part30

3.2K 308 11
                                    

"Η αληθεια ειναι οτι δεν είμαι και πολυ καλα . "

" ναι για πες μου τωρα ομως ποιος σε πιραξε !!"

" ναι μην μου φωναζεις "

" πες μου γιατι αρχίζω να τα περνω τορα "

" Οκ ... Σιναντισα τον ... Αυτόν μωρε που τσακονομασταν στο πόλο "

" καιιιι ? συνέχισε γαμωτο τι σου εκανε ? "

" ναι και με αγγαλιασε και οταν έφιγα γιατι δεν τον άντεχα μου φώναξε .. Μην ανισιχεις μου αρέσουν οι άγριες μωρο μου ! "

" γαμωτο σε άγγιξε! Θα τον σκοτώσω ρε ! Θα πεθάνει ο πουστης ! "

" ηρεμισε ! "

" τι να ειρεμισω ρε ? πας καλα και εσυ? μίπος σου άρεσε κι ολας ? "

" ρεεε πας καλα ! Δεν θα κάτσω να ακούω τις προσβολές σου ! Γεια ! " του λέω και φεύγω ενω ο Daniel φώναξε δυο τρις φωρες το ονομα μου αλλα δεν πήγα! Και γιατι να πάω ? για να μου την λεει και να μου φωνάζει ? οχι ! Να μου λυπεί. Μετα απο δεκά λεπτα περπατιμα ειμουν έξω απο το σπιτι μου . Μπεικα μεσα και είχα παρα πολλα νεύρα ! Ανεβενω πανω και ξαπλωνω στο κρεβατι μου . Περνω την τσαντα μου και την πετάω κατω ! Είχα νευριασει παρα πολυ ! Ενταξη αγορινα μου ζηλευεις ! Αλλα δεν γίνετε να μην μου εχει καθόλου ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ρε παιδι μου! Με έπερνε τηλεφωνο σηνεχεια . Αλλα δεν είχα την ωρεξη και την διαθεση να απαντήσω . Πρώτα μου τα λεει ολα αυτα και μετα παρακάλια ! Εε οχι αγαπη μου δεν είμαι έτσι εγω! Άντε ! Κατεβενω κατω και περνω ενα μήλο απο το ψυγιο η μαμα καθόταν στον καναπε . Μολης με βλέπει με φωνάζει να πάω κοντα της . Εγω απο μακρια φώναζα οτι είμαι θυμομενη. Φενοταν. Κάθομαι κοντα της και η μαμα με κοιτάζει εξεταστικά !!

" για πες μου τωρα ? τι εγεινε με τον Daniel ??"

" ποο ολα θες να τα μάθενεις !!"

" είμαι η μανα σου και ανισιχω "

" Οκ τσακοθικαμε "

" και γιατι παρακαλω ;;"

" γιατι ειναι βλάκας !!"

" το οτι ειναι βλάκας το ειξερες και πριν τα φτιάξετε και ομως πήρες την πρωτοβουλία να τα φτιάξεις μάζει του ! Και πες μου τωρα τι εγεινε !!" Της τα είπα ολα ! Έτσι κι αλλιος δεν είχα λόγο να κρυβομε . Μου εκανε καλο που μηλισα σε κάποιον . Μολης τέλειοσα να της τα λέω ολα αυτα με κοιτάει και μου λεει

" ένταξη ομως πρεπει να καταλάβεις και την δικη του θέση . Δεν εσθανθικε και πολυ ωραία . Εναι σιμπεκτης του και τον πρόδωσε . Και απο την άλλη ένοιωσε ανασφάλεια . Σε αγαπάει πολυ μελινα ! Και αυτοί που αγαπάνε τα κάνουν αυτα . Αυτοί που αγαπάνε θα φωνάξουν , θα γκρινιαξουν, θα θυμοσουν . Αλλα αυτοί που αγαπούν θα παλέψουν γιατι κατι θελουν να σοσουν απο ολο αυτο . Και λογικα ο Daniel δεν θελει να σε χάσει μελινα . Τορα που μηλαμε μπορει να ειναι κομμάτια . Να νιώθει οτι σε χάνει με την σιμπεριφορα του . Και ο μονος που θα κατιγορει είναι ο εαυτός του . Νωμιζω οτι του αξίζει μια ευκερια μελινα !. " οταν θελει η μαμα μου τα λεει πολυ ωραία . Αλλα εχω και λίγο εγωισμο γαμωτο! Δεν μπορω να μην με εμπιστεύται !

" ένταξη θα τον αφήσω σημερα και αυριο το πρωι προτά ο Θεος θα του πω οτι τον σινχωρω !! "

" Οκ μικρη μου !"μου λεει

" λίπον πάω πανω να ξεκουραστω ! Ευχαριστω μαμα !!"

" τπτ γλυκια μου ! Τα εχω περάσει και τα ξερω !!" Σικοθεικα και ανεβείκα πανω . Έκανα ενα μπάνιο για να χαλαρωσω . Έβαλα μπιτζαμες και κοιμιθικα !

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now