Part10

4.7K 376 10
                                    

" καθίστε ! " μας ειπε με βαρι τονο ο διευθυντής !

" δεν εγεινε κατι Οκ ? " λεει ο Daniel

" μην μου μηλας εμένα έτσι Daniel . "

" εχετε πρωιγουμενα εσείς οι δυο ? "

" οχι απλα δεν την πάω και δεν με παει ! " του λεει ο Daniel ..

" λίπον επιδι για τον χορο του σχολείου την παρασκευη χρειαζόμαστε κάποιους να καθαρίσουν την εθουσα .. Θα κατσετε εδω μετα το σχολείο και θα καθαρίσετε την εθουσα .. Ευκερια να γνωριστιτε "

" ποοοοοο " ξεφισαει ο Daniel

" άντε πήγεντε ! " σικονομαστε και βγενουμε απο το γραφείο ...

" γαμωτο ! "

" μην κλαψεις κι ολας ! "

" εσυ φτες που θα κάτσουμε ! "

" μορε τι λες εσυ ξεκινήσες! "

" ποοοοοοοιο ασε με! " έφευγα απο κοντα του και πήγα κατω αφου ειχε χτιπισει το κουδούνι . Έκατσα στο παγγακι και η Εύα με πλησίασε !

" τι εγεινε ? "

" εεε ειναι μαλακας δεν τον αντέχω αλλο ! "

" ναι αλλα ωραίος μαλακας κολλ... " στριφογιρισα τα ματια μου και τον είδα να καθετε στο απέναντι παγγακι ! Τα νεύρα μου ! Με περνει ο Νικόλας απο το χέρι και με βάζει στην αγγαλια του ! Αχου το γλυκο μου .. Ειναι τοσο γλυκας! Ο Daniel τον ειχε φάει με το βλέμμα του !

" ξερω οτι σε θελει ο Daniel φένετε βρε παιδι μου ! "

" ναι Οκ "

" και εσυ τον θες ! "

" ναιιι καλα ! "

" θα τον κανουμε να ζηλέψει λίγο ? "

" ναι ! " με το που το λέω αυτο με πιάνει απο την μέση και με φέρνει κοντα του .. Εχει τον τροπο του με τις κοπέλες ο νικολακης .. Χαϊδεύει τα μαλια μου και βάζει μια τουφα που έπεφτε στα ματια μου πισω απο το αυτι μου ! Εκει που δεν το περιμένω μου παιζει μια στον ποπο ... Η θα του επαιζα χαστούκι η θα ξεκαρδιζομουν απο τα γελεια ! Αλλα δεν έκανα τιποτα !! Τοτε εσθανομε να φεύγει απο δείπλα μου . Πριν καλα καλα να το καταλάβω ο Νικόλας ηταν κατω στο πάτομα και o Daniel απο πανω του και να τον βάζει .. Ευτιχως που είμασταν στην πισω άβλη και δεν ειπιρχαν καθηγητές ! Ολα τα παιδια προσπαθούν να τους χωρίσουν ! Ευτιχως κανένας απο τους δυο δεν ειχε πάθει κατι τρομερό ! Μονο ο Daniel ειχε τραυματιστεί στο κατο χιλος του ! Και ο Νικόλας ειχε μελανια στο μάτι ! Είχα θυμοσει πολυ απο την σιμπεριφορα του Daniel οχι οτι με χάλασε που τσακοθικαν δυο θεει για εμένα αλλα Οκ ! Πήγα στο παγγακι της παρέας του αδελφου μου ...

" Daniel εισαι μαλακας ? "

" οχι δεν είμαι ρε ! "

" έλα ρε μελινα και εσυ! Τον αφήσες να σε χουφτοσει ? "

" ναι μπορει να τα εχουμε κι ολας τι τον νοιάζει τι κανω ? "

" δεν τα εχετε ομως ! " μου λει ο Daniel και με πλησιάζει αν και το έλεγε ποιο πολυ για να το πιστέψει ο ίδιος . Είχαμε φτάσει σε απόσταση αναπνοής .. Ιθέλα τοσο πολυ να καλιψω αυτη την απόσταση με ενα φιλι αλλα δεν μπορούσα ! Εχω και λιγάκι εγωισμο !

" και εσένα τι σε νοιάζει η ζωη μου γαμωτο ! "

" με νοιάζει ! "

" να μην σε νοιάζει το κανω "

" καλα .. Άμα σε ξανα ακουμπήσει θα δει ο μαλακας ! " δεν είπα τπτ είδα τον αδελφο μου να μου χαμογελάει και γιρισα και έφυγα ! Χτυπισε το κουδούνι και μπεικαμε για την τελευτεα ωρα ! Μπεικα μεσα και έκατσα στην θέση μου ενω δείπλα ειρθε και έκατσε ο καφρος!

" έχεις νεύρα μαζι μου τορα ? " μου λεει και με κοιτάζει σαν το μορακι !

" ναι εχω ! "

" έλα ρε μορο μου ! " εεεεεε τι !?

" 1 δεν είμαι μορο σου 2 εισαι μαλακας και 3 μην μου ξανα μηλισεις ποτε "

" μααααα δεν μπορω ! "

" προσπάθεισε ! " του λέω και ανήγω το βιβλιο της φυσικής . Ο Daniel ξεφυσιξε και εγω χαμογελασα ελαφρια ! Ποοοο γιατι δεν μπορω να του θυμοσω ? με κοιτούσε όλη την ωρα ! Ποσο άβολο θεέ μου?
Τέλειοσε η ωρα και ολοι έφυγαν εκτως απο μένα και τον καφρο ! Είχαμε καθαρισμα?!

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now