Part 9

4.8K 369 2
                                    

Ξιπνισα το πρωι και το μονο που ειθελα ειναι να τα σπασω ολαα ... Που να ξερε πως αυτός ευθύνεται για το χέρι!! Σικοθεικα και πήγα στην τουαλέτα μου έκανα τα απαρετιτα και ντιθικα . Πήρα την τσαντα μου και κατεβεικα κατο . Η μαμα μου με τον μπαμπα κάθονταν και τρογανε στο τραπέζι ενω ο Πέτρος καθόταν στον μπαγκο της κουζίνας και έπινε γάλα ! " καλημέρα " τους είπα βαριέστιμενα και έκατσα στο τραπέζι πήρα την φριγανια μου και την έφαγα . Σικοθεικα απο το τραπέζι χερετισα τους γωνεις μου και μαζι με τον Πέτρο φύγαμε για το σχολείο . Δεν ειμουν καλα ! Ολο το βραδυ τον σκευτομουν ! Δεν ξερω γιατι ! Γήρναω και κοιταω τον αδελφο μου που περπατάει δηπλα μου... '

"Έχεις κατι μικρη ? " μου λεει ο αδελφός μου λες και είμαι πεντάχρονο !

" ολα καλα " του λέω αποφεύγοντας να τον κοιτάξω . Ο Πέτρος σταματάει και με τραβάει απο τον καρπο ..

" πες τι έχεις τορα !!!" Μου λεει διναμονοντας τον τόνο της φωνής του ...

" τιποτα σου λεωω "

" ποιος σε πείραξε να του σπασω τα μούτρα ! " εγω εκει λιγισα δεν άντεξα άρχισα να κλαίω ...

" μαλακα μην κλαις πες μου τορα τι γεινετε εδω "

" κοιτα δεν μπορω να σου πω .. "

" μην λες μαλακιες τωρα ! Πες μου δεν θα πω τιποτα " ξεφυσιξα και άρχισα να του τα λέω ολα ! Ειθελα να τα βγάλω ολα απο μεσα μου . Να τα πω σε καποιον . Μολης τέλειοσα να τα διηγούμε με κοίταξε με γουρλομενα ματια !!

" δηλαδή σου αρέσει ο Daniel ? "

" ναι "

" δεν γεινετε να είστε μαζι ! "

" ναι το ξερω ειναι στο αντίθετο στρατόπεδο ! "

" οχι ρε χεστικα για αυτο !"

" εεεε τοτε ? "

" ο Daniel ειναι player ! "

" δηλαδή ? "

" παιζει με τα κοριτσια ! Δεν είχει κανει ποτε σχεση ! "

" αληθεια ;;; "

" ναι ! Μην μπλεξεις μάζει του ! " οταν τέλειοσε την πρόταση του κατάλαβαμε οτι είχαμε φτάσει στην στάση . Το λεωφορείο περίμενε και έτσι μπικαμε μεσα ! Όλη την ωρα σκευτομουν την σιζιτιση με τον Πέτρο ! Μα δεν μπορει να ειναι player !!! Γαμωτο μου ! Φτάσαμε στο σχολείο και κατευθινθικα πρως την προσευχη . Τα κοριτσια ηταν ολα εκει ! Κάναμε προσευχη και ανεβείκα πανω στην εθουσα ! Ποοο και πρεπει να κάτσω και με τον Daniel τορα ! Έκατσα στην θέση μου και τοτε είδα τον Daniel να ερχετε . Έκατσε δείπλα μου και άνοιξε το κηνιτο του ! Δεν μου μηλουσε καθόλου ! Με ειχε ΧΕΣΜΕΝΗ κανωνικα ! Αλλα οχι αγωρινα μου αυτο το παιχνιδι το παίζουν 2 άνοιξα και εγω το κηνιτο μου . Και άρχιζα να γράφω σεξουκιαρικα μηνιματα στον Νικόλας !! Ο Daniel πολλές φωρες κοιτούσε το κοινιτο μου και καταλαβενα οτι θυμόνε πολυ ! Αλλα δεν με νοιάζει! Οπος αυτόν δεν τον ενοιαζε να με αφίσει να περιμένω μια ωρα ! Έτσι παει danielako και άλλη φωρα να σκευτεσε με ποια τα βάζεις !

" με ποιον μηλας ! ;;"

" να μην σε νοιάζει ! "

" μην μου μηλας εμένα έτσι ! "

" άντε μου στο διάολο Daniel "

" άντε μορη που... " τόση ωρα ειχε μπει ο καθιγιτης μεσα στην ταξη και μας άκουγε ενω ολα τα παιδια είχαν γιρισει και μας κοιτούσαν! Ο καθιγιτης μας πηρε απο τα χερια και μας πήγε στο γραφείο του διευθυντή ! Ρεζίλι !

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now