Part 15

3.9K 361 3
                                    

Μπεικα στο λεωφορείο ενω ο Daniel με ακολουθείσε ! Γαμωτο μου ! Γιατι το κανει πιο δησκολο απο οτι ειναι ? γιατι μου εχει κλέψει την καρδια ! Γιατι ? γιατι ? πήγα στο τέλος του λεωφορείου που δεν ηταν κανεις ... Έκατσα σε μια θέση και δείπλα μου έκατσε και ο Daniel . Τι θελει γαμωτο μου ?

" δεν με νοιάζει τι λες ! Εγω δεν μπορω μακρια σου !"

"Καλα Οκ κανε οτι θες ! "

" ααα Οκ " μου λεει και με τραβαει να τον κοιτάξω . Τοτε με πιάνει απο το κεφάλι και αρχίζει να με φιλαει . Το φιλι μας ηταν τοσο παθιασμενο . Ενω οι γλώσσες μας έπαιζαν ενα δέικο τους παιχνιδι . Με κρατούσε απο την μέση και με χαϊδεύε λίγο ενω εγω τον κρατούσα γιρο απο τον λεμο . Η κοιλια μου πονουσε . Αυτο σημενει "πεταλούδες στο στομάχι" μα δεν γεινετε να τον αγαπάω τοσο . Να ζω για την ανάσα του . Για το φιλι του. Δεν αντέχω . Απο που και ως που να τον σκευτομε σηνεχια ? μίπος μου αρέσει ? μπαααα δεν νομίζω ! Μα τι λέω? είμαι ερωτευμένη ! Γαμωωωωω απομακρινομε απο κοντα του και αυτός με κοιτάει παραξενεμενος . Λογικα δεν του άρεσε η κηνηση μου. Με κοιτούσε με αυτα τα κατα πράσινα ματακια του !

" με θες ! " μου λεει με αέρα νυκιτη !

" ηταν ο μονος τρόπος για να σκασεις ! "

" και ο καλύτερος ! "

" σταματά!!"

" να κανω τι ?"

" να μηλας ! Δεν αντέχω με κουράζεις ! "

" και μονο με τα λογια ! Φαντασου στην πράξη ! "

" μονο στα ονοιρα ! Μην στο ξανα τραγουδισω ! "

" καλα λέγε οτι θες αγαπη μου ! " μου λεει και με πιάνει απο την μέση . Για να καταλάβω και εγω .. Τι παιζει ρε παιδια ? θα μου πει κανεις ? τοτε φτάσαμε στο σχολείο και εγω κατεβεικα απο το λεωφορείο . Πήγα να φιγω αλλα με τραβειξε κοντα του ..

" εισε δικη μου ! "

" ναι οτι πεις ! " του λέω και κατεβενω απο το λεωφορείο και πάω στην προσευχη . Ποοοοο τα νεύρα μου ! Πήγενω στην προσευχη οπου μας λενε για τον χορο του σχολείου μας την παρασκευη και για την εκδρομη την τεταρτη ! Ανεβείκαμε πανω και κατσαμε στις θεσεις μας ! Γαμωτο μου το ξέχασα οτι κάθομαι διπλα με τον καφρο . Ειχε στερεόσει το χέρι του πανω στο μπουτί μου . Εγω το έσπρωχνα αυτός το ξανα έβαζε ! Αυτήν την δουλια κάναμε όλη την ωρα ! Κάποια στιγμη δεν άντεξα !

" σταματά γαμωτο μου !!" Του είπα πολυ σιγα οστε μονο εγω και αυτός να με άκουγε !

" καλα ! " μου λεει και μου δινει ενα φιλι στο μάγουλο . Γιριζω και τον κοιταω με δολοφονικο βλέμμα . Ειμαστε στην ταξη όσο και αν δεν τον ενοιαζε ! Χτιπισε το κουδούνι για έξω . Ευτιχως ! Τέλειοσε το μαρτιριο μου βγενω έξω και κατεβενω κατω στην πισω αυλη . Εκει βλεπω όλη μου την παρέα και απέναντι την παρέα του αδελφου μου . Εκει ηταν και ο Daniel ! Με κοιτούσε συνεχεία οτι και να έκανα

" έλα αγαπη μου !!" Μου λεει ο Νικόλας βάζοντας το χέρι του γιρο απο την μέση μου και είδα τον Daniel να σφίγγει τα χερια του σε γροθιές και τα χαρακτηριστικά του πρωσοπου του να σκληρενουν

" έλα ξεκολλα " του λέω και με κοιτάει παραξενα !

" εγεινε τπτ μεταξύ σας ? "

" να μην σε νοιάζει !"

" πως μου μηλας έτσι? " μου λεει και ο τόνος την φωνής του ηταν αρκετα δηνατος οστε να γιρισει όλη. Παρέα του αδελφου μου και η δικια μας! Οχ ! Θέαμα γηναμε !

" ξεκολα γαμωτο ! "

" δεν ξεκολλαει ρε ! Έχεις αλλάξει ! Δεν εισε οπος πριν "

" πας καλα μωρε ? απλα μου σπάς τα νεύρα ! "

" ναι Οκ οταν ηρεμίσεις έλα να μου μηλισεις ! Γιατι δεν εχω ωρεξη να ασχολούμε μονο μαζι σου ! Εχω και τα δέικα μου ! Που στα άρχιδια σου με γράφεις ! Εχουμε και εμεις τα δέικα μας ! Δεν ασχολούμαστε σηνεχια με την μελινα ! Παρατα να νομίζεις οτι εισε το επίκεντρο γαμωτο ! " λεει και κλοτσαει το παγγακι φεύγοντας ενω τα δακρια έτρεχαν απο τα ματια μου . Τι του σιμβενει γαμωτο μου ?
Τα κοριτσια τρέχουνε κοντα μου . Αλλα εγω δεν ειθελα κανέναν . Έτρεξα στις τουαλετες! Δεν γουστάρω οταν τσακονομαστε ρε παιδι μου ! Μπεικα στις τουαλετες και επλινα το προσοπο μου φτιάχνοντας το μεικ απ μου. Σκέφτοντας μαζι ολα αυτα που μου ειπε ! Μα είμαι τοσο εγωιστρια ?
απλα δεν είμαι καλα ! Δεν θέλω να ζηλεύει ο Daniel τι να κανω ? για αυτόν τον έβγαλα απο κοντα μου ! Μα δεν φτεω γαμωτο ! Εχει και αυτός τι δίκιο του και εγω έκανα ΒΛΑΚΙΕΣ γαμωτο !

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Where stories live. Discover now