Capitolul 34 - Viitoare noastra casa

2.3K 182 47
                                    

N/A Hei, castorilor! Capitol nou plin de surprize neasteptate! Hihi, putin malefica. Va astept parerile si nu uitati de steluta :D

XOXO Iss

- Raza mea de luna...

Ochii mi se umpla de lacrimi si simt cum golul din piept mi se umpla treptat cu fiecare miscare a lui de a veni spre mine. Masina porneste, insa eu nici macar nu bag de seama, fiind prea socata pentru orice reactie. Palmele mi-au ajuns peste buzele mele usor departate. Incep sa suspin incet continuand sa il privesc. Nu ma gandeam ca voi mai sta vreodata atat de aproape de el, iar el va vorbi cu mine. Ma intreb daca nu este un vis ce se va destrama imediat, iar eu ma voi trezi singura.

Reusesc sa ii pronunt numele, mai mult ca o soapta stinsa de a unui rau in timpul secetei. Imi zambeste usor in coltul gurii, insa eu nu imi misc niciun muschi al fetei. Pare imposibil ca este langa mine. Mi-a zis clar ca nu ne mai putem vedea pentru a nu avea problem mari, pentru ca eu sa nu fiu exilata. Si totusi el este aici, la mai putin de un metru de mine, privindu-ma expectant, probabil ca eu sa mai spun ceva sau sa fac vreun semn sugestiv, ceva ce ar putea sa ii transmita ce parere am eu despre aparitia lui neasteptata in limuzina cu geamuri fumurii ce cu siguranta ii apartine lui, printului mostenitor al Sylvei. Baiatului vampir de care m-am indragostit irevocabil.

Il analizez pret de cateva clipe, gandindu-ma ca poate s-a schimbat intr-un timp atat de scurt in care nu ne-am vazut, insa este acelasi Eric care mi-a furat inima. Aproape. Lumina slaba din automobil ii scoate in evidenta hainele si cateva trasaturi. Poarta niste pantaloni gri stramti, o camasa albastra precum rochia mea ce ii scoate in evidenta corpul sculptat, fiind descheiata la doi nasturi si un pulover asortat din lana, cu manecie ridicate pana la coate, alaturi de cele ale camasii. Parul ii este ravasit in aceasi caracteristica, parand totusi ordonat, desi eu stiu ca nu ii face nimic pentru a sta asa. Observ cum isi musca buza in timp ce se asaza pe canapeaua tapisata cu piele imaculata, privindu-ma cu ochii sai verzi si mari, imprejmuiti de gene dese si lungi ce ii ating obrajii cand clipeste, dar si de niste cearcane ce nu ar fi trebuit sa existe in mod normal.

- Esti langa mine, reusesc sa zic intr-un final, desi vocea imi suna ragisita, ca si cum nu mi-ar apartine. Punguta cu gogonele si paine abia scoasa din vatra a cazut demult pe mocheta pufoasa, mana mea acum fiind inclestata de matrialul gros al pelerinei. Credeam ca nu vei veni la castel...Credeam ca te ocupi de logodna ta, adaug cu vocea sparta la final, stergandu-mi rapid o picatura cristalina ce mi s-a prelins pe obrazul asemenea porteanului.

Printul isi ridica mana dreapta si imi atinge cu buricele degetelor fata, desenandu-i conturul. Cand pielea sa o atinge pe a mea, mici scantei isi fac simtita prezenta, eu tremurand de dorinta ce se amplifica inauntrul meu. Dorinta de a-l atinge, de a ma lipi de el si a nu mai fi nevoita sa suport nici macar doi metri intre noi. Dorinta de a ne alipi sufletele ce au fost facute unul pentru celalalt.

- Elissa, spune, dandu-mi o suvita de par dupa ureche. Imi da cu grija gluga pelerinei la o parte, lasand la iveala abanosul parului meu, alaturi de mica tiara ce sta prinsa precum o emblema ca eu ii apartin lui, printului Eric Tepes. Trebuia sa vin, este prima ta zi acolo. Nu aveam cum sa te las sa te descurci singura, nu acum cand esti atat de... fragila si vulnerabila pe interior. Ma...ma ocup de logodna mai tarziu, insa nu de organizare, ci de cum o pot opri. Trebuie sa gasesc o solutie neaparat, iubito.

Un fior imi strabate sirea spinarii la pronuntarea ultimului sau cuvant, facandu-ma sa iau o gura mare de aer in piept.

- Esti atat de frumoasa, imi sopteste, apropiindu-se si mai mult de mine, ca apoi sa ma sarute pe obraz, desi eu am ramas neclinita, inca socata de ceea ce se petrece cu adevarat. Vei fi o viitoare regina minunata, iubita de toti. Dar cel mai mult de mine, caci eu te ador, imi marturiseste cu vocea joasa, sarutandu-ma aproape de ureche, moment in care scot un mic geamat si imi pun mana dreapta pe pieptul sau. Un mic val de electricitate ne strabate corpurile, moment in care cedam amandoi.

Vampire and princess at 18 years oldUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum