Part22

4.4K 346 2
                                    

Ξιπναω απο το σπάστικο ήχο απο το ξιπνιτιρι μου . Που δεν μου γλιτονει . Κάποια στιγμη θα το πετάξω απο το Παράθυρο. Σικονομαι απο το κρεβατι και πάω στο μπάνιο. Πλενω το πρωσοπο και τα δωντια μου και βαφομαι ελαφρια . Βγενω και πήγενω στην ντουλάπα μου . Ψάχνω και οταν ΒΡΕΙΣΚΩ ενα ωραίο σινολακι το φωραω περνω την τσαντα μου και κατεβενω κατω . Ολοι ηταν στην κουζίνα . Η μαμα , ο μπαμπάς και ο Πέτρος τους λέω καλημέρα με ενα χαμωγελο και κάθομαι στο τραπέζι ολοι μου ανταποδιδουν το καλημέρα . Και εγω αρχίζω να τρώω το φρέσκοψημενο κρουασανακι . Μολης τέλειωνω το φαγητο μου χερεταω τους γωνεις μου και φεύγω με τον Πέτρο . Η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καλη διαθεση σημερα . Ολοι μας ξέρουμε γιατι . Γιατι είμαι το κοριτσι του Daniel και ειναι το αγόρι Μου ! Το ΜΟΥ το τονίζω για μερικές λίσαρες που κυκλοφορούν ! Αντεεεεεε !

" αδελφούλα πρως τι τοση χαρα ? "

" εεε ένταξη μορε ! "

" τα φτιάξατε ! "

" ναιιιιιιιιιιιιιιι!"

"Αλήθεια ? "

" ναι ! Είμαι η προτη του σχεση ! "

" μπράβο "

Μετα απο λίγη ωρα σιγής φτάσαμε στην στάση του λέωφορειου . Πήγα στην παρέα μου . Που εκει ηταν και ο Νικόλας . Μολης με βλέπει λεει κατι στα παιδια και φεύγει . Μααα! Πήγενω κοντα του και τον πιάνω απο το χέρι τραβώντας τον σε μια άκρη ...

" τι θες...? "

" ρε Νικόλας δεν θέλω να ειμαστε έτσι ! "

" ναι αλλα οταν σε αγγαλιασα με εδιοξες ... Για το φλορο και δεν μου ΜΗΛΙΣΕΣ καλα "

" άμα ειναι έτσι και εγω πρεπει να εχω νεύρα μαζι σου τορα ! Που με έκανες ρεζίλι ! Που μου φωναζες μπροστα σε ολους ! "

" Οκ συγγνώμη !!"

" και εγω συγγνώμη ρε κολλ !! Δεν σε αλλάζω με κανέναν "

" ουτε εγω ! " μου λεει και με περνει αγγαλια ! Μου ειχε λίψει τοσο αυτη η αγγαλια .

" πρεπει να σου πω κατι !!"

" για πες! "

" τα ευτιαξα με τον Daniel " με κοίταξε με γουρλομενα ματια και εγω γελασα με την έκφραση του!

" αληθεια ? "

" ναι ! "

" μπράβο ρε κολλ" μου λεει και με ξανα περνει αγγαλια . Έφηγα απο την αγγαλια του και εσθανθικα δυο χερια να με πιάνουν απο την μέση . Ηταν ο Daniel . Με φιλισε στο λεμο και με γίρισε στο μερος του . Με κοίταξε με τις ματαρες του και με αγγαλιασε ξανα . Ενω ο Νικόλας έφυγε!

" είδα που σε αγγαλιασε ! Με το ζόρι κρατίθικα μην του σπασω τα μούτρα ! "

" με τον Νικόλας .... Τα ξανα βρεικαμε ! "

" ναι το κατάλαβα! "

" θυμοσες ? "

" οχι αλλα οχι πολλές αγγαλιες μονο μαζι μου πολλές ! "

" ένταξη " του λέω και δείνουμε ενα τέλειο φιλι! Με πιάνει απο το χέρι και μπενουμε στο λεωφορείο . Σε ολο το λεωφορείο ειχε μονο μια θέση άδεια . Δείπλα στον θεμη . Πήγαμε λίπον έκατσε αυτός και εγω έκατσα στα πόδια του . Ο θεμης μας κοιτούσε παραξενα !

" ναι ειμαστε μάζει ! " λεει ο Daniel στον κολλητό του

" αααα Οκ .. Καλη τύχη μελινα ! "

" χαχαχ ευχαριστω " του λέω και ο Daniel με κοροϊδεύει λέγοντας ξανα αυτα που είπα με ποιο σατιρικο τρόπο που ολοι κλάψαμε απο τα γελεια ! Ο Daniel με φιλουσε στο λεμο όλη την ωρα μέχρι που φτάσαμε κατεβεικα απο τα πόδια του και αυτός σικοθεικε . Με πιρε απο το χέρι και κατεβεικαμε απο το λεωφορείο . Αρκετα βλέμματα έπεσαν πανω μας . Και ομολογώ οτι για πρωτη φορα γεν με ενοιαζε . Έτσι να βλέπουν όλλες οτι ειναι δεικος μου ! Πήγαμε στην προσεχή την κάναμε και ανεβείκαμε στην ταξη μας. Σημερα θα κάναμε μονο μια ωρα μάθειμα και τις υπόλοιπες θα προετοιμάζουμε την εθουσα για αυριο το βραδυ. Για τον χωρο του σχολείου . Θα ηταν τέλεια . Πρωτη ωρα μαθηματικα ! Γου χου !
Μπενει ο καθηγητής στην ταξη και αρχίζει το μάθημα ενω ο Daniel με κοιτούσε συνεχος ? μα τι με κοιτάει ? εδω είμαι δεν θα με χάσει !

" γιατι με κοιτάς παιδι μου συνεχεία ? τα νεύρα μου "

" γιατι δεν σε χωρτενω"

" εεε ένταξη τοτε ! " του λέω και του πιάνω το χέρι ενω του χαμογελαω! Η ωρα περασε λίγο δησκολα...

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now