Capitolul 31 - Fii tu!

2.5K 201 39
                                    

N/A Hei, castorilor! Scuze de intarziere. M-am trezit cu locul 3 in povestiri cu vampiri! Nu imi vine sa cred! Va multumesc enorm pentru asta si pentru cele 41K de vizualizari. Nu pot sa cred! Sper sa va placa capitolul. Am scris capitolul pe melodia de sus si va rog sa o ascultati cand cititi! Va iubesc.

                                XOXO Iss


- OK, gata cu imbratisarile! exclama Bella cu un zambet larg pe chip. Trebuie sa te pregatesti pentru zbor si am inteles ca Andrew vrea sa iti fie profesor pentru o zi, chicoteste. Ai cam mult treaba pentru o graviduta, adauga, punandu-si o mana dupa umerii mei.

- Da...printre care sa anulez o nunta si sa castig un loc in Consiliu daca nu vreau sa ajung moarta si blestemata, soptesc ganditoare, doar pentru mine.

- Daca nu ce?! exclama fetele ingrozite, bulbucandu-si ochii la mine.

Ups?! Doar Eric stia acest amanunt. Ca venind vorba de el, mi-am adus aminte toate declaratiile sale, fara sa realizez. Intotdeauna mi-a spus ca vom fi impreuna pe veci si ca sunt doar a lui. Si acum? Acum se da batut. Mi-a jurat ca asa va fi si ca nu va lasa pe nimeni sa intervina intre noi! M-a mintit! Iar eu am fost atat de sigura ca toate vorbele sale erau adevarate. De ce nu mai lupta pentru mine? Nu merit? Nu sunt suficient de buna? I-am daruit tot ce am avut, el fiind elementul principal al vietii mele.

Dar nu a fost de ajuns.

- Liss? sopteste cu o voce mica Mara, stergandu-mi lacrimile pe care nu stiam ca le am. Nu din nou, scumpo. Trebuie sa fii puternica. Adu-ti aminte ce ai spus! Lissa, nu te da batuta. Noi suntem langa tine si plangand faci rau si micutului tau. Nu uita cine esti. Esti speciala, Melissa. Esti magica. Esti mai puternica decat toti vampirii vazuti de Andrew pana acum. Este posibil sa fii mai puternica decat regele insusi, indiferent de varsta. Arata-le cine esti cu adevarat! Arata-le ca inteligenta, maturitatea si intelepciunea nu au legatura cu varsta! Iesi din cocon! Transforma-te intr-un fluture! Arata-le tuturor de ce printul Eric Tepes s-a indragostit nebuneste de tine si de ce il meriti! Cu totii stim ca te ascunzi si ca nu esti tu cea adevarata cu nimeni inafara de Eric. Vrem sa te vedem. Nu iti mai fie frica de ceea ce vor crede altii sau de judecata lor! Fii acea Melissa care m-a vazut altfel decat o menajera subjugata.  Fii tu, cea mai puternica femeie vampir care a existat vreodata! exclama aproape tipand Mara, privindu-ma fix in ochii mei plini de lacrimi.

Imi abtin toate suspinele si imi sterg celalate lacrimi fierbinti cu dosurile palmelor. Iau cateva guri mari de aer si imi pun grijuliu mainile peste pantecul meu mic. Are dreptate! Nu trebuie sa ma mai ascund! Mi-a ajuns! Voi fi acea Melissa. Cea reala. 

Elissa Bluemoon.

- Atunci sa incepa show-ul! zic cu o voce noua, ce a stat ascunsa in launtrul meu, imbibata de acea teama profunda ca nu voi fi acceptata pentru atitudinea mea. Vocea unei conducatoare. Sper sa va obisnuiti cu mine, adaug, zambindu-le.

Deschid usa baii si pasesc mai increzatoare ca niciodata pe dalele castelului, pastrandu-mi o mana pe pantec, capul sus si spatele drept. Ca niciodata, prietenele mele ma urmeaza fara vreun alt cuvant, stand in spatele meu, inclusiv  printesa Melanie. Cumva, zeci de slujitori se afla pe holurile acestea, intrucat plecaciuni nesfarsite sunt savarsite in fata ochilor mei.

Probabil arat ca un vampir din Twilight in momentul actual, cu tenul atat de alb ca laptele si ochii de un albastru intens, asa cum am observat privindu-ma pentru o secunda intr-unul dintre vitraliile impunatoare.

- Domnita Melissa, printesa Melanie, domnita Mara, tamaduitoare Isabella, se aud soapte de peste tot.

Le zambesc tuturor slujitorilor, menajerelor, bucatareselor si ajutoarelor de bucatareselor, salutandu-i pe toti ca si cum mi-ar fi apropiati.

Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now