Capitolul 32 - Viata mea sau o telenovela spaniola?

2.7K 197 43
                                    

N/A  Hei, castorilor! Eu plec in vacanta maine noapte, prin urmare nu stiu cand voi mai posta. O voi face si in vacanta, cel putin o data. Oricum voi scrie acolo, deci nu va faceti griji daca intarzii cateva zile. Nu stiu cum va fi cu Internetul, dar sunt sigura ca macar in holul hotelului trebuie sa am. Va iubesc mult mult mult!

                         XOXO Iss


- Ideea de baza este ca trebuie sa pari ca si cum ai apartine dintotdeauna Ordinului, ca si cum mereu l-ai fi condus, pentru ca asa vei fi ascultata si te vei face auzit. Eric si cu mine suntem siguri ca vei avea zeci de idei pentru cauzele noastre si din ce am observat in aceste cateva ore, aveam dreptate. Lissa, prima aparitie este foarte importanta. La momentul actual, exista cincizeci de cavaleri, fara tine si Eric, marii maestri. Probabil ei te vor compara cu mama, Evangeline, pentru ca esti a doua femeie din lume ce ocupa acest statut. Cred ca esti suficient de pregatita si stii majoritatea lucrurilor despre noi, fie ca mai ai multe de invatat, printre care istoria noastra, insa ai suficient timp sa asimilezi aceste cunostiinte. Inca ceva, adauga inainte sa il pot intrerupe, sprijinindu-se cu mainile pe biroul meu. Cat timp vei fi in Irlanda este indicat sa studiezi aceste lucruri si este necesar ca tu sa ai acces la acest birou oriunde ai fi pe Terra. Sau in Calea Lactee. Asadar, Turnul Nordic este situat in nordul castelului si este orientat spre nord cu un motiv. Iar acesta este capacitatea unei fiinte puternice de a deschide portale intr-un anumit punct din incapere, astfel putand parcurge distante imense in doar cinci sau sapte secunde de calatorit in neant. Aceasta camera va fi sigilata cu o vraja dupa plecarea ta de pe teritoriul Sylvei astfel incat nimeni sa nu aiba acces in camera cu exceptia ta.

Dupa ce procesez informatiile primite, dau din cap aprobator si il intreb unde este acest punct si cu ce pot deschide portalul.

- Excelenta intrebare, Alteta. Inelul de la consortul dumneavoastra este cheia portalului si mai departe stiti ce trebuie sa faceti. Cat despre acel punct, ei bine este in mijlocul turnului, adica unde este sculptat un trandafir mic in piatra cu un rubin in centru. Pentru a veni aici dintr-un alt loc, trebuie sa fiti orientata cu fata spre nord.

- Bun, iti multumesc, dar renunta la politeturi. Din nou. Nu stiu daca realizezi cat de frustrant este pentru mine sa te aud vorbind ca un bosorog, ma smiorcai, lasandu-ma pe spate in fotoliul pufos in timp ce imi mangai burta. Si imi mai e si greata. Unde ai zis ca e baia?

- In primul, pentru mine este frustrant sa vorbesc diferit fata de cum am fost obisnuit si fie ca am varsta unui "bosorog" arat ca la treizeci de ani, asa ca, adolescenta nestiutoare de optsprezece ani care a ramas gravida, cred ca ar trebui sa incerci sa ma intelegi. Si sala de baie e vis-a-vis de Camera vrajitoarei, tot dupa o usa secreta.

- Stii ca nu o fac intentionat! E de la sarcina, cred. Si poate ca am eu optsprezece ani, dar macar eu am un copil! Tu ai doua sute doi ani si nici macar nu esti logodit sau ceva! ii replic rece, mancand o boaba de strugure din bolul din portelan de pe bucata imaculata de lemn.

- Asta este pentru ca inca nu am gasit...

- Persoana potrivita? il intreb cu un ton acid, fiind constienta ca daca raspunsul sau este unul pozitiv, ii voi sari la gat, gravida sau nu, si nu va mai prinde ziua de maine.

- V-voiam sa zic modalitatea prin care sa o cer de sotie, se balbaie privindu-ma cu ochii mari. Mara este singura care ma poate face fericit si cu care pot scapa de aroganta cu care am fost crescut.

- Ahm...Scuze, soptesc, ridicandu-ma de pe pernuta moale de culoarea trandafirului. Oricum, ma bucur ca recunosti ca uneori poti fi al naibii de arogant. E un lucru bun. Si ma voi gandi eu la o modalitate prin care sa o ceri, dar stii ca te afli in aceeasi situatie cu a mea si a lui E-Eric, nu?!

Vampire and princess at 18 years oldUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum