Part 33

3.5K 307 7
                                    

"Έλεος !" Πετάγεται ο αδελφός μου και γειριζουμε και τον άγριο κοιτάμε !

" ναι ρε sorry " μας λεει υρονικα και δεν του δίνουμε σιμασια

" έλα σικω " λεει στον Daniel

" που πάμε. ;;;" Αναροτιετε

" για καφε στα mikel " τον κοιτάζω με δολοφονικο βλέμμα και ο Daniel με περνει αγγαλια

" δεν θέλω βαριεμε ! " του λεει ο deniel και ο αδελφός μου δείχνει να τσατιζετε ... Μα τι τον έπιασε ! Πριν προλάβουμε να τον ρουισουμε σικονετε απο τον καναπε και φεύγει....ο Daniel γιριζει και με κοιτάει σοκαρισμενος ..

" τι έπαθε τορα ο μαλακας ? " κουνισα το κεφάλι μου καταφατικά και αυτός έπεσε πανω μου ακουμποντας το κεφάλι του στην κοιλια μου ... Εγω ομως δεν σταματισα να σκευτομε την στιγμη που ο αδελφός μου έφηγε . Και ξερω γιατι θύμοσε . Γιατι ειναι κολλητοί με τον Daniel και συνεχεία πανε παντου μαζι. Και ο Daniel ειπε οτι δεν θελει να παει για να μην με αφίσει μονη μου . Και αυτός τσατιστικε . Ενοιοσε οτι του κλεβω τον κολλητό ! Τοτε βλεπω τον Daniel να τον περνει τηλεφωνο . Τον κοιτάζω και πατακολουθω την καθε του κηνιση .
" έλα ρε μαλακα ! Τι επαθες ? " τον ρωτάει ο Daniel και βάζει ανοικτή ακρόαση οστε να ακούω και εγω ...

" ΓΑΜΑΤΟ Daniel ! "

" έλα ρε μαλακα ! Γιατι νευριασες ? κακο ειναι που δεν ειθελα να έρθω" τον ρωτάω και περιμένω περίεργη για τι τι θα πει !

" το θεμα ειναι οτι θα ερχοσουν άμα δεν ηταν η γκομενα σου !!" Τοτε βλεπω τον Daniel να τα περνει άσχημα !!!

" αυτη η γκομενα όπως την αποκαλέσες ειναι η κοπελα της ζωής μου και αδελφη σου ! Καριολη ! Πουστη !!" Λεει και κληνει το τηλεφωνο . Συγγνώμη τορα τσακοθικαν για εμένα ? τι παιζει εδω ? και αυτός ο αδελφός μου πολυ βλάκας ! Πως τολμάει να με αποκαλεί έτσι ? αδελφη του είμαι !!! Βλεπω τον Daniel να σικονετε και πραγματικα εχει νευριασει παρα πολυ !!! Πήγενω κοντα του τον πιάνω απο το χέρι και τον φέρνω κοντα μου . Τον περνω αγγαλια και του δίνω ενα πεταχτο φιλακι. Όσο να πεις ειναι φίλοι παρα πολλα χρωνια... Με περνει απο την μέση και με οδηγεί στον καναπε . Ξαπλώνει και περιμένει να έρθω . Ξαπλωνω και εγω μαζι του και με αγγαλιαζει. Απο πισω . Ξερω οτι δεν ειναι καλα το καταλαβενω . Γιριζω οστε να τον κοιτάζω .

" ξερω οτι δεν εισαι καλα !"

" ο αδελφός σου μου σπάει τα νεύρα "

" δεν έπρεπε να του την πεις για να μην τσακοθειτε! "

" πας καλα ? και θα τον άφηνα να σε προσβάλει ? "

" απο το να τσακοθειτε "

" έλα δεν ακούω τπτ . Φιλα με !! " μου λεει και τον κοιτάζω παραξενα αλλα μετα τον φιλαω

" Σ'αγαπω !!" Μου λεει και τον φιλαω .

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now