Part50

3.2K 294 12
                                    

Με αγγαλιασε μαζι με την πετσέτα και ανεβείκαμε πανω στο δωματειο μας . Εκλησα την πόρτα και τον είδα να με κοιτάει απο πανω μέχρι κατο

" θα μπούμε μαζι στο μπάνιο . "

" ένταξη !!" Ειξερα οτι και οχι να του έλεγα θα γινόταν οπότε ! Μπεικα στο μπάνιο με το μαγιο και το ίδιο εκανε και αυτός . Άνοιξα το νερο στο ζεστο και γεμίσαμε την μπανιέρα . Και κατσαμε μεσα . Με πιρε αγγαλια και με φιλισε . Τον κοίταξα στα ματια και τοτε μου ειπε

" αυτο το μαγιο θα το πετάξω ! " μου λεει και εγω γέλαω !

" μην γελας !!" Προσθέτει και με κοιτάει στα ματια ! Αγαπη μου εσυ !

" ένταξη " τοτε σικονετε και ερχετε προς το μερος μου .

" μην το ξανα βάλεις αυτο το μαγιο ! " με προστάζει και με κοιτάει έντονα

" γιατι ;; " του λέω ναζίαρικα και με κοιτάει πονηρά .

" Οκ αφου δεν με ακούς θα στο βγάλω εγω και θα στο πετάξω ." Πριν προλάβει καν να ολόκληροσει μου ειχε βγάλει το brazil . Και εγω τον κοιτάζα με γουρλομενα ματια !

" είδες εύκολο για εμένα . "

" κοιτα τορα που σε βλεπω και στο δέικο σου μαγιο κατι δεν παει καλα !!" Του λεω πονηρά και τον πλισιαζω . Με κοιτάζει και ενα χαμωγελο διμιουργιτε στα χίλια του.

---------------------------------

Ειμαστε ξαπλομενοι στο κρεβατι και με εχει αγγαλια ... Ηταν η πρωτη μου φωρα ! Γυρίζω και τον κοιταω .. Μου χαμωγελαει και με φιλαει απαλα στα χίλια . Τον αγγαλιαζω και βοιθιζομαι στην αγγαλια του . Τοτε χτυπάει το τηλεφωνο μου . Με περνει ο Νικόλας . Πάω να το σικωσω μα πριν το σικοσω το περνει ο Daniel . Βλέπει το ονομα Νικολας και μου το πετάει πανω μου το κηνιτο . Το σικωνω και ο Daniel με κοιτάει καθός σικωνομαι απο το κρεβατι .

" έλα κολ με τον Daniel εισαι ? "

" ναιιι "

" άκου μας ειπε η καθιγιτρια να αρχίσουμε να ντινομαστε και να κατεβουμε !!"

" ααα Οκ ερχόμαστε !!" Λέω και κληνω το τηλεφωνο . Γιριζω και βλεπω τον Daniel να με κοιτάει σινεχια . Γειρναω και πεφτω πανω του στο κρεβατι . Με κοιτάει και γυρνάει απο την άλλη . Ειναι θυμωμένος μαζι μου επιδι μηλισα με τον Νικόλας .

" έλα γαμωτο ! "

" γιατι δεν πας στον Νικόλας σου ? "

" ποοο ειναι απλα φίλος μου ! "

" ναιιι καλα ! "

" έλα πρεπει να ντυθουμε και να κατεβουμε κατω . "

" να πας ! Εγω δεν πάω ! "

" σικο! Τορα ! "

" δεν σικωνομαι ..."

" Οκ " λέω και πάω στην ντουλάπα βάζω ενα μαύρο σουτιέν και ενα σπιτακι με μαυρα ροζ λουλουδακια . Και αρχίζω να ντινομαι . Ειθελα να βάλω κατι προκλητικό οστε να τον παρότρυνω να ερθει για να με προσέχει . Έβαλα τα ρουχα μου και πήγα να βάφτω . Βαφτικα λίγο και τον είδα να θυμόνει . Ένταξη το κατάφερα!

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now