Part48

2.9K 292 6
                                    

Άκουσα το ξυπνιτιρι που είχα βάλει για να με ξιπνισει. Το εκλησα και γύρισα πλευρό για να δω οτι ο Daniel δεν εχει ξιπνισει . Μμμμ όραια ! Τον πλισιαζω και αρχίζω να του δίνω μικρα φιλακια . Χαμωγελαει και με πιάνει απο τι μέση και αρχίζει να με φιλαει γαργαλοντας με .
" το καλητερο ξιπνιμα εβερ ! " μου λεει και με αγγαλιαζει ποιο σφιχτα
" άντε να σικοθουμε !!" Του λέω και ψάχνω τι ρουχα να βάλω. Επιλέγω να βάλω ενα τζιν σορτσακι και ενα ασπρο τριάντακι με τα ασπρα μου all star . Τα βάζω και ο Daniel ηταν ετιμος . Περνω την μπλε μου τσαντα και βάζω μεσα λευτα κηνιτο και τα λοιπά . Και κατεβενουμε κατω . Εκει είχαι μαζευτεί ολο το σχολείο και περιμέναμε να έρθουν ολοι . Μολης μαζευτικαν ολοι μας άφησαν να περιπλανιθουμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και να φάμε οτι εμεις θελουμε . Εγω με τον Daniel αποφασίσαμε σημερα να πάμε κάπου μόνοι μας . Πειγαμε σε μια ταβέρνα και αρχίσαμε να τρώμε το φαγητο μας . Αυριο ομως με την Λυδια θα λιοναμε στα μαγαζια . Το απόγευμα απο οτι μας είπαν οι καθιγιτες θα πάμε στην πλατιά αριστοτελους ! Είδαμε και τον λευκό Πύργο . Μολης τελιοσαμε το φαγητο μας με τον Daniel πλήροσαμε και φύγαμε . Οι καθιγιτες μας είπαν οτι θα πάμε σε ενα μουσιο . Μαζευτικαμε ολοι σε ενα κοντινο σιμιο που είχαμε πει για μας πάρει το λεωφορείο θα πήγεναμε στο " μουσείο βυζαντινού πολιτισμού Θεσσαλονίκης ... Οκ και μονο απο τον τίτλο φωνάζει βαρεμαρααααα ... Αλλα Οκ . Φτάσαμε μετα απο κάμποση ωρα και μπεικαμε στο εσωτερικο . Εκει είδαμε μια αρχεολογο οπου μολης την είδαν τα αγόρια κάνανε επιφωνιματα ευχαριστισης . Αγριο κοιτάζω τον Daniel και για όλη την ωρα της ξεναγήσεις δεν μηλουσαμε . Καποιες φορες προσπαθούσε να μου πιάσει το χέρι αλλα εγω τον απέφευγα. Μετα απο μια ωρα η ξενάγηση έλαβε τέλος . Μπεικαμε ξανα στα λεωφορεία και πειγαμε στο ξενοδοχείο . Είχα νευρασει αρκετα . Για να ξεχάστω πιρα τηλεφωνο την μαμα μου .

" έλα μανούλα μου ! "

" αγαπη μου ! Πως ΠΕΡΝΑΤΕ ! "

" μια χαρα ! Ειδι εχουμε επισκευτει τον λευκό Πύργο και το Βυζάντινο μουσείο ! Ειναι ολα τέλεια ! "

" μπράβο παιδι μου ! Φάγατε ;;" '

" ναι εγω έφαγα κοτοπουλο με πατάτες ! "

" μπράβο παιδι μου ο αδελφός σου ? "

" Ολα καλα εεεεμμμ σε κληνω ! "

" γεια σου παιδι μου !!" Κλείνω το τηλεφωνο γιατι είχα μια κλίση απο την Λυδια . Της στέλνω μυνημα

" με πείρες;;;"

" ναι σε πείρα ! Θέλω να δώσουμε ενα μάθημα στα αγόρια μας που κοιτούσαν έτσι την αρχεολογο ! "

" μάλιστα για πες !!"

" πολυ απλο ! Βάλε το ποιο σεξι μαγιο σου και πάμε για βουτιές στην πισίνα ! "

" είμαι μεσα ! Σε 10' στην πισίνα ! " κληνω το κινιτο μου και βλεπω τον Daniel να καθετε στο μπαλκόνι . Βάζω το ποιο σεξι μαγιο μου και δεν βάζω απο πανω ρουχα . Το μονο που περνω μαζι μου ειναι πετσέτα . Οχι που θα μας κανει και νουμεραααα

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now