βασανιστικά λεπτα μπενουμε στο σπιτι . Καθόμαστε στο τραπέζι ενω η μαμα μου καθαρίζει . Την χερεταμε και αρχίζουμε να τρώμε το φαγητο μας . Πένες με κοτόπουλο . Μολης τέλειονουμε εγω και η Λυδια αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε . Κανουμε και οι δυο πρώτα μπάνιο και μετα αρχίζουμε να στεγνωνουμε και να φτιάχνουμε τα μαλλια μας . Εγω τα έκανα μπουκλες . Ενω η Λυδια τα αφίσε ησια . Βαφτικαμε βάζοντας αιλαινερ και το καταλιλο κραγιόν . Φωρεσα τα ρουχα μου προσεχτικά προσεχτικά μην χάλασω το μαλλι και το μεικ απ και έβαλα τα παπουτσια μου . Έφτιαξα την τσαντα μου και μάζει με την Λυδια κατεβεικαμε κατω . Ο Daniel και ο Πέτρος μας κοιτούσαν με θαυμασμό και η μαμα και ο μπαμπάς μου μας έβγαζαν φωτογραφίες συγγινιμενει . Ο Daniel με πλοισιαζει και μου ψιθυρίζει στο αυτι

" εισαι πανέμορφη " ενω με αγγαλιαζει πιάνοντας με απο την πλάτη . Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες και βγεικαμε απο το σπιτι . Μας πηρε ο μπαμπάς στο αυτοκινιτο και σε πεντε λεπτα είμασταν έξω απο το σχολείο . Ο μπαμπάς έφυγε ...

" εισαι θέα ρε μωρο μου ! Αλλα ειναι κοντο βρε παιδι μου !!!"

" ευχαριστω .... Καλα δεν πήραζει !!"

" λοβε γιου "

" μι του "

" έλαααα σαλια πάμε μεσα ! " φωνάζει ο αδελφός μου και ξεκινάμε το περπατιμα για το εσωτερικό .
Μπενουμε μεσα στην εθουσα και πολλα βλέμματα πέφτουν πανω μου . Ο Daniel με σφίγγει περισσότερο κοντα του και καθόμαστε σε ενα τραπεζάκι . Μαζι με την Λυδια και τον Πέτρο . Ο Daniel με κρατάει απο το χέρι και με φιλαει στον λεμο .

" βρε ! " του λέω οστε να σταματήσει να με φιλαει γιατι θα χαλάσει το μεικ απ!!

" ποο αφου και χωρις μεικ απ το ίδιο εισε !"

" ναι καλα ! "

" όπως και να εισε σε ΛΑΤΡΕΒΩ ! "

" και εγω ! " του λέω και του δίνω ενα πεταχτο φιλακι . Η Λυδια με τον Πέτρο σιζιτουσαν και που και που έδιναν και κανένα φιλακι . Άχουτα !

" πάμε λίγο ? " μου λεει ο Daniel και με σικονει απο το τραπέζι . Απο οτι κατάλαβα ηταν ρυτορικη η ερρωτιση . Τον ακόλουθαω και πάμε έξω . Έξω δεν ηταν κανεις . Ηταν αναμμένα κεράκια και ηταν τέλεια ! Με πιάνει αγγαλια και με φιλαει .. Ηταν σαν να είχαμε βγει απο κάποια τενεια . Απο κατι ΤΕΤΕΙΟ παντός. Απο ενα παραμιθι . Ηταν ολα υπέροχα. Μπεικαμε ξανα μεσα και πήγαμε στον μπουφέ πιραμε λίγα και πήγαμε και κατσαμε στο τραπέζι . Μερικές βλαμενες τον κοιτούσαν και τους έτρεχαν τα σαλια . Λίσαρες ! Αρχίζουμε να τρώμε ενω ο Daniel τρώει σαν μωρο . Ολα του πέφτουν κατω ! Ειναι τοσο χαρητομενος! Ψίχουλα μου όμορφη !

" τι γιατι γελας ! "

" γιατι εισε σαν μωρο! "

" και αυτο ειναι καλο? "

" δεν ξερω παντός ειναι cute !!!"

" χαχαχαχ ! Αγαπη μου ! " μου λεει και με αγγαλιαζει ..

" η πιπιλια δεν φεύγει εεεε ? " μου λεει και τον κοιταω με δολοφονικο βλέμμα

" ναι! Δεν φεύγει ! "

" αντέξει μωρε! "

" μου την σπάς ! "

" γίατι ? "

" γιατι δεν μου αρέσει να μου λενε μορε "

" μορε μορε μορε μορε μορε μορε μορε μορε μορε σε αγαπω τρέλα!!"

" σπάστικε μου ! Όμορφε ! " του λέω και τον φιλαω!

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα