Part11

4.5K 366 6
                                    

Κατεβεικαμε κατω και άρχισαμε να καθαρίζουμε .. Στην εθουσα δεν ηταν κανεις . Μονο εγω και o Daniel . Στο σχολείο δεν ηταν κανεις . Μας είχαν αφίσει και τα κλιδια . Αρχίσαμε να καθαρίζουμε η ματιές μας σιναντιοντουσαν καποιες φωρες . Καθάριζα τα τζάμια οταν ένιωσα δυο δυνατα χερια να με ποιανουν απο την μέση . Και να με κατεβάζουν απο την σκάλα . Με γειρισε και είδα τα καταπράσινα ματια του . Με πλισιασε και μου ειπε: " εισε με τον Νικόλας ;" Μα ακομα αυτο τον απασχολεί ..? έλεος !

" οχι ακομα " είπα και γειτισα για να ξανα ανέβω στην σκάλα . Οταν τον ΕΝΟΙΟΣΑ να μου πιάνει το χέρι και να με κατεβάζει κατω . Ενω το βλέμμα του αυτήν την φωρα ηταν σκοτεινό ! Θυμομενο !

" τι ενωεις οχι ακομα ? "

" οχι ακομα δεν εχουμε σχεση "

" δηλαδη παιζει να εχετε κάποια στιγμη ; "

" θα διξει !!"

" θα τον σκοτοσω "

" τολμά να άκουμπεισεις έστω και μια τρίχα του και θα γινει χαμός ! "

" μην θυμόνεις μορο μου ! " αυτο το μορο μου οταν βγενει απο τα χίλια του ειναι τοσο υπέροχο , ιπερτατο , μαγευτικό .......

" δεν ειμαι το μορο σου και εχουμε μια δουλια να κανουμε ! "

" Οκ μονο υποσχέσου οτι δεν θα κάνετε κατι ! "

" ένταξη ! Χαρακες τορα? "

" ναι! Σινεχισουμε τορα μορο " μου λεει και γελάει λίγο . Ανεβενω ξανα στην σκάλα και συνεχίζω . Μολης τέλειοσαμε τις δουλειές . Βγεικαμε έξω και κλιδοσα την πόρτα . Πήγαμε στην στάση και περιμέναμε το λεωφορείο. Μου έπιασε το χέρι και εγω τον κοίταξα . Τι εχει πάθει ...?

" δεν θέλω να σε βλέπει άλλος .."

" γιατι ? "

" γιατι σε θέλω μονο δικη μου " απο εκει το παει απο αλλου το παει παντα σε αυτο καταλήγει .. Αλλα άμα δεν μου πει μονο λέξεις θέλω να ειμαστε μαζι θα γινει χαμός ! Θα τον παίζω μέχρι να το πει !

" Οκ και εγω τι θες να κανω ? "

" τπτ αστο ! " μααααααααα εκει που τον στριμοξα καλα δεν μου ειπε και απλι να τα φτιάξουμε ... Δεν πιραζει ... Μετα δεν είπαμε τπτ μέχρι που ειρθε το λεωφορείο . Μπεικαμε μεσα και κάθησαμε μαζι. Αυτός με κοιτούσε συνέχεια ενω εγω δεν του εδηνα σημασία η μαλλον προσπαθούσα ! Φτάσαμε στην στάση κοντα στο σπιτι μου κατεβεικα χωρις να του πω ουτε γεια και κατευθινθικα πρως το σπιτι μου. Άκουσα γρήγορα βημάτα απο πισω μου και ενα χέρι με τραβειξε. Ηταν ο Daniel ποιο θυμωμένος απο ποτε .. Και μου ειπε : " οταν φεύγεις θα μου λες γεια ! "

" δεν εχω και υποχρέωση . "

" έχεις ομως τρόπους . "

" γεια" είπα και γιρισα και άρχισα να περπατάω για το σπιτι . Μπεικα μεσα και η μαμα και ο μπαμπάς μου καθοντουσαν στην κουζίνα . Οχ θα άκουγα κιριγμα !
" κάτσε κατω " μου λεει ο μπαμπάς ποοοοοοοο

" δεν έκανα κατι " λέω εγω και κοιταω στο πάτομα

" πος δεν έκανες κατι ? " λεει ο μπαμπάς

" σιμπεριφερθεικες έτσι στον Daniel που είστε μαζι απο πολυ μικροί " η μαμα

" ναι τι να κανω ? και οι φίλοι τσακονονται " λεω έργα και προσπαθω να φανώ πιστικη

" δεν το δέχομαι αυτο το πράγμα !" Λεει ο μπαμπάς

" λίπον δεν αντέχω να μου κάνετε κιριγμα επιδι διαλέγω τους φιλους μου.. Δεν ειναι σωστο ! Συγγνώμη άμα σας έφερα προτετελεσμενου αλλα δεν μπορω να κανω παρέα μαζι του "

" λίπον το δεχόμαστε απλα τι να πω προς τι ολο αυτο;;"

" αφήστε την υσιχη " πετάγεται ο αδελφός μου και συνεχίζει

" εχει και δέικα της θεματα να ασχοληθεί ... Πηνας? απευθύνεται σε εμένα ! " κουναω το κεφάλι και πήγενει στην κουζίνα . Εγω καθομε στο τραπέζι και αυτός ερχετε με ενα πιάτο φαγητο στα χερια !
Τι γλυκουλης που ειναι οταν θελει.. Οι γωνεις μας μας κοιτούσαν περήφανοι ! Έφαγα το φαγητο μου και τους χερετισα ανεβενοντας πανω . Μπεικα στο δωμάτιο μου . Και σε λίγο η πόρτα χτιπισε και μεσα μπεικε ο Πέτρος ...

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα